Returning of the written off #27 Invited only - Page 46

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.6k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Helllo friends😳

Evo stigla ja ,radila VM😃

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Ovo sto se pisala peticija za Anandi, danas sam vec dala svoje misljenje. Da nije smesno bilo bi zalosno. Ne znam kakvu satisfakciju ce dobitis cica njenih nazovi fanova a fanovi su ne zato sto je zaista vole vec zato sto mrze Prats, iz kog razloga tolika mrznja prema Prats ,trebalo bi samo njima da je poznato. Moje licno misljenje je da su pomesale fikciju i stvarnost i da su zestoko bile ljubomorne na Prats jer iz njih dvoje zajedno prosto je buktala nevidjena hemija. Oni koji zaista vole ovu seriju, a pritom mislim na Indijke, clanice ovog foruma a i malo van foruma, vrlo realno komentarisu glumacke sposobnosti Pratsine naslednice,one koje su nastavile da gledaju BV i posle zamene, ogorcene su na njenu glumu i ne prodje dan da jasno i glasno ne iskazu svoje nezadovoljstvo njenim umecem. Dakle nisu fanovi Sidyusha, vec fanovi BV. I dovoljno je sto se i oni sami sprdaju sa tom peticijom, a umetnica ne moze sigurno nikako biti srecna jer je dospela na listu ne po zasluzi vec na silu. I u konkurenciji sa jednom Drashti, stvarno bi bio skandal da se ona pojavi kao glumica. Pritom ponavljam i sve ostale glumice koje su nominovane, tu su jer su zasluzile,a za nekog su eto prosto preklinjali da se ubaci na listu, i to neko ko igra glavnu zensku ulogu. Treba li nesto vise od toga reci . Da sam na njenom mestu ja zaista od sramote nikad ne bih ni sisla sa oblaka br. 9
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Anamika je lik iz njihovog zajednickog filma. Sad sta je poenta da on nju zove tako, pojma nemam, a ova mala se u seriji zove Ria .

A cekaj, pa jel nije Madu njega napustila? Otkud sad ona tu?
Stephi thumbnail

Pa sigurno dobro nista nece biti.

Jesam li dobro skapirala da je ova nova negativan lik?

Pa ako je Sultan bio pozitivan lik, onda ce biti i ona. Zavisi iz kog ugla gledas
😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Promo za Golden Petal-ono sto je Dal juce prevela -na Smekericin post

http://desi**fo***.net/tv-shows/golden-petal-awards-2013-promo-720p-2013-video-watch-online-hd-4/

Naravno Dal vam je prevela prema onoj nepismenoj,sada kada sam ga odgledala,videla sam sta zaista kaze i prevescu vam,samo da iscitam sve,a ako slucajno zaboravim,podsetite me...Znaci,ne verujem,ko sve pise postove ...😡

Daltoni thumbnail

A sad da vas malo posle ovog slavlja, razocaram, ne samo zbog onog promoa za GPA, mada je do sada izasao samo sa VD i DD , ali idu kod njih u reklamama ove najave za GPA, pa je ova cura verovatno tu videla. Ruznija vest je da je peticija uspela i da se Tanandi nasla u nominacijama za female face . Izvinjavam se ako je neko ovo vec postavio, nisam sve iscitala jer sam se vratila kasno, i naravno zelela da najpre cestitam mom badiju pobedu ( badi, znas ovo ono sve sto smo dogovorile 😉 )

A ovo je za VD i DD

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=lHGYYKaaS64[/YOUTUBE]

Ja ne vidim ovo..Saska,molim te ako si jos tu postavi mi neki link dotle da pogledam..😊
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Ovo sam ja ujutru dok vas citam

Ovo sam ja sada dok vas citam..samo sa cajem od nane jer me ubija stomak..(verovatno od one integralne prasetine sa rodjendana )🤣
Stephi thumbnail

Helllo friends😳

Evo stigla ja ,radila VM😃

De ci Biki 🤗 Da nisi isla u Jaitsar u bolnicu da obidjes svekra ?😉😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

A zasto je njoj pozlilo? 😲

Ovako je meni bilo kada sam cula da je Anandi nominovana za face female..Mada ne brinem.. koje ona sanse ima pored DD ...🤢😡
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Podne, Vreme je za kafu 😉

Ah Hvala kumice,posle posla tako prija...😳