Returning of the written off #27 Invited only - Page 51

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.6k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Pa vidis da sve cesce koristi BD ( dublere gos'n predsednice )😆

A secas se da su Prats zamerali zbog dublera? Bune li se na forumu sad kad njega dubler menja? I mnogo me sve ovo u vezi njega podseca na vreme pred Pratsin odlazak. Pisanje medija o njegovoj neprofesionalnosti, suskanje o odlasku, dubleri...
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Nataly

Moze malo podrske za Nale i mene a protiv zabe krastace...😳

a moze i quote ili @ , sifra "Purva darling"...😃

Purva darling, skoknucu kad odete na spavanje 😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Amsterdam nasao resenje za alkoholicare: Drustveno korisan rad, plata u pivu...

Holandija svakako zna kako da profitira od poroka, a nakon legalizovanja marihuane i prostitucije od koje je turizam ove zemlje prosto eksplodirao, novi program podstice hronicne alkoholicare da se bave drustveno korisnim radom, za koji ce kao platu dobijati - pivo.

Plata u pivu za drustveno koristan rad

Hronicni alkoholicar Fred iphorst je godinama bio nezaposlen, medjutim, sada svakog jutra izlazi na ulice Amsterdama da skuplja djubre. Prva stavka na dnevnom redu - dve konzerve piva u 9 ujutru.

Nakon toga ide prva tura posla pa pauza za rucak uz koji takodje dobija dve limenke piva, a ako sve dobro protekne do kraja radnog vremena za povratak kuci ce dobiti jos dva piva kao nagradu za produktivan dan na poslu.

"Nisam ponosan sto sam alkoholicar, ali sam ponosan sto ponovo imam posao", rekao je Fred, jedan od prvih korisnika neobicnog vladinog projekta koji podstice alkoholicare da se sklone na ulice davajuci im posao koji se placa u pivu.

Uz pivo koje snabdevaju lokalne pivare, svaki zaposleni dobija i pola paketa duvana za motanje, besplatan rucak i 10 evra dnevno.

Projekat je poceo pre godinu dana i izazvao veliku zainteresovanost kod nezaposlenih ljudi, ali su konzervativni clanovi gradskog Veca izrazili nezadovoljstvo tvrdeci da on predstavlja besmisleno trosenje vladinog novca i produzenje kulture poroka u glavnom gradu Holandije.

Znaci selimo se u Holandiju...😉 ili ce sa Nadom na vlasti Srbija postati druga Holandija..😆
Daltoni thumbnail

Konacno sam iscitala prosli i ovaj topik..kuku meni koliko ste ispisale

Bas tako Dry se i ja sada osecam..nikako da zavrsim,a skoro ce trojka...😲
nn027 thumbnail

Jedna baka je na kasi velike samousluge na redu da plati. Iza nje u redu stoji jedna mladja zena sa nestasnim sinom od 9 ili 10 godina. Sin stalno gura majcina kolica koja vec 5-6 puta udaraju baku po nogama. Baka se okrene malom i zamoli ga da prestane da je udara. Posto mali nastavlja da je udara, baka se okrece njegovoj majci i kaze: -"Zar ne mozete da kazete vasem sinu da me ne udara?" Mlada gospodja, bez uzbudjenja - hladno odgovara: -"Ne! Moja metoda vaspitanja mu dozvoljava slobodu da radi sta god zeli, sve dok do njegove svesti ne dodje da to sto radi drugima ne valja. Naucno je dokazano da je ta metoda daleko efikasnija!" U redu iza dame sa detetom stoji jedan momak od nekih 20 godina, koji sve to pazljivo slusa, a u ruci drzi teglu sa pekmezom od crvenih ribizli.Kad je dama zavrsila svoje objasnjenje metode vaspitanja, on otvori poklopac od tegle i mirno istrese celu teglu pekmeza mladoj dami na glavu. Sva besna, van sebe, dama se okrene mladicu, a on hladnokrvno odgovara: - Znate, gospodjo, ja sam vaspitavan slobodno, bas na isti nacin kao i vas sin. I - evo vidite rezultat!" Starica se veselo okrene blagajnici i kaze: - "Molim vas, stavite ovu teglu pekmeza na moj racun!"

😆 Badi sjajna prica 👍🏼
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Znaci selimo se u Holandiju...😉 ili ce sa Nadom na vlasti Srbija postati druga Holandija..😆

Jel vidis koliko sam ja ustvari "u trendu"? 🤣
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rmC55jpNvyM&feature=c4-overview&list=UUoSvFPM29hYG7AX8ZS7gq1g[/YOUTUBE]

i NA KRAJU , MALA JE USLA SA NJIM U KUCU, SVI SOKIRANI, I ONDA GA JE ONA NI MANJE NI VISE ODVELA U SPAVACU SOBU I STAVILA DA LEGNE ,DOSLA JE MADHU I ONDA OVA OTISLA. RK JE ZOVE Upo*nO ANAMIKA A MADHU, PA DOK ON DREMA ONA GA NEGUJE..AKO. DEFINITIVNO NIKAD KICMU NIJE IMALA.

RK je nasao novu igracku..neka..samo neka se ona opameti vise..neka ide...u pravu si za kicmu..bas sam ljuta na nju sto to trpi..ja ovo ne mogu da gledam..obavesti me samo kada ga Madu napusti,a ostalo ne mogu da podnesem...😭

Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Dal samo cu ti reci ovo. Imala si neobicno mnogo srece jer smo u zadnja 3 sata skoro potpuno ukocile sa pisanjem. Da smo iole bile aktivne bilo bi to ohoho jos strana 😃

Super..vidim i dalje pisete..a ja i dalje pokusavam da vas stignem...😆
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Drya ,dobro nam dosla, jos Smekericu da probudimo

Bolje vas nasla Biki 🤗 a Smeki je sad u dubokom snu ,tesko da cemo je probuditi 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

RK je nasao novu igracku..neka..samo neka se ona opameti vise..neka ide...u pravu si za kicmu..bas sam ljuta na nju sto to trpi..ja ovo ne mogu da gledam..obavesti me samo kada ga Madu napusti,astalo ne mogu da podnesem...😭

Jel znate da posle ovog ja razmisljam da li da uopste nastavim da pratim seriju. Vredili kad su ovakvo sr...nje napravili? 😕