Returning of the written off #28 Invited only - Page 49

Created

Last reply

Replies

993

Views

47.3k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Badi kad pricam o Madu ja mislim da su je scenaristi zamislili kao idealnu , pravdoljubivu devojku odraslu u idilicnom okruzenju bez mnogo novca a sa mnogo ljubavi.
Sa druge strane RK su predstavili kao mracnog, bahatog, prepotentnog, zlog
I opet je sve u toj podeli crno - belo.
Njihov susret ce i njih i njihove svetove obojiti u sivo. Videcemo da je on jedna ranjena , usamljena dusa koga su svi koje je voleo izdali. On oseca krivicu za smrt oca i kaznjava i sebe i sve oko sebe. On je zapravo jako usamljen i nesrecan.
Ona je ovim planom za osvetu pokazala da nije bas tako nezna i naivna. Doduse uvek je bila borac ali su joj ciljevi bili uzviseniji od osvete koju sprema.

Badi, o tome ja i pricam sve vreme. On zamisljen i prikazan kao takav lik nije mogao da me razocara, samo dakle pozitivno iznenadi. Dok s druge strane ona kako sama kazes trebala je da bude idealna , pravdoljubiva, kako to obicno biva sa heroinama pa da uzdisemo i patimo sa njima, a meni se desilo obrnuto, jer me mnogim svojim postupcima razocaravala.

Pa i logicno je jer, kad ja kazem da je na pocetku sve to jedan crno beli svet a da je njihov susret pokazao da on nije tako los i bez srca niti da je ona savrsena i bez mana, ko te je i mogao razocarati? Sigurno ne RK jer se on , kako je prica tekla ( da se razumemo , ja komentarisem samo ovo dokle je Dal postavljala epizode) menjao na jedan nacin a Madu na drugi. On je postajao manje los a ona ne tako dobra i savrsena.

Oni su menjali jedno drugo i voleli se.
Njegova osveta je za mene totalni promasaj scenariste i apsolutno nema nikakve logike da on njoj posle svega to uradi, Ovo sam vec htela da kazem l eto sad koristim priliku.
Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Badi ne vidim sliku 😕

Edited by saska - 11 years ago
nn027 thumbnail

Pa kako onda ne znas za koga si glasala ?

"Procitala" sam naslov bez googlanja i razumela rec "hemija". Lepo sam u mojoj glavi skontala da treba glasati za par koji ima hemiju i tako sam glasla bez veze. E onda kad sam videla da tu nesto ne stima, izgooglam i ukapiram u cemu je zapravo stvar. 😕
Sta reci? Rumenka, pa to ti je .

Rumenka, sad za kaznu idi peci kolacice 🤣

😃 Ispekla !
Stephi thumbnail
Badi ne vidim sliku 😕

Edited by saska - 11 years ago
nn027 thumbnail

Kako ? Ona je shvatila da je on kriminalac koji i svoje dete vezuje u sred noci u sred dzungle da bi namamio svoje neprijatelje i naravno morala je preuzeti na sebe da ga prevaspita. Iako joj je on izricito u pocetku trazio da se skloni od njega i njegovog sina. Isto kao sto je i Mukund molio samo da se skloni od njega jer mu se uvek nesto lose desi. Isto kao sto je proganjala da strpa RK u zatvor jer je udario Mukunda autom. Borac za pravdu, bez osecaja mere

Mislim ne razumem sta je on njoj, Sta predstavlja u njenom zivotu. Razumem da joj je bilo zao decaka i da je na neki nacin zelela da mu pomogne ali njen odnos sa Sultanom? Prvo sam pomislila da je decak sve sto je veze za njih ali kada sam veceras procitala da mu je otvorila dusu i poverila svoje najintimnije misli i planove... Pa kome se takve stvari poveravaju? Zbunjena sam sasvim sto se tice nje u toj prici. Sultan je u nju vec zaljubljen i to sam rekla ranije.
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

😃 Ispekla !

Tooo pametni moj badi 🤗
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Samo da postavim grabicnik za sutra..stigla sam do 44 epizode (info za Smeki)..

Vama ostalima laku noc..verujte mi da mi je upravo pripalo tesko, verovatno od ovoliko nespavanja...

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa i logicno je jer, kad ja kazem da je na pocetku sve to jedan crno beli svet a da je njihov susret pokazao da on nije tako los i bez srca niti da je ona savrsena i bez mana, ko te je i mogao razocarati? Sigurno ne RK jer se on , kako je prica tekla ( da se razumemo , ja komentarisem samo ovo dokle je Dal postavljala epizode) menjao na jedan nacin a Madu na drugi. On je postajao manje los a ona ne tako dobra i savrsena.

Oni su menjali jedno drugo i voleli se.
Njegova osveta je za mene totalni promasaj scenariste i apsolutno nema nikakve logike da on njoj posle svega to uradi, Ovo sam vec htela da kazem l eto sad koristim priliku.

E vala neka si je iskoristila .
🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Laku noc drugari🤗,umorna sam 😕...idem nesto sanjati😳
nn027 thumbnail

😃 Ispekla !