CASE IN COURT 5.1.26
CASE IS DONE 6.11
Kartik celebrates New Year with his GF
Ikkis flops at the box office
Happy 1st Anniversary Manvikians
No Sympathy For Hrithik
Kartik Aryan Sympathy
Sudha Chandran's spiritual encounter with Kaali Maa!
SRK explains the actual meaning of most misunderstood word "Jihad"
Started Rewatching Jodha Akbar and addicted once again.Hoping for S2
Mahadev and Sons-Colors
Nache Nache Video Song - The Rajasaab
Osmi deo..
https://xpressvids.info/dm.php?id=x1909jt
Najavljuju ples...Prvi plese RK..totalno HOT ...da mama ovo vidi srce bi joj stalo,jos razmisljam da li da joj kazem đ, onda neka riba, pa jedan batica (mislim da je iz Utarana) ali isto HOT..pa onda onaj (po meni zenstveni) iz Sasural Simar Ka, onda jos neki nastupaju..(nema Prats)
I mene,...ali sta da radim...meni se ples dopao..ne znaci da mi se oni kao par dopadaju..to nikada...hocu reci, koreografija i izvezbano maksimalno..to sam htela da kazem..
I mene,...ali sta da radim...meni se ples dopao..ne znaci da mi se oni kao par dopadaju..to nikada...hocu reci, koreografija i izvezbano maksimalno..to sam htela da kazem..đ
I mene,...ali sta da radim...meni se ples dopao..ne znaci da mi se oni kao par dopadaju..to nikada...hocu reci, koreografija i izvezbano maksimalno..to sam htela da kazem..đ
Pa ja mislim da su to vjezbali kao mahniti,samo da dokazu da je ona bolja od Prat.Uz to Sid je ponesto naucio i u jdj,tako da nije samo stajao.Ali u njihovom plesu nema senzualnosti,njeznosti i romantike kao u proslogodisnjem plesu.On pokusava da se dokaze kao plesac da bi dobio ulogu u filmu.Nekoliko puta je naglasio da je pristao da plese na GPA jer su mu platili.Mislim da su mu debelo platili,pogotovo jer je DD odbila da plese na GPA,tako da su ovo dvoje bili jedini par.Smisljeno,da ih RK i Madhu nebi zasjenili đ¤˘
Ako sam dobro shvatila DD nema svoju plesnu tacku. đ˛Pametna devojka. Sto sebe da ponizava i da se poredi sa diletantima. đ
Deveti deo..
https://xpressvids.info/dm.php?id=x1909k1
Na scenu izlaze cetiri devojke a medju njima i Prats..Ona igra sa onim zenstvenim (Sasural Simar Ka) -sada mi je cak postao i simpatican od kako je odigrao s njom..đ ..na kraju plesa je on podize u narucje..P prelepa kao i uvek..
Sledecu nagradu najavljuje Pabu (MB)..e nju bas nisam morala da vidim pred spavanje..kosmari su mi zagarantovani..
Nagradu za najbolji rialiti dobija BB..najbolja serija BV đ¤˘, ..
Anup Soni (Bajron) recituje pesmu ..i tako..nista posebno..
Pa ja mislim da su to vjezbali kao mahniti,samo da dokazu da je ona bolja od Prat.Uz to Sid je ponesto naucio i u jdj,tako da nije samo stajao.Ali u njihovom plesu nema senzualnosti,njeznosti i romantike kao u proslogodisnjem plesu.On pokusava da se dokaze kao plesac da bi dobio ulogu u filmu.Nekoliko puta je naglasio da je pristao da plese na GPA jer su mu platili.Mislim da su mu debelo platili,pogotovo jer je DD odbila da plese na GPA,tako da su ovo dvoje bili jedini par.Smisljeno,da ih RK i Madhu nebi zasjenili