Returning of the written off #28 Invited only - Page 51

Created

Last reply

Replies

993

Views

47.3k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Smeki ako si tu daj link od te stranice na kojoj mi je 44.epizoda...ako nisi ,odo da trazim..to je 36 strana..pocela sam da pisem sta cu..😆
Daltoni thumbnail
Smeki, izgleda da nije do tvoje mreze,mozda je sajt prezauzet...nece da mi otvori stranicu uopste..😭
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ne pricaj..pa ti juris brzinom svetlosti.😲.😃

DA😆 ahhaa meni je problem dok pocnem gledati posle ne stajem dok ne vidim kraj.Nego nece mi sad ovaj link gde su epizode😡
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

DA😆 ahhaa meni je problem dok pocnem gledati posle ne stajem dok ne vidim kraj.Nego nece mi sad ovaj link gde su epizode😡

Do njih je tamo...nesto se desava pa je sajt nedostupan..nadam se da ce se uskoro pokrenuti..😭
Daltoni thumbnail
https://25.media.tumblr.com/tumblr_m5tpodLJAs1qdkyqio1_250.gif
Daltoni thumbnail
https://i1154.photobucket.com/albums/p523/nikeetaspeaks/tumblr_m92khqVbIM1qmpnmq.gif
smeker thumbnail

E ovo je previse...Smeki..😲 😲 😲 Dobro ti "govno" i radi posle toliko epizoda..koliko si ono sati provela u gledanju..😆 I kako ti se cini serija...😉 😆

PS Ja evo sada krecem od 44... videcemo vecerasnji skor..😉

Koliko sam provela celu noc bre,pregrejao mi se komp😲 Serija je vrh ,samo preskacem onog kretena Shijama dvolicnik nemogu da ga gledam onako klempavog i pokvarenog.Kazi mi oce li Kushi I Arnav biti na kraju zajedno da se ne mucimovoliko i da bude corak a bas mi se svidja serija,ima lepu pricu dirljivu,glumica koja glumi Kushi je vrh mozda postanem i njen fan 😆😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Koliko sam provela celu noc bre,pregrejao mi se komp😲 Serija je vrh ,samo preskacem onog kretena Shijama dvolicnik nemogu da ga gledam onako klempavog i pokvarenog.Kazi mi oce li Kushi I Arnav biti na kraju zajedno da se ne mucimovoliko i da bude corak a bas mi se svidja serija,ima lepu pricu dirljivu,glumica koja glumi Kushi je vrh mozda postanem i njen fan 😆😆

Nemoj nista da preskaces,videces da sve kasnije ima svoj razlog,sta je ko rekao ili uradio..a naravno da ce biti zajedno, zar ne vidis od pocetka stalno nalecu jedno na drugo,sudjeno im je i to niko ne moze da pokvari..

smeker thumbnail

Do njih je tamo...nesto se desava pa je sajt nedostupan..nadam se da ce se uskoro pokrenuti..😭

Da nisam ja nesto zasrala ,ne bi me cudilo 😆😆 celu noc sam vrtela epizode,pa negde oko pola dva nisam mogla da nadjem 31,32 au rekoh kako mi Dal ne ostavi link kao da je podne 😆
smeker thumbnail

A kako me je iznervirao sad u ovoj epizodi sto gledam inace je 49 na pola gledanja mi se iskljucila,kad je doveo Lavaniju da zivi kod njega😡