Returning of the written off #28 Invited only - Page 48

Created

Last reply

Replies

993

Views

47.3k

Users

8

5.8k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Pa kad spominjes njenu porodicu da kazem nesto i o tome.
Sam pocetak serije je zapravo doneo tu podelu na crno - beli svet. Njen otac totalni ludak i psihopata, potpuno taman lik bez i jedne pozitivne osobine. Sa druge strane njena majka , cista nesebicna dusa. Rizikovala je svoj zivot i zivot svog nerodjenog deteta da spase dete koje nije njeno. Onda sta reci o coveku koji je Madu dao svoje ime. Isto potpuno nerealan lik.
Nije cudo sto ona na svet gleda tako kako gleda. Pogledaj samo gde je i kako rasla i ko ju je vaspitao. Ista ta porodica ju je bezrezervno podrzala u toj borbi za pravdu.
Sve je to zapravo jako nerealno, eto to hocu da kazem, U stvarnom zivotu ne postoji Madu.

Ma badi postoji, to su upravo oni koji se foliraju da su dobri, predobri, pravedni ,ciste duse a u sustini vidis kako su lako spremni da povrede druge. I da dodam, njena sestra je prezivela strahote od rodjenog oca,rasla je u istim takvim okolnostima , pa je mnogo realnije gledala na zivot. Ona je i Madhu govorila u pocetku kad je htela RK da strpa u zatvor a ovaj, mocan , radio to sto radi, zasto ti to radis i zbog koga, nanosis bol celoj porodici, unistavas nas. Ali ova se zatrenutak zamisli,nabaci onaj njen izraz na lice i nastavi dalje.

Evo ti sad ova Anandi. U sve se mesa, u svemu najpametnija, svima drzi predavanje, sve ce ona da uradi i krisom da daje lekove nekom i da kopa po tudjim tajnama , ali ona je borac za ljudska prava i istinu. Foliranti . A badi, svet je pun foliranata, dakle itekako postoje. Samo mi strahovito ide na zivce sto im se pripisuju osobine heroja i mi to treba da progutamo. Naravno da ce mi biti drazi jedan RK u seriji a mnogo bih sigurnija bila i u stvarnom zivotu da imam posla sa takvim jer se ni za trenutak ne pretvaraju da su dobri a ipak umeju sto sta dobro da urade.nego sa tzv. pozitivcima koji znaju da ti zabodu noz u ledja.

Badi kad pricam o Madu ja mislim da su je scenaristi zamislili kao idealnu , pravdoljubivu devojku odraslu u idilicnom okruzenju bez mnogo novca a sa mnogo ljubavi.
Sa druge strane RK su predstavili kao mracnog, bahatog, prepotentnog, zlog
I opet je sve u toj podeli crno - belo.
Njihov susret ce i njih i njihove svetove obojiti u sivo. Videcemo da je on jedna ranjena , usamljena dusa koga su svi koje je voleo izdali. On oseca krivicu za smrt oca i kaznjava i sebe i sve oko sebe. On je zapravo jako usamljen i nesrecan.
Ona je ovim planom za osvetu pokazala da nije bas tako nezna i naivna. Doduse uvek je bila borac ali su joj ciljevi bili uzviseniji od osvete koju sprema.

Ja pokusavam da seriju posmatam kao fikciju scenarista a sto se tice toga da postoje ljudi koji se izdaju za jedno a u stvari su nesto potpuno drugo, o njima mi ne moras govoriti. Njihovu sam "dobrotu" vise puta osetila na vlastitoj kozi.

Za Anandi da dodam, ovo sto sad rade sa njenim likom mislim da tesko mogu da progutaju i njeni najverniji obozavaoci. Strasno. Cak i za Sanci imaju vise razumevanja nego za nju.

nn027 thumbnail

Pa kako onda ne znas za koga si glasala ?

"Procitala" sam naslov bez googlanja i razumela rec "hemija". Lepo sam u mojoj glavi skontala da treba glasati za par koji ima hemiju i tako sam glasla bez veze. E onda kad sam videla da tu nesto ne stima, izgooglam i ukapiram u cemu je zapravo stvar. 😕
Sta reci? Rumenka, pa to ti je .
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Nataly

Drage moje 🤗, ovoga puta necu da se saplitjem na lanci, katanci i laserski zraci... odoh ja da sanjam...laku noc vam zelim...big cmokic svima...

LAKU NOC 🤗
nn027 thumbnail

ovu seka persu ne hrani mama

Pa ko mu je ovo?
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Drage moje 🤗, ovoga puta necu da se saplitjem na lanci, katanci i laserski zraci... odoh ja da sanjam...laku noc vam zelim...big cmokic svima...

nn027 thumbnail

Srecna mala porodica

Iskreno celu ovu pricu sa Sultanom ne razumem 😕
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

"Procitala" sam naslov bez googlanja i razumela rec "hemija". Lepo sam u mojoj glavi skontala da treba glasati za par koji ima hemiju i tako sam glasla bez veze. E onda kad sam videla da tu nesto ne stima, izgooglam i ukapiram u cemu je zapravo stvar. 😕
Sta reci? Rumenka, pa to ti je .

Rumenka, sad za kaznu idi peci kolacice 🤣
nn027 thumbnail

A ovde joj Sultan govori ubij ga dok joj je RK uvek pricao ti nisi RK ti si Madhu ( verovatno ima neke razlike 🤢)

Badi ne vidim sliku 😕
Stephi thumbnail
Pa ko mu je ovo?

Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail
Iskreno celu ovu pricu sa Sultanom ne razumem 😕

Edited by saska - 11 years ago