Originally posted by: Kety76
I mene,...ali sta da radim...meni se ples dopao..ne znaci da mi se oni kao par dopadaju..to nikada...hocu reci, koreografija i izvezbano maksimalno..to sam htela da kazem..😆
Pa ja mislim da su to vjezbali kao mahniti,samo da dokazu da je ona bolja od Prat.Uz to Sid je ponesto naucio i u jdj,tako da nije samo stajao.Ali u njihovom plesu nema senzualnosti,njeznosti i romantike kao u proslogodisnjem plesu.On pokusava da se dokaze kao plesac da bi dobio ulogu u filmu.Nekoliko puta je naglasio da je pristao da plese na GPA jer su mu platili.
Mislim da su mu debelo platili,pogotovo jer je DD odbila da plese na GPA,tako da su ovo dvoje bili jedini par.Smisljeno,da ih RK i Madhu nebi zasjenili 🤢
Ako sam dobro shvatila DD nema svoju plesnu tacku. 😲
Pametna devojka. Sto sebe da ponizava i da se poredi sa diletantima. 😕
Nema,ni solo ni sa Vivianom.Samo je na kraju malo plesala sa Anupom i jos nekim,par sekundi.
I opet mi kroz glavu prolazi onaj Shanshankov intervju. I ona je znala je da je sve prevara. Nije zelela da bilo cime tome doprinese. A zamislite samo koliko je njenih fanova glasalo za nju verujuci da ce da pobedi. Sta vrede svi ti glasovi kad je njih 56 odlucilo pobednika.🤢
Meni su rekli da glasaju danonocno
Sa nekima sam u kontaktu . Bas kad su tandi ubacili u nominaciju,dva dana prije kraja glasanja,pisali su mi da stalno glasaju za DD i RK i Madhu kao najbolji par.