Da, isto kao i Sid..govore koliko im je GP nagrada bitnija od svega u zivotu...
APAHARAANN 24.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 3rd ODI, Sydney🏏
PLAN CHANGED 25.10
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 25th Oct 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 25, 2025 Episode Discussion Thread
Leap & Separation!
AT - Abhishek Bajaj 🐐 Humara Bajaj ❤️
Actor Satish Shah Passes Away
Akash & Isha Ambani s birthday celebration in Jamnagar.
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠 RESULTS
Ayan told Karan he blundered leaving Dharma
I'm disgusted
Sunny Deol accuses few actors of corporate bookings
Abhinav Kashyap about Aamir & Saif
Sooooo Happy with This Weeks Elimination
Ram Aur Shyam By Anees Bazmi
Daltoni , receno ucinjeno, jesi uspela da pogledas DD za GPA
I ja 100%. Samo nisam sigurna da bi to uvazili. Oni izgleda kako im sta odgovara tako i prihvataju. Selektivno.
Mogu da gledam kako DD i VD primaju nagrade ali ova ne zasluzuje da bude na bilo kakvoj dodeli nagrada..ona ne zasluzuje ni da procita ko je nominovan a kamo li da se nadje na listi..ma ne zasluzuje ni da otvori koverat stojeci kao fikus...samdji tum ?
Ih,..koliko ja zelja imam...🤣

RK je nasao novu igracku..neka..samo neka se ona opameti vise..neka ide...u pravu si za kicmu..bas sam ljuta na nju sto to trpi..ja ovo ne mogu da gledam..obavesti me samo kada ga Madu napusti,a ostalo ne mogu da podnesem...😭
Mala, razdvoj fikciju od stvarnosti.😆 Ja ne podnosim Madhubalu, Madhubalu. A kad smo vec kod toga nikad mi nije bila odvratnija nego u ovim epizodama sa svekrvom. Vazno je da je nabacila tuznu, pretuznu facu zbog svekrve al ne odustaje. Sto samo govori da i te kako ne zeli da se zrtvuje radi drugih ,zarad svoje osvete , a poenta je trebala da bude u njenoj predivnoj , pravednoj , cistoj dusi koja se upravo zrtvuje radi dobrobiti drugih, .Onakve dirljive stvari joj govori svekrva ali , jok , ona je tuzna al nastavlja dalje. Nije ni cudo,a bas volim da joj ni svekrva posle nikad vise nije bezrezervno verovala.
Jel znate da posle ovog ja razmisljam da li da uopste nastavim da pratim seriju. Vredili kad su ovakvo sr...nje napravili? 😕
Udji ovde. Tu peticiju je pokrenula neka devojka sa IF , a ovde joj neka druga cestita sto joj je peticija uspela. Ostali komentari su tipa sve i da je uspela peticija, nagradu nece dobiti ili a hocemo li sad da pisemo peticiju da dobije nagradu. Sve u svemu sprdaju se. ( tu je izbrisan moj post,Jasnin i ostalim devojkama koje su se smejale mom postu ,nije nista bilo uvredljivo, nego se Jasna nadovezala na mene i pozdravila me a onda su redari odreagovali kao da se uzdrzavamo od caskanja )
Eto..nema me jedan dan ...
Ponavljam, nista uvredljivo nije bilo, u stvari neka devojka se nadovezala na Tijaru koja je rekla da je zamena potpuno unistila seriju, nesto tome slicno, ( a uglavnom su komentari bili tog tipa ) a ova joj kaze da je zamena odlicna glumica i da je upravo zato mnogo volle svi, a onda se ja nadovezem i kazem da , zato joj i treba peticija. Devojke su na taj moj post stavljale rofl i tako se redjale, Jasna mi se samo javila i pozdravila me , ja joj odgovorila na pozdrav i onda je receno da ne caskamo. Dakle, nista problematicno, ne znam zasto brines. Ja se uvek pridrzavam pravila IF .