Returning of the written off #30 Invited only - Page 76

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

72.3k

Users

9

5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

I mene,...ali sta da radim...meni se ples dopao..ne znaci da mi se oni kao par dopadaju..to nikada...hocu reci, koreografija i izvezbano maksimalno..to sam htela da kazem..😆

Pa ja mislim da su to vjezbali kao mahniti,samo da dokazu da je ona bolja od Prat.Uz to Sid je ponesto naucio i u jdj,tako da nije samo stajao.Ali u njihovom plesu nema senzualnosti,njeznosti i romantike kao u proslogodisnjem plesu.On pokusava da se dokaze kao plesac da bi dobio ulogu u filmu.Nekoliko puta je naglasio da je pristao da plese na GPA jer su mu platili.
Mislim da su mu debelo platili,pogotovo jer je DD odbila da plese na GPA,tako da su ovo dvoje bili jedini par.Smisljeno,da ih RK i Madhu nebi zasjenili 🤢
Ako sam dobro shvatila DD nema svoju plesnu tacku. 😲
Pametna devojka. Sto sebe da ponizava i da se poredi sa diletantima. 😕
Nema,ni solo ni sa Vivianom.Samo je na kraju malo plesala sa Anupom i jos nekim,par sekundi.
I opet mi kroz glavu prolazi onaj Shanshankov intervju. I ona je znala je da je sve prevara. Nije zelela da bilo cime tome doprinese. A zamislite samo koliko je njenih fanova glasalo za nju verujuci da ce da pobedi. Sta vrede svi ti glasovi kad je njih 56 odlucilo pobednika.🤢

Meni su rekli da glasaju danonocno
Sa nekima sam u kontaktu . Bas kad su tandi ubacili u nominaciju,dva dana prije kraja glasanja,pisali su mi da stalno glasaju za DD i RK i Madhu kao najbolji par.

Pa ja nisam ni sa kim u kontaktu ( jezik 😕) ali ko je iole na forumu i ko makar malo prati sta se desava u seriji i oko nje sve mu je jasno. Njima se ne zavrsava BV. Oni bi da slave 2000. epizodu. Sta je "mala" kradja naspram toga?
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Kad se na kraju sve zbroji,Colors je odigrao po svome.

Koliko god javnost negodovala i znala da je nagrada kupljena,ona je nju dobila 🤢
A ostat ce i cinjenica da su ovo dvoje jedini imali taj ples,dok su Pratyushu izbacili iz kadra.
Iskoristili su je da bi privukli gledaoce da gledaju GPA😡

Prats su najavili kao najpopularniju glumicu a onda su joj posvetili paznju kao trecerazrednom statisti. 😕
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Drage moje,ja vas pozdravljam,laku noc 🤗
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Prats su najavili kao najpopularniju glumicu a onda su joj posvetili paznju kao trecerazrednom statisti. 😕

Kazem ti,sve je smisljeno.Stalno su je najavljivali,silni intervjui i onda corak 😡
Navukli su i nas i nju na tanak led
nn027 thumbnail

I mene,...ali sta da radim...meni se ples dopao..ne znaci da mi se oni kao par dopadaju..to nikada...hocu reci, koreografija i izvezbano maksimalno..to sam htela da kazem..

Pa ja mislim da su to vjezbali kao mahniti,samo da dokazu da je ona bolja od Prat.Uz to Sid je ponesto naucio i u jdj,tako da nije samo stajao.Ali u njihovom plesu nema senzualnosti,njeznosti i romantike kao u proslogodisnjem plesu.On pokusava da se dokaze kao plesac da bi dobio ulogu u filmu.Nekoliko puta je naglasio da je pristao da plese na GPA jer su mu platili.
Mislim da su mu debelo platili,pogotovo jer je DD odbila da plese na GPA,tako da su ovo dvoje bili jedini par.Smisljeno,da ih RK i Madhu nebi zasjenili

Ovo se zove opipljiva senzualnost i romantika...

U ovogodisnjem plesu nema stida,nema srama,nevinosti, nema one hemije koja se ne pokazuje dodirima..oni su izveli ovako teatralan ples upravo iz razloga da bi nadomestili nesto sto kod njih jednostavno ne postoji a to je ta hemija..

Pa sa one lijepe indijske romantike,gdje se voli i miluje pogledima,presli su na sirovu strast 😉
Moraju pokusati nesto 😆

Predpostavljam da je "mali Buda" najvise uzivao u tom "strasnom" performansu. 😕
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Kad se na kraju sve zbroji,Colors je odigrao po svome.

Koliko god javnost negodovala i znala da je nagrada kupljena,ona je nju dobila
A ostat ce i cinjenica da su ovo dvoje jedini imali taj ples,dok su Pratyushu izbacili iz kadra.
Iskoristili su je da bi privukli gledaoce da gledaju GPA

E mene nisu...
Danima vec razmisljam...krastaca uopste nije bila nominovana zajedno sa drugima sto znaci da premazani uopste nisu ni razmisljali da njoj daju nagradu, onda je doslovce 5 do 12 dosla cuvena peticija od 56 glasova i ona naknadno nominovana i pobedila!!! Premazani su iz nekog razloga najedanput doneli odluku da ona dobije nagradu i ja razmisljam, ili je Sultan dzabe uradio dekoraciju za GPA ili ce krastaca da izleti iz BV po isteku ugovora sa krajem februara...daj Boze da je ovo zadnje...
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Deseti deo...

http://xpressvids.info/dm.php?id=x1909kc

U ovom delu dodeljuju nagradu za najbolji jodi naravno MB 👏
Najbolja glumica (znaci ne verujem 😡) TR ..ona izlazi,oko nje tapsu reda radi, ona kaze Hvala Colorsu,Hvala producentima serije i hvala publici koja me prihvatila kao Anandi...(e sada je rekla sve...da su je stvarno prihvatili ,ne bi morala da ovo napominje posle godinu dana..ccc Sladjo,Sladjo bas si curka..)🤢
Najbolji glumac -Sid..ali onda je ona zena (sudija u Indija ima talenat) rekla da je on jedan od njenih omiljenih ali da je njen omiljeni ipak RK i poslala mu poljubac koji je on vratio..Ovde je sve naravno bilo svima jasno...mislim Sid ima bolji biceps,al Vivijan glumi neuporedivo bolje..da se ne lazemo..😆
Plesna tacka..plese Anup..DD...izlaze svi na scenu..posebno mi se dopada zadji red RK, Siv, onaj batica iz Utarana, Sultan...ma kada bih krenula redom, zavrsila bih do sledeceg GPA 😆😳
Prats stoji do Toral 😡 Tu je i Sanaja..😡 A nisam videla to sto sam citala da joj je pozelela dobrodoslicu kao novoj anandi..to je neki interviju ili sta..vidim da nije u sklopu GPA..

Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Predpostavljam da je "mali Buda" najvise uzivao u tom "strasnom" performansu. 😕

Nadam se da jeste 🤣
A pogotovo u onom njenom zabacivanju glavom,na kraju plesa 😆

Mogu ti reci da je ona pokusavala komunicirati sa Sidom dok su bili u publici.Stalno mu se priblizavala a on se odmicao 😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Nataly

E mene nisu...
Danima vec razmisljam...krastaca uopste nije bila nominovana zajedno sa drugima sto znaci da premazani uopste nisu ni razmisljali da njoj daju nagradu, onda je doslovce 5 do 12 dosla cuvena peticija od 56 glasova i ona naknadno nominovana i pobedila!!! Premazani su iz nekog razloga najedanput doneli odluku da ona dobije nagradu i ja razmisljam, ili je Sultan dzabe uradio dekoraciju za GPA ili ce krastaca da izleti iz BV po isteku ugovora sa krajem februara...daj Boze da je ovo zadnje...

Nece ona nigdje Nataly,ona ce do penzije ostati u BV
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Deseti deo...

http://xpressvids.info/dm.php?id=x1909kc

U ovom delu dodeljuju nagradu za najbolji jodi naravno MB 👏
Najbolja glumica (znaci ne verujem 😡) TR ..ona izlazi,oko nje tapsu reda radi, ona kaze Hvala Colorsu,Hvala producentima serije i hvala publici koja me prihvatila kao Anandi...(e sada je rekla sve...da su je stvarno prihvatili ,ne bi morala da ovo napominje posle godinu dana..ccc Sladjo,Sladjo bas si curka..)🤢
Najbolji glumac -Sid..ali onda je ona zena (sudija u Indija ima talenat) rekla da je on jedan od njenih omiljenih ali da je njen omiljeni ipak RK i poslala mu poljubac koji je on vratio..Ovde je sve naravno bilo svima jasno...mislim Sid ima bolji biceps,al Vivijan glumi neuporedivo bolje..da se ne lazemo..😆
Plesna tacka..plese Anup..DD...izlaze svi na scenu..posebno mi se dopada zadji red RK, Siv, onaj batica iz Utarana, Sultan...ma kada bih krenula redom, zavrsila bih do sledeceg GPA 😆😳
Prats stoji do Toral 😡 Tu je i Sanaja..😡 A nisam videla to sto sam citala da joj je pozelela dobrodoslicu kao novoj anandi..to je neki interviju ili sta..vidim da nije u sklopu GPA..

A jesi vidjela Sidovu reakciju,kad nju prozvase 😆
Da,na kraju stoje jedna do druge tandi i Prat,smjese se i masu svima.Kao svi su sretni i zadovoljni.
To o dobrodoslici je bio text na if,a desilo se na GPA.upoznali su ih na dodjeli i one su jedna drugoj pozeljele srecu u radu 🤢
Colors taktika😕