Returning of the written off #27 Invited only - Page 53

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.6k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Tvrdim da ces napraviti veliku gresku ako to propustis. Ovo ce biti blamaza veka 😆

Mogu da gledam kako DD i VD primaju nagrade ali ova ne zasluzuje da bude na bilo kakvoj dodeli nagrada..ona ne zasluzuje ni da procita ko je nominovan a kamo li da se nadje na listi..ma ne zasluzuje ni da otvori koverat stojeci kao fikus...samdji tum ?

Daltoni thumbnail

Znaci papir, olovku i pravi spisak "zelja" 🤣

Ih,..koliko ja zelja imam...🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Nataly

Laku noc drage moje... big cmokic svima...

Laku noc 🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Odkud, odkud ?Pa jel to nesto novo za nju? Trci za njim ko kuce. I prvi put kad je sutnuo , ona je potrcala na set kod njega da kao radi a trpela svakakve uvrede, sto od njega, sto od Dipali. Ah, da , htela je da ga nauci lekciju. A sad opet po drugi put, posle zestokih uvreda, ona je njega molila za jos jednu sansu. Boze mi oprosti , zena koja je tek izgubila dete, i ne razmislja o tome , ne pati vec joj samo on u glavi,trci nosi mu caj, klopu,sva srecna da ga odobrovolji. Ne znam,nekoj drugoj zeni nesto tako da se desi, prestao bi svet da postoji, bar neko vreme, a ona sva cila vila trckara oko njega. Sto da je ne zeza kad je budala. Voli ga . Mo's misliti. Postoji nesto sto se valjda zove samopostovanje.

Jao..ne sipaj mi so na ranu..da mogu sada bih je zadavila...😭
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Tuj sam tuj sam , ne znam working li ovo , ako ne trazicu , imala sam ih 5-6 u rezervi

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=DvQAPU0Pm3Y[/YOUTUBE]

Vidi se..hvala..🤗
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

Dal meni se sve svidja,lepoj zeni sve lepo stoji 😃

Hvala ti Dry...nisam ja bas tako lepa uzivo..ono su nekoliko slika na kojima sam ispala pristojno a ostalih 99999 sam obrisala..😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Lepo je rekao a imam utisak da je znao i sta ce se desiti. On nije nominovan a cinjenica je da od Pratsinog odlaska on nosi seriju. On i Sriti.

Jeste nominovan,samo sam zaboravila koja kategorija, ali s obzirom na njegovu ulogu u BV , sve i da je dobije, dodje mu kao neka utesna nagrada i stvarno sramota.

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Hvala na komplimentima ..pitala sam za karmin jer je moj muz tvrdio kako je prejak..Haljina jeste jednostavna...a mislim i da je bila ok za tu priliku..boja kose je nesto sto nije moja zasluga..vec duze vreme se ne farbam,nakon one promene boje iz plavog u smedje i sada cekam da mi izraste moja prirodna boja kose dok jos uvek nisam osedela...a da se opravdam sto sam obukla jaknu umesto kaputa..prvo- bio mi je merak jer je nova-jutros sam je kupila a drugo, kod nas je veceras bio deebeli minus a moj kaput nema punjenje,samo postavu,smrzla bi se ko veverica..😆

Karmin prejak ? 😲 Auuu Da on vidi kakav ja imam. Ovaj tvoj je nista. 😆
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Mogu da gledam kako DD i VD primaju nagrade ali ova ne zasluzuje da bude na bilo kakvoj dodeli nagrada..ona ne zasluzuje ni da procita ko je nominovan a kamo li da se nadje na listi..ma ne zasluzuje ni da otvori koverat stojeci kao fikus...samdji tum ?

Ja cu gledati,zna se mislim iz kog razloga 😃ali se slazem Dal sa tobom,ona ne zasluzuje uopste biti na toj dodeli,a ne kamo li da se ime doticne i cita...
Edited by Bikica - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Znaci ne mogu da verujem..sta onda trazi RK u seriji ako ce se zaljubiti u novu devojku..serija se zove MD a ne RK...Volela bih da skoncentrisu pricu malo na nju..svi joj i onako govore da ce prestati da gledaju jer MB koja je bila jedan hrabar i lud zenski lik,postaje uplaseni mis koji trpi sva s***nja koje joj ovaj postavi..sada ce jos i da joj dovede drugu zenu u kucu..necu da gledam nove epizode sve dok se ovo ne resi...ili se ne desi nesto pozitivno za nju,ne mogu jos jednom da gledam Anandi sa Jagdisem drugi deo..😭

Pa sto sta trazi RK u seriji ? Ima i onih koji govore da strasno srozavaju njegov lik da bi njen izdigli .