Returning of the written off #30 Invited only - Page 74

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.8k

Users

9

5k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Da,bilo je bolno
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Osmi deo..

https://xpressvids.info/dm.php?id=x1909jt

Najavljuju ples...Prvi plese RK..totalno HOT ...da mama ovo vidi srce bi joj stalo,jos razmisljam da li da joj kazem 😆, onda neka riba, pa jedan batica (mislim da je iz Utarana) ali isto HOT..pa onda onaj (po meni zenstveni) iz Sasural Simar Ka, onda jos neki nastupaju..(nema Prats)

Njen solo ples su izbacili,ostavili su samo ono na kraju gdje svi zajedno plesu.A svi ovi sto su s njom u zajednickom performansu imali su prije toga solo nastup 😕
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

I mene,...ali sta da radim...meni se ples dopao..ne znaci da mi se oni kao par dopadaju..to nikada...hocu reci, koreografija i izvezbano maksimalno..to sam htela da kazem..

Dal molim te, nemoj vise nista da kazes...😕 na tu temu...😛

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

I mene,...ali sta da radim...meni se ples dopao..ne znaci da mi se oni kao par dopadaju..to nikada...hocu reci, koreografija i izvezbano maksimalno..to sam htela da kazem..😆

Znam da si realna i znam da ti se oni kao par ne dopadaju. Ne brini, ja nista nisam pogresno shvatila. 😊
Kety76 thumbnail

I mene,...ali sta da radim...meni se ples dopao..ne znaci da mi se oni kao par dopadaju..to nikada...hocu reci, koreografija i izvezbano maksimalno..to sam htela da kazem..😆

Pa ja mislim da su to vjezbali kao mahniti,samo da dokazu da je ona bolja od Prat.Uz to Sid je ponesto naucio i u jdj,tako da nije samo stajao.Ali u njihovom plesu nema senzualnosti,njeznosti i romantike kao u proslogodisnjem plesu.On pokusava da se dokaze kao plesac da bi dobio ulogu u filmu.Nekoliko puta je naglasio da je pristao da plese na GPA jer su mu platili.
Mislim da su mu debelo platili,pogotovo jer je DD odbila da plese na GPA,tako da su ovo dvoje bili jedini par.Smisljeno,da ih RK i Madhu nebi zasjenili 🤢
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Pa ja mislim da su to vjezbali kao mahniti,samo da dokazu da je ona bolja od Prat.Uz to Sid je ponesto naucio i u jdj,tako da nije samo stajao.Ali u njihovom plesu nema senzualnosti,njeznosti i romantike kao u proslogodisnjem plesu.On pokusava da se dokaze kao plesac da bi dobio ulogu u filmu.Nekoliko puta je naglasio da je pristao da plese na GPA jer su mu platili.
Mislim da su mu debelo platili,pogotovo jer je DD odbila da plese na GPA,tako da su ovo dvoje bili jedini par.Smisljeno,da ih RK i Madhu nebi zasjenili 🤢

Ako sam dobro shvatila DD nema svoju plesnu tacku. 😲
Pametna devojka. Sto sebe da ponizava i da se poredi sa diletantima. 😕
Edited by nn027 - 12 years ago
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Ako sam dobro shvatila DD nema svoju plesnu tacku. 😲
Pametna devojka. Sto sebe da ponizava i da se poredi sa diletantima. 😕

Nema,ni solo ni sa Vivianom.Samo je na kraju malo plesala sa Anupom i jos nekim,par sekundi.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Deveti deo..

https://xpressvids.info/dm.php?id=x1909k1

Na scenu izlaze cetiri devojke a medju njima i Prats..Ona igra sa onim zenstvenim (Sasural Simar Ka) -sada mi je cak postao i simpatican od kako je odigrao s njom..😆 ..na kraju plesa je on podize u narucje..P prelepa kao i uvek..
Sledecu nagradu najavljuje Pabu (MB)..e nju bas nisam morala da vidim pred spavanje..kosmari su mi zagarantovani..
Nagradu za najbolji rialiti dobija BB..najbolja serija BV 🤢, ..
Anup Soni (Bajron) recituje pesmu ..i tako..nista posebno..

Edited by Daltoni - 12 years ago
Kety76 thumbnail

Deveti deo..

https://xpressvids.info/dm.php?id=x1909k1

Na scenu izlaze cetiri devojke a medju njima i Prats..Ona igra sa onim zenstvenim (Sasural Simar Ka) -sada mi je cak postao i simpatican od kako je odigrao s njom..😆 ..na kraju plesa je on podize u narucje..P prelepa kao i uvek..
Sledecu nagradu najavljuje Pabu (MB)..e nju bas nisam morala da vidim pred spavanje..kosmari su mi zagarantovani..
Nagradu za najbolji rialiti dobija BB..najbolja serija BV 🤢, ..
Anup Soni (Bajron) recituje pesmu ..i tako..nista posebno..

Manish je jako simpatican lik,a i cetverostruku prvak u karateu😃Inace je Sidov najbolji prijatelj 😛
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

Mislim da su mu debelo platili,pogotovo jer je DD odbila da plese na GPA,tako da su ovo dvoje bili jedini par.Smisljeno,da ih RK i Madhu nebi zasjenili

Ovo se zove opipljiva senzualnost i romantika...