Returning of the written off #27 Invited only - Page 48

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.6k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Ma opusteno Smeki. Zar ne vidis da je sve to samo sarena laza. Znas dobro da deset ljudi mogu izgurati celu tu stvar sa peticijom. Nominovala je publika?! Koja. Pa vecina Indijaca i ne zna kako izgleda racunar a kamoli da je glasala. Meni je to spr..cina od pocetka do kraja. Ako ce da se jos vise srozaju i obezvrede celu tu manifestaciju slobodno neka joj daju nagradu. Ona koja je zaista zasluzila da se nadje medju nominovanima je Sriti a ne ona. Medjutim, zena je navikla da nosi tudje cipele pa to ti je. Neizleciva bolest.

Slazem se sa gospodinom predsednikom..
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

A cekaj, pa jel nije Madu njega napustila? Otkud sad ona tu?

Odkud, odkud ?Pa jel to nesto novo za nju? Trci za njim ko kuce. I prvi put kad je sutnuo , ona je potrcala na set kod njega da kao radi a trpela svakakve uvrede, sto od njega, sto od Dipali. Ah, da , htela je da ga nauci lekciju. A sad opet po drugi put, posle zestokih uvreda, ona je njega molila za jos jednu sansu. Boze mi oprosti , zena koja je tek izgubila dete, i ne razmislja o tome , ne pati vec joj samo on u glavi,trci nosi mu caj, klopu,sva srecna da ga odobrovolji. Ne znam,nekoj drugoj zeni nesto tako da se desi, prestao bi svet da postoji, bar neko vreme, a ona sva cila vila trckara oko njega. Sto da je ne zeza kad je budala. Voli ga . Mo's misliti. Postoji nesto sto se valjda zove samopostovanje.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Sve ovo oko nominacija je sviranje Snupiju...🤢

I ceskanje veverice ako smem da dodam 🤣
nn027 thumbnail

Ja sam bila dobra devojcica...😃

Znaci papir, olovku i pravi spisak "zelja" 🤣
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

De ci Biki 🤗 Da nisi isla u Jaitsar u bolnicu da obidjes svekra ?😉😆

E taj film necu gledati🤣,camo zekicu❤️ mogu😳,bice uskoro gotov video,sad se prebacuje na DM.😉
nn027 thumbnail

Jadan..morao je da izjavljuje ljubav nagradi GPA, a onda kao volim Anandi i ona to zna..ma vazi...scenario mu je 👏

Ma sta reci. Tako sa ga za...li prvo ovim bezveznim scenarijom u Bv a onda i sve te glupossti oko ovih dodela nagrada. Mislim da mu je muka od svih tih sr ...a.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Ja ne vidim ovo..Saska,molim te ako si jos tu postavi mi neki link dotle da pogledam..😊

Tuj sam tuj sam , ne znam working li ovo , ako ne trazicu , imala sam ih 5-6 u rezervi

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=DvQAPU0Pm3Y[/YOUTUBE]
Edited by saska - 11 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Aj , vracajte se kuci 😃

Stigla sam
nn027 thumbnail

Poranila si veceras 😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Sto se tice ovih nominacija devojke, definitivno mi nije jasno kako to kod njih funkcionise. Valjda su svuda u normalnom svetu glumci nominovani prema zaslugama, a ovo je prvi put da cujem da je za nekog pisana peticija da bi se uopste nasao na toj listi. U svakom slucaju, veci blam za umetnika ne postoji, koliko god ona bila debelokozac, ne moze da ne razmislja na koji nacin se ona nasla na toj listi. Meni neprestano odzvanja onaj Shashankov intervju u glavi o nagradama. Tad sam jos prokomentarisala da on decko verovatno ne misli samo na dodeljivanje nagrade vec i na same nominacije. I eto bila sam u pravu.

Ovo ,sto najavu za GPA snimaju samo sa Sidom koji gleda u sliku,dovoljno govori o svemu. Za Viviana i Drashti je uradjen zajednicki snimak koji je odavno izasao, postavila sam vam to,a ovde decko prica sa slikom. Lepo, meni je i smesno i drago zbog toga.Nema nikakve sanse da ona dobije bilo kakvu nagradu, jer to bi onda bio vrhunac sprdnje . Mislim da ce nagradu u toj kategoriji dobiti Drashti,narocito jer je u zadnje veme dobila i neke druge nagrade i pridaje joj se velika medijska paznja , moguce njih dvoje i kao Jodi, ali ovi dvoje sigurno nece.

Cekaj..ako je vec prema peticiji,,sta je bilo sa nasom peticijom da vrate Prats u BV ..(sto dokazuje da ona nije zelela )..Ako je ovo zaista tacno i oni postupaju prema zeljama naroda i peticijama..ja sam za to da neko pokrene peticiju da Sid i Prats snime zajedno seriju...