Returning of the written off #27 Invited only - Page 50

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.6k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Ocekujem da ona pobedi , kao Prats prosle godine.Da li ce Madhubala i njih dvoje kao par dobiti nagradu to ne znam ali ona je po meni ove godine bez konkurencije. Zbog pobede u JDJ i zbog ovako visoke poziceije koju je zauzela u GB mislim da ce pobediti.
A pojedini ce bit dekor predstavi. Sta da se radi. Za nekog je to vrhunac karijere.

I sa ovim se slazem..Nado,od kako si postala predsednik,sve cesce se slazemo..👏

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Cekaj..ako je vec prema peticiji,,sta je bilo sa nasom peticijom da vrate Prats u BV ..(sto dokazuje da ona nije zelela )..Ako je ovo zaista tacno i oni postupaju prema zeljama naroda i peticijama..ja sam za to da neko pokrene peticiju da Sid i Prats snime zajedno seriju...

I ja 100%. Samo nisam sigurna da bi to uvazili. Oni izgleda kako im sta odgovara tako i prihvataju. Selektivno.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Vaishnavi Sahrawat 'walks on a tightrope' for her entry sequence in Colors' Madhubala

4 min ago | TellychakkarTeam

Loyal viewers of Colors' Madhubala - Ek Ishq Ek Junoon (Nautanki Telefilms) are surely in for a visual treat as Vaishnavi Sahrawat (earlier with a surname of Dhanraj) will make a dramatic entry in the show very soon.

Well, our readers have already read the exclusive news about the actress' entry on Tellychakkar.com wherein she will play the role of the new girl in RK's life.

We now hear that Vaishnavi has started shooting for Madhubala, and her entry sequence will be a heart-wrenching stunt sequence wherein the girl will walk over a tight rope.

Yes, you heard it right!! The girl Ria (the name has changed from Devika) will be seen dressed in a tip-top jeans walking over a tightrope with a horizontally placed stick in her hand. Ria who is wild, gritty and brave to the core has lost her job and to make some money, she will decide to do this stunt scene in the middle of the road, thus creating chaos.

And guess what? RK (Vivian Dsena), who would be driving his car, will also be put to a halt by the girl and her daring act. This will be the first meeting of RK and Ria.

Our source tells us that Ria will then force the gathered crowd to give her money after watching her act. On spotting RK, Ria will get into his car demanding a lift. In the car, Ria will admonish the superstar RK and tell him how she hates his films, but can never avoid watching them.

When contacted, Vaishnavi told us, "Yes, my entry scene in Madhubala is a stunt sequence wherein I walk over a tightrope. However, I cannot get into details as you will have to see it."

We hear that Ria will bump into RK often, and her carefree attitude will make a strong impact in RK's mind.

Get ready to see Vaishnavi in action in Madhubala in the coming week.

CLICK HERE TO WATCH

Znaci ne mogu da verujem..sta onda trazi RK u seriji ako ce se zaljubiti u novu devojku..serija se zove MD a ne RK...Volela bih da skoncentrisu pricu malo na nju..svi joj i onako govore da ce prestati da gledaju jer MB koja je bila jedan hrabar i lud zenski lik,postaje uplaseni mis koji trpi sva s***nja koje joj ovaj postavi..sada ce jos i da joj dovede drugu zenu u kucu..necu da gledam nove epizode sve dok se ovo ne resi...ili se ne desi nesto pozitivno za nju,ne mogu jos jednom da gledam Anandi sa Jagdisem drugi deo..😭
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Pa lepo rece Shashank ...

Lepo je rekao a imam utisak da je znao i sta ce se desiti. On nije nominovan a cinjenica je da od Pratsinog odlaska on nosi seriju. On i Sriti.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ma sta reci. Tako sa ga za...li prvo ovim bezveznim scenarijom u Bv a onda i sve te glupossti oko ovih dodela nagrada. Mislim da mu je muka od svih tih sr ...a.

Pa vidis da sve cesce koristi BD ( dublere gos'n predsednice )😆
nn027 thumbnail

I sa ovim se slazem..Nado,od kako si postala predsednik,sve cesce se slazemo..👏

Sa ovih "predsednickih visina" jasnije vidim 🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Cekaj..ako je vec prema peticiji,,sta je bilo sa nasom peticijom da vrate Prats u BV ..(sto dokazuje da ona nije zelela )..Ako je ovo zaista tacno i oni postupaju prema zeljama naroda i peticijama..ja sam za to da neko pokrene peticiju da Sid i Prats snime zajedno seriju...

Dal🤗Posto su peticije postale "moderne" ja se slazem da pokrene se @Bold8ovo sto si navela)👏 to bi bilo zaista sjajno...
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jedna baka je na kasi velike samousluge na redu da plati. Iza nje u redu stoji jedna mladja zena sa nestasnim sinom od 9 ili 10 godina. Sin stalno gura majcina kolica koja vec 5-6 puta udaraju baku po nogama. Baka se okrene malom i zamoli ga da prestane da je udara. Posto mali nastavlja da je udara, baka se okrece njegovoj majci i kaze: -"Zar ne mozete da kazete vasem sinu da me ne udara?" Mlada gospodja, bez uzbudjenja - hladno odgovara: -"Ne! Moja metoda vaspitanja mu dozvoljava slobodu da radi sta god zeli, sve dok do njegove svesti ne dodje da to sto radi drugima ne valja. Naucno je dokazano da je ta metoda daleko efikasnija!" U redu iza dame sa detetom stoji jedan momak od nekih 20 godina, koji sve to pazljivo slusa, a u ruci drzi teglu sa pekmezom od crvenih ribizli.Kad je dama zavrsila svoje objasnjenje metode vaspitanja, on otvori poklopac od tegle i mirno istrese celu teglu pekmeza mladoj dami na glavu. Sva besna, van sebe, dama se okrene mladicu, a on hladnokrvno odgovara: - Znate, gospodjo, ja sam vaspitavan slobodno, bas na isti nacin kao i vas sin. I - evo vidite rezultat!" Starica se veselo okrene blagajnici i kaze: - "Molim vas, stavite ovu teglu pekmeza na moj racun!"
Edited by Drya - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

E taj film necu gledati🤣,camo zekicu❤️ mogu😳,bice uskoro gotov video,sad se prebacuje na DM.😉

A ocemo ga videti tonight ⭐️
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Drya ,dobro nam dosla, jos Smekericu da probudimo