Originally posted by: saska
Sto se tice ovih nominacija devojke, definitivno mi nije jasno kako to kod njih funkcionise. Valjda su svuda u normalnom svetu glumci nominovani prema zaslugama, a ovo je prvi put da cujem da je za nekog pisana peticija da bi se uopste nasao na toj listi. U svakom slucaju, veci blam za umetnika ne postoji, koliko god ona bila debelokozac, ne moze da ne razmislja na koji nacin se ona nasla na toj listi. Meni neprestano odzvanja onaj Shashankov intervju u glavi o nagradama. Tad sam jos prokomentarisala da on decko verovatno ne misli samo na dodeljivanje nagrade vec i na same nominacije. I eto bila sam u pravu.
Ovo ,sto najavu za GPA snimaju samo sa Sidom koji gleda u sliku,dovoljno govori o svemu. Za Viviana i Drashti je uradjen zajednicki snimak koji je odavno izasao, postavila sam vam to,a ovde decko prica sa slikom. Lepo, meni je i smesno i drago zbog toga.Nema nikakve sanse da ona dobije bilo kakvu nagradu, jer to bi onda bio vrhunac sprdnje . Mislim da ce nagradu u toj kategoriji dobiti Drashti,narocito jer je u zadnje veme dobila i neke druge nagrade i pridaje joj se velika medijska paznja , moguce njih dvoje i kao Jodi, ali ovi dvoje sigurno nece.