Pa kad spominjes njenu porodicu da kazem nesto i o tome.
Sam pocetak serije je zapravo doneo tu podelu na crno - beli svet. Njen otac totalni ludak i psihopata, potpuno taman lik bez i jedne pozitivne osobine. Sa druge strane njena majka , cista nesebicna dusa. Rizikovala je svoj zivot i zivot svog nerodjenog deteta da spase dete koje nije njeno. Onda sta reci o coveku koji je Madu dao svoje ime. Isto potpuno nerealan lik.
Nije cudo sto ona na svet gleda tako kako gleda. Pogledaj samo gde je i kako rasla i ko ju je vaspitao. Ista ta porodica ju je bezrezervno podrzala u toj borbi za pravdu.
Sve je to zapravo jako nerealno, eto to hocu da kazem, U stvarnom zivotu ne postoji Madu.
Ma badi postoji, to su upravo oni koji se foliraju da su dobri, predobri, pravedni ,ciste duse a u sustini vidis kako su lako spremni da povrede druge. I da dodam, njena sestra je prezivela strahote od rodjenog oca,rasla je u istim takvim okolnostima , pa je mnogo realnije gledala na zivot. Ona je i Madhu govorila u pocetku kad je htela RK da strpa u zatvor a ovaj, mocan , radio to sto radi, zasto ti to radis i zbog koga, nanosis bol celoj porodici, unistavas nas. Ali ova se zatrenutak zamisli,nabaci onaj njen izraz na lice i nastavi dalje.
Evo ti sad ova Anandi. U sve se mesa, u svemu najpametnija, svima drzi predavanje, sve ce ona da uradi i krisom da daje lekove nekom i da kopa po tudjim tajnama , ali ona je borac za ljudska prava i istinu. Foliranti . A badi, svet je pun foliranata, dakle itekako postoje. Samo mi strahovito ide na zivce sto im se pripisuju osobine heroja i mi to treba da progutamo. Naravno da ce mi biti drazi jedan RK u seriji a mnogo bih sigurnija bila i u stvarnom zivotu da imam posla sa takvim jer se ni za trenutak ne pretvaraju da su dobri a ipak umeju sto sta dobro da urade.nego sa tzv. pozitivcima koji znaju da ti zabodu noz u ledja.