Ma i bez ovog znamo da je covek pao na tvoj sarm i one kikice i masnice 😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 3rd Sep '25
LIFE IN JAIL 3.9
What’s the upcoming track??
Finally a beauty queen who is star material!!
Gen 5 - Posted on Saas Bahu Official Page
New Entry : Manit Joura
Abhira & Geetanjali
A Missed Opportunity
Deepika LVMH jury member
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
Shilpa Shetty's Bandra Restaurant Shuts Down
Faridoon Giving Advice to Salman
War 2 Set To Finish As The Lowest YRF Spy Grosser Domestically
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
Baaghi 4 - Reviews And Box Office
Mihir - The d*uchebag
Ali ce zato sutra osvanuti slike sa MM rodjendanske zurke, garantujem. To nema da fali i da kasni.😕
Nadam se samo da joj nije palo na pamet da mu cestita 😕I ja se toga plasim😕 Prosle godine su u ovo doba takodjer bili razdvojeni,a ona mu cestitala rodjendan na svom profilu😕 Bilo mi zao Sida,on joj prije toga na profil stavljao slike njihove vjeridbe 😊 Pa na tu njenu cestitku i on ispod napisao:i ja cestitam 😃
Nataly duso,ozdravila ti je dusica
Nado,moram ti reci da je Nataly slala opasne poljupciceApy je ozdravio i odmah otisao na trp da cisti Pocestio je postove od JaGan fanova i stavio upozorenje da se pise samo o rejtingu,bla,bla ...Pazi ovo a crvenim je napisao da se ne smiju upotrebljavati izrazi kao Tandi,Tansh,isl...jer slijedi kaznaEj,ja ubjedjena da je obrisao njen post jer je napisala Tansh ples,kad tamo samo njen post stoji,ostali pobrisani
Ma i bez ovog znamo da je covek pao na tvoj sarm i one kikice i masnice 😆🤣🤣🤣Ja kad vidim ovu Kitty,znam da slijedi nevolja 😆Samo cekam da postavi onu sto pjeva u horu,ona me toliko podsjeca na Nataly 😆
Ma i bez ovog znamo da je covek pao na tvoj sarm i one kikice i masnice 😆🤣🤣🤣Ja kad vidim ovu Kitty,znam da slijedi nevolja 😆Samo cekam da postavi onu sto pjeva u horu,ona me toliko podsjeca na Nataly 😆
Samo neka pazi. Covek je taze izlecen. Moze bolest i da se povrati. Ako ga bude stresirala vratice mu se temperatura.😃
Smeki jel ovo glavna glumica?
Ako je GK u pitanju,to je devojka..mislim zenska osoba..jako fina i vredna ,po meni najbolji mod ovde na IF..😃