Karmin prejak ? 😲 Auuu Da on vidi kakav ja imam. Ovaj tvoj je nista. 😆
Neznam..mozda on ne voli crvenu boju..😕😆 A kakav ti imas ?😲
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 25th Oct 2025 - WKV
PLAN CHANGED 25.10
🏏India tour of Australia, 2025: Australia vs India, 3rd ODI, Sydney🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 25, 2025 Episode Discussion Thread
Actor Satish Shah Passes Away
PICHLE JANM KA PUNYA 26.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 26, 2025 Episode Discussion Thread
I'm disgusted
Clip of Deepika justifying infidelity and cheating is going viral
The Girlfriend - Rashmika - trailer out now.
Sooooo Happy with This Weeks Elimination
Ram Aur Shyam By Anees Bazmi
5000 Episodes..
Kyunki forums beats yrkkh forum
Karmin prejak ? 😲 Auuu Da on vidi kakav ja imam. Ovaj tvoj je nista. 😆
Hvala ti Dry...nisam ja bas tako lepa uzivo..ono su nekoliko slika na kojima sam ispala pristojno a ostalih 99999 sam obrisala..😆
Ja cu gledati,zna se mislim iz kog razloga 😃ali se slazem Dal sa tobom,ona ne zasluzuje uopste biti na toj dodeli,a ne kamo li da se ime doticne i cita...
Sto si tako ozbiljna. Ovo colors dodeljuje nagrade svojim perjanicama. Meni je bas drago da je jedan takav lik kao ona u svemu tome. Sami ce sebi pljunuti u lice a mene to tako raduje pojma nemas. Zlurada sam al zabole me veverica 😉
Da, isto kao i Sid..govore koliko im je GP nagrada bitnija od svega u zivotu...
Pa u cemu je problem? Napisi knjigu 🤣
Jesam..hvala...🤗
Ma meni se sve vise namece neka zlokobna misao i u glavi i u srcu, ne bih ni da je izgovorim glasno. Ali, vreme prolazi, svi nesto snimaju, Drashti na svim poljima samo napreduje i JDJ , i sve ove ponude koje dobija i ipak ostaje i dalje u Madhubali koja nikad nije ni imala takav rejting kao BV. Mozda , kazem mozda je i Prats trebala ...
Ako primetim onako usput da je otisla. Znas moja paznja je usmerena na RK 🤣
E sad vidis, kad sam govorila leba da nemam da jedem, a ona ni blizu toga nije bila,ne bih otisla na njegov set da radim. Stajala je i tad bez kicme i trpela svasta. I od njega i od Dipali. I tad sam htela da je zadavim. Da je on dosao prvi kod nje u koloniju i da mu je dusu vadila,e to bih vec pozdravila. A moglo je biti tako. Ovako, sta god uradila,nemam postovanja za nju, ne mogu. A narocito ovo sad