Returning of the written off #27 Invited only - Page 52

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.6k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

A ocemo ga videti tonight ⭐️

Izgleda,ako moj net ,protok bude ok-bice za 1 h-tako mi sad kazu😆
Ali sam ga zbrzila,Nadici je to poznato,mislim presednik,pa treba da bude upucena🤣
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

A secas se da su Prats zamerali zbog dublera? Bune li se na forumu sad kad njega dubler menja? I mnogo me sve ovo u vezi njega podseca na vreme pred Pratsin odlazak. Pisanje medija o njegovoj neprofesionalnosti, suskanje o odlasku, dubleri...

Vazno je da je on uzeo malo predaha,kada je Prats izasla iz BB-koje li slucajnosti😃 valjalo je malo i
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Laku noc drage moje... big cmokic svima...
Edited by Nataly - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Videla sam te. Meni se ruz dopada i dopada mi se kako ti stoji. Haljina je jednostavna i ti imas odlicnu liniju, lepe noge. Jedino ne znam da li bas ta jakna ide na haljinu i cipele na stiklu.
Po meni , jakna je sportska a uz to sto si obukla ja bih pre obukla kaput.
I ova boja kose mi se svidja .

Hvala na komplimentima ..pitala sam za karmin jer je moj muz tvrdio kako je prejak..Haljina jeste jednostavna...a mislim i da je bila ok za tu priliku..boja kose je nesto sto nije moja zasluga..vec duze vreme se ne farbam,nakon one promene boje iz plavog u smedje i sada cekam da mi izraste moja prirodna boja kose dok jos uvek nisam osedela...a da se opravdam sto sam obukla jaknu umesto kaputa..prvo- bio mi je merak jer je nova-jutros sam je kupila a drugo, kod nas je veceras bio deebeli minus a moj kaput nema punjenje,samo postavu,smrzla bi se ko veverica..😆
Bikica_Biki thumbnail

Jel znate da posle ovog ja razmisljam da li da uopste nastavim da pratim seriju. Vredili kad su ovakvo sr...nje napravili? 😕

Ja i Smeki zato😎 ,opekla sam se zestoko 27.02. i zato ne pokusavam pogledati neku indijsku... kod njih su zamene, udaje,nestanu itd.. u"modi"...i zato ja nabacim cvike i kuliram,ne nerviram se..jer kao sto sam rekla zestoko se opekla...jer unesem srcu i dusu dok gledam...a kad sruse kulu...onda me boli do srzi...🥺 i danas prestalo nije...a kad ce ...ne zna se 😎
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Jesam li dobro skapirala da je ova nova negativan lik?

Pa ako je Sultan bio pozitivan lik, onda ce biti i ona. Zavisi iz kog ugla gledas
😆

Da..ali za mene sigurno nece biti pozitivan lik jer je RK prihvata..cekam samo da vidim,kao sta ? Da li samo kao utehu,nekog kome se poverava ili kao nesto vise😡
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Bas lepo od tebe sto si prevela..znam koliko ti je tesko bilo..ali veoma postujem ovaj cin...❤️

Mala, razdvoj fikciju od stvarnosti.😆 Ja ne podnosim Madhubalu, Madhubalu. A kad smo vec kod toga nikad mi nije bila odvratnija nego u ovim epizodama sa svekrvom. Vazno je da je nabacila tuznu, pretuznu facu zbog svekrve al ne odustaje. Sto samo govori da i te kako ne zeli da se zrtvuje radi drugih ,zarad svoje osvete , a poenta je trebala da bude u njenoj predivnoj , pravednoj , cistoj dusi koja se upravo zrtvuje radi dobrobiti drugih, .Onakve dirljive stvari joj govori svekrva ali , jok , ona je tuzna al nastavlja dalje. Nije ni cudo,a bas volim da joj ni svekrva posle nikad vise nije bezrezervno verovala.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Super..vidim i dalje pisete..a ja i dalje pokusavam da vas stignem...😆

Sticices ne brini 😆

Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Nataly

Laku noc drage moje... big cmokic svima...

Laku noc i lepo sanjaj🤗
Imaces ujutru VM..na onu pesmu i one scene...😉
Sledece sto cu raditi sto se tice VM,jesu neke moje zelje☺️ i zelje ostalih clanova😳 druzine😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Udji ovde. Tu peticiju je pokrenula neka devojka sa IF , a ovde joj neka druga cestita sto joj je peticija uspela. Ostali komentari su tipa sve i da je uspela peticija, nagradu nece dobiti ili a hocemo li sad da pisemo peticiju da dobije nagradu. Sve u svemu sprdaju se. ( tu je izbrisan moj post,Jasnin i ostalim devojkama koje su se smejale mom postu ,nije nista bilo uvredljivo, nego se Jasna nadovezala na mene i pozdravila me a onda su redari odreagovali kao da se uzdrzavamo od caskanja )

Eto..nema me jedan dan ...

Ponavljam, nista uvredljivo nije bilo, u stvari neka devojka se nadovezala na Tijaru koja je rekla da je zamena potpuno unistila seriju, nesto tome slicno, ( a uglavnom su komentari bili tog tipa ) a ova joj kaze da je zamena odlicna glumica i da je upravo zato mnogo volle svi, a onda se ja nadovezem i kazem da , zato joj i treba peticija. Devojke su na taj moj post stavljale rofl i tako se redjale, Jasna mi se samo javila i pozdravila me , ja joj odgovorila na pozdrav i onda je receno da ne caskamo. Dakle, nista problematicno, ne znam zasto brines. Ja se uvek pridrzavam pravila IF .