Ne mrem videti jerbo jos nista nisam otkrila zasto mi je FB zamrznut. Ako moze u pm?
Moze..evo sada cu da probam da postavim...
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 31st Oct 2025
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 1st Nov 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Nov 1, 2025 Episode Discussion Thread
BEIJJATI AT PEAKS 1.11
Deepika Alia Atlee Ranveer Janhvi Aryan-Halloween costume Ambani party
BILLI IN BASKET 2.11
Angad marries Vrinda ; Mihir & Tulsi ka rishta khatam!
Mitali scene clip : Pret Aatma / Dimaagi bimari
🏏A Nation With Billion Dreams, Best Wishes to Our Women in Blue🏏
Sushant’s sister has lost her mind completely!
SRK Film Festival SRK Mania
˗ˏˋ ★ Pick Your Team! (Teams Feature) ★ ˎˊ˗
♕ Go Go Page Rangers🏆┇Nov BTRC 2K25 ♕
What if............Arjun
Tottenpage Hotspurs Nov 2025
🏏India tour of Australia, 2025: AUS vs IND,3rd T20I, Oval🏏
🏏ICC Women's World Cup 2025: South Africa W vs India W, FINAL🏏
Ne mrem videti jerbo jos nista nisam otkrila zasto mi je FB zamrznut. Ako moze u pm?
A kad pomislim samo da ja nisam PREDSEDNIK 🤢
I kad smo kod toga zivo me zanima ko mi dao onaj drugi glas, onaj jedan znam da je moj. Trebala sam i tu peci kolacice ko za Prats 🤣
Da..uvek zaboravim..🤣...Hoces reci da si fan DD 😲
Pa majke ti, jel ti stvarno to do sada nisi zakljucila ? Ili me zezas ?
Neznam..mozda on ne voli crvenu boju..😕😆 A kakav ti imas ?😲
Ako ste u nedoumici ta da poklonite dragim osobama u vreme praznika mozda ce vam horoskop pomoci. Ovnovi cene posebne darove, Blizanci sentimentalne, a Device praktine.
Blie nam se novogodinji praznici i vreme darivanja. Ukoliko ne znate ta da poklonite vaim najmilijima, moda e vam horoskop pomoi da se odluite...
Pripadnici ovog znaka su veliki individualci i strastveni zaljubljenici u pustolovine. Najbolje je da im poklonite neto to e ih inspirisati da probaju nove stvari, poput skoka padobranom ili lanarine u hobi drutvu. Nakit je uvek dobra ideja za enske pripadnice ovog znaka, dok e mukarce osvojiti i karte za utakmicu omiljenog kluba. Tehnoloke novotarije tako'e fasciniraju Ovnove, pa ni gedeti nisu loa ideja za poklon.
Pripadnici ovog znaka pre svega cene udobnost, funkcionalnost i kvalitet poklona. Tako da njih moete odueviti runim masaerom, toplim pokrivaem za krevet, muzikom kolekcijom ili nekim kuhinjskim aparatom. Razveseliete ih i modnim dodacima poput torbe, novanika, sata, ali samo pod uslovom da su kvalitetni. Poklon sa kojim sigurno neete pogreiti je gurmanska veera, s obzirom da su veliki hedonisti.
Pripadnici ovog znaka oboavaju humor, pa e ih odueviti duhoviti pokloni. Tako'e, dobra je ideja da im poklonite knjigu ili neto vezano za njihova intelektualna interesovanja, dok e pasivnije Blizance odueviti najnovija tehnika pomagala. Vole i raznolikost pa je vie manjih darova bolje od jednog velikog.
Stare, kolekcionarske stvari i sve to bi i sam eleo, ali nee da kupi odlian su znak panje za Raka. Oni obino i sami nagovetavaju ta im zapravo treba, a s tim darom pokazaete da su vam njegove elje bitne. Sentimentalne fotografije, novi kuhinjski pribor ili kozmetika za negu tela dobre su ideje za poklon Rakovima.
Pripadnici ovog znaka oboavaju tradiciju poklanjanja darova i zamerie vam vie od bilo kog drugo pripadnika Zodijaka ako im nita ne poklonite. Vole ekstravagantne i skupocene stvari koje privlae panju, a neete pogreiti s modnim dodacima poput sata, nakita ili lepe odee. Vole da im se uga'a pa je odlian poklon tretman masae celog tela.
Sentimentalne uspomene nisu najbolja ideja za poklon Devicama. One vole darove koje mogu koristit, bilo da je re o rokovniku, parfemu ili komadu garderobe. Bie zadovoljne i kunim aparatom, velikim renikom, a najvie e ih obradovati darovi koje ne s**te jer oboavaju iznena'enja.
Pirpadnicima ovog znaka nije vaan novac potroen za poklon ve da li ste pogodili njihov specifian ukus. Lep komad garderobe, ulaznice za koncert, ukras za dom ili godinja pretplata na omiljeni asopis dobre su ideje darova za Vage. Svidee im se i svaki poklon koji e im pomoi da se organizuju, poput planera ili aktovke za posao.
Kod odabira poklona za pripadnike ovog znaka, ne zaboravite na njihovu posebnost. Misteriozne i senzualne korpije oboavae poklone poput seksi igraki i vea, ali i kriminalistike prie ili kolekciju omiljenih dokumentaraca. Nikada ih nee razoarati dobar odevni predmet ili naoare za sunce.
Aktivni Strelci oboavaju neobine poklone povezane s putovanjima ili pustolovinama. Turistiki aranman u mestu u kom nisu bili, avionska karta, vodi za putovanja, ulaznice za cirkus ili teaj ekstremnih sportova su savreen izbor poklona za njih. Svidee im se i sprotska oprema poput torbi i trenerki.

Digitalni okvir za fotografije, hobi set ili knjiga omiljenog autora odlian su poklon za pripadnik ovog znaka. Nee ih razoarati ni bilo koji poklon koji im treba, a kako vole da im se uga'a moete im pokloniti kuni mantil, udobne patofne ili pidamu. enama e se svideti minka ili parfem kao poklon.
Budui da su Vodolije veliki ljubitelji elektronike i putovanja, s takvim poklonima ne moete pogreiti. Ipak, oni vole trendove, pa su odea i obua dobar izbor, sve dok to nije neto to svi drugi imaju. Poklonite im kurs uenja aromaterapije ili uzgoja bilja i bie oduevljeni.
Dobro..samo da proverim...Znam ja da se ti uvek pridrzavas pravila i znam da znas koliko je to meni vazno..🤗 Ali znas isto tako da bih te podrzala sta god da uradis..😉
Znas od kako mi se to desilo sa okom ja oci ne sminkam. Onda sam dosla na ideju da uzmem crveni ruz. Uzela sam ih dva. Meni ovaj tvoj naspram moja dva totalno bled i nije uopste jak. Ne znam kako bih ti objasnila, da steknes predstavu, koliko su oni crveni ali veruj na rec tvoj nije uopste ni blizu toliko crven.