Returning of the written off #27 Invited only - Page 45

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.6k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Znaci ne mogu da verujem...ostavim vas na 38 strani juce..a sada..😲 Lepo..ali vraticu vam..😉 Ja sam evo stigla sa rodjendana i postavila sam vam slike na FB da vidite haljinu,cipele,jaknu..posebno me interesuje vase misljenje u vezi ruza za usne..da ili ne ta boja ?

Odoh da vas iscitam..

Dal samo cu ti reci ovo. Imala si neobicno mnogo srece jer smo u zadnja 3 sata skoro potpuno ukocile sa pisanjem. Da smo iole bile aktivne bilo bi to ohoho jos strana 😃
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rmC55jpNvyM&feature=c4-overview&list=UUoSvFPM29hYG7AX8ZS7gq1g[/YOUTUBE]

i NA KRAJU , MALA JE USLA SA NJIM U KUCU, SVI SOKIRANI, I ONDA GA JE ONA NI MANJE NI VISE ODVELA U SPAVACU SOBU I STAVILA DA LEGNE ,DOSLA JE MADHU I ONDA OVA OTISLA. RK JE ZOVE Upo*nO ANAMIKA A MADHU, PA DOK ON DREMA ONA GA NEGUJE..AKO. DEFINITIVNO NIKAD KICMU NIJE IMALA.

NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: saska

https://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3819722&TPN=4

Udji ovde. Tu peticiju je pokrenula neka devojka sa IF , a ovde joj neka druga cestita sto joj je peticija uspela. Ostali komentari su tipa sve i da je uspela peticija, nagradu nece dobiti ili a hocemo li sad da pisemo peticiju da dobije nagradu. Sve u svemu sprdaju se. ( tu je izbrisan moj post,Jasnin i ostalim devojkama koje su se smejale mom postu ,nije nista bilo uvredljivo, nego se Jasna nadovezala na mene i pozdravila me a onda su redari odreagovali kao da se uzdrzavamo od caskanja )

Ovo danas dobih od Kety...
Kety76
Senior Member

CC: Nataly
Mina.DB

IF-Dazzler

Memeber Scrap

Direct LinkReportQuotePosted: 06 December 2013 at 5:00pm | IP Logged
Originally posted by nena28

Hello everyone
I have good news for you, Toral is added to the list and now we can vote for her as well. Big smile Party

I hope you all have good time here together, and I'm sorry I am not able to hang out with you.

Thanks, nena.

I will vote for her.

__________________pogledaj,nena je organizovala na twitteru da se glasa da nominuju tandi i uspjeli uspjeli su,mislim da ona ima zabranu da ovdje pise,ali je ostavila komentar,ali sa nasih prostora se pojavise ova mina db.red bird i laura m.sigurna sam da je neko od ovih ona
I ta Nena28 je kumovala mojim lancima, katancima i laserskim zracima... ali nije mi zao...sad gde me vidi, u velikom krugu me zaobilazi a i pokusala je da mi se ulizuje...
Edited by Nataly - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Nataly

A kako je njemu... Verovatno nije mogao snimiti u duetu pa je sa slikom...

j

Ali snimice Biki morace

Nakon ove peticije za krastacu ja ne verujem da ce obojeni da donesu odluku o zajednickoj plesnoj numeri...a ako ga ipak nateraju na to, onda ce i njima uskoro trebati peticija za opstanak...

Ma mogu sta hoce. To si valjda i sama videla do sad. Samo jedna stvar je jasna. TR nema pojma sa glumom. To nista ne moze da promeni . Ni njene nominacije ni nagrada . Nista.
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Znaci Badi stigla je. Pa da vidimo sta ce biti.

Pa sigurno dobro nista nece biti.
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=rmC55jpNvyM&feature=c4-overview&list=UUoSvFPM29hYG7AX8ZS7gq1g[/YOUTUBE]

i NA KRAJU , MALA JE USLA SA NJIM U KUCU, SVI SOKIRANI, I ONDA GA JE ONA NI MANJE NI VISE ODVELA U SPAVACU SOBU I STAVILA DA LEGNE ,DOSLA JE MADHU I ONDA OVA OTISLA. RK JE ZOVE Upo*nO ANAMIKA A MADHU, PA DOK ON DREMA ONA GA NEGUJE..AKO. DEFINITIVNO NIKAD KICMU NIJE IMALA.

Madu sedi pored njega a on doziva ovu drugu koju je taj dan prvi put sreo 😕
nn027 thumbnail

Pa sigurno dobro nista nece biti.

Jesam li dobro skapirala da je ova nova negativan lik?
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Madu sedi pored njega a on doziva ovu drugu koju je taj dan prvi put sreo 😕

Anamika je lik iz njihovog zajednickog filma. Sad sta je poenta da on nju zove tako, pojma nemam, a ova mala se u seriji zove Ria .
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Helllo friends😳

Evo stigla ja ,radila VM😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Znaci ne mogu da verujem...ostavim vas na 38 strani juce..a sada..😲 Lepo..ali vraticu vam..😉 Ja sam evo stigla sa rodjendana i postavila sam vam slike na FB da vidite haljinu,cipele,jaknu..posebno me interesuje vase misljenje u vezi ruza za usne..da ili ne ta boja ?

Odoh da vas iscitam..

Videla sam te. Meni se ruz dopada i dopada mi se kako ti stoji. Haljina je jednostavna i ti imas odlicnu liniju, lepe noge. Jedino ne znam da li bas ta jakna ide na haljinu i cipele na stiklu.
Po meni , jakna je sportska a uz to sto si obukla ja bih pre obukla kaput.
I ova boja kose mi se svidja .