Returning of the written off #27 Invited only - Page 55

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.6k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Karmin prejak ? 😲 Auuu Da on vidi kakav ja imam. Ovaj tvoj je nista. 😆

Neznam..mozda on ne voli crvenu boju..😕😆 A kakav ti imas ?😲
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Hvala ti Dry...nisam ja bas tako lepa uzivo..ono su nekoliko slika na kojima sam ispala pristojno a ostalih 99999 sam obrisala..😆

Ne mrem videti jerbo jos nista nisam otkrila zasto mi je FB zamrznut. Ako moze u pm?
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja cu gledati,zna se mislim iz kog razloga 😃ali se slazem Dal sa tobom,ona ne zasluzuje uopste biti na toj dodeli,a ne kamo li da se ime doticne i cita...

Znam te tvoje razloge..i znam da ce biti i slicica i svega..nemoj pogresno da me shvatis,prosle godine sam toliko bila srecna zbog Sida i Prats,da bih sada samu sebe ujela za dupe kada se setim da ce BV imati bilo kakav uspeh posle njenog odlaska..ono sto zelim da vidim je negativan rezultat u odnosu na proslu godinu,a i sama sam svesna da imam nerealna ocekivanja jer oni dele nagrade svim svojim serijama..nadje se poneka kategorija da svi budu srecni i zadovoljni..a BV je Colorsov vodeci show...o tome se radi..znam da ce dobiti neke nagrade a ja cu se nervirati bez razloga..😡

Daltoni thumbnail

Sto si tako ozbiljna. Ovo colors dodeljuje nagrade svojim perjanicama. Meni je bas drago da je jedan takav lik kao ona u svemu tome. Sami ce sebi pljunuti u lice a mene to tako raduje pojma nemas. Zlurada sam al zabole me veverica 😉

Jeste..lepo si rekla-sami sebi ce pljunuti u lice,ali niko im to nece zameriti jer ima onih koji vole BV , likove iz BV..tako da ce pogresiti samo delimicno..a bas njih briga, show koji toliko dugo traje sigurno nece ostati bez nagrada..naravno sve je namesteno unapred, ta dodela nagrada ce biti samo jos jedna epizoda BB Colorsa kao i sve..😡
Stephi thumbnail

Da, isto kao i Sid..govore koliko im je GP nagrada bitnija od svega u zivotu...

CVRC . A Sultan ? A Ria ? A ek ishq ? A ek junoon ?🤣
Daltoni thumbnail

Pa u cemu je problem? Napisi knjigu 🤣

Gde sada da pisem knjigu..bila bi kao "Rat i mir" neobimna..🤣
Stephi thumbnail

Jesam..hvala...🤗

A kad pomislim samo da ja nisam PREDSEDNIK 🤢

I kad smo kod toga zivo me zanima ko mi dao onaj drugi glas, onaj jedan znam da je moj. Trebala sam i tu peci kolacice ko za Prats 🤣
Daltoni thumbnail

Dok ja stigla..ti si vec pobegla..Laku noc..nadam se da ce nam se sutra putevi ukrstiti..😉
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Ma meni se sve vise namece neka zlokobna misao i u glavi i u srcu, ne bih ni da je izgovorim glasno. Ali, vreme prolazi, svi nesto snimaju, Drashti na svim poljima samo napreduje i JDJ , i sve ove ponude koje dobija i ipak ostaje i dalje u Madhubali koja nikad nije ni imala takav rejting kao BV. Mozda , kazem mozda je i Prats trebala ...

Ma ne mozda, sigurno je trebala da ostane u BV. Eto to je moje misljenje.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ako primetim onako usput da je otisla. Znas moja paznja je usmerena na RK 🤣

E sad vidis, kad sam govorila leba da nemam da jedem, a ona ni blizu toga nije bila,ne bih otisla na njegov set da radim. Stajala je i tad bez kicme i trpela svasta. I od njega i od Dipali. I tad sam htela da je zadavim. Da je on dosao prvi kod nje u koloniju i da mu je dusu vadila,e to bih vec pozdravila. A moglo je biti tako. Ovako, sta god uradila,nemam postovanja za nju, ne mogu. A narocito ovo sad

Ajde to mogu i da razamumem,nije bilo druge zene u njegovom zivotu..ovo sada ne mogu da svarim..pored zive zene,on dovodi u kucu neku zenu koju je upoznao na ulici, pa joj se jos i poverava..🤢