Returning of the written off #27 Invited only - Page 47

Created

Last reply

Replies

1k

Views

49.6k

Users

8

6.1k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Ovo sto se pisala peticija za Anandi, danas sam vec dala svoje misljenje. Da nije smesno bilo bi zalosno. Ne znam kakvu satisfakciju ce dobitis cica njenih nazovi fanova a fanovi su ne zato sto je zaista vole vec zato sto mrze Prats, iz kog razloga tolika mrznja prema Prats ,trebalo bi samo njima da je poznato. Moje licno misljenje je da su pomesale fikciju i stvarnost i da su zestoko bile ljubomorne na Prats jer iz njih dvoje zajedno prosto je buktala nevidjena hemija. Oni koji zaista vole ovu seriju, a pritom mislim na Indijke, clanice ovog foruma a i malo van foruma, vrlo realno komentarisu glumacke sposobnosti Pratsine naslednice,one koje su nastavile da gledaju BV i posle zamene, ogorcene su na njenu glumu i ne prodje dan da jasno i glasno ne iskazu svoje nezadovoljstvo njenim umecem. Dakle nisu fanovi Sidyusha, vec fanovi BV. I dovoljno je sto se i oni sami sprdaju sa tom peticijom, a umetnica ne moze sigurno nikako biti srecna jer je dospela na listu ne po zasluzi vec na silu. I u konkurenciji sa jednom Drashti, stvarno bi bio skandal da se ona pojavi kao glumica. Pritom ponavljam i sve ostale glumice koje su nominovane, tu su jer su zasluzile,a za nekog su eto prosto preklinjali da se ubaci na listu, i to neko ko igra glavnu zensku ulogu. Treba li nesto vise od toga reci . Da sam na njenom mestu ja zaista od sramote nikad ne bih ni sisla sa oblaka br. 9

A ja bih dodala jos i ovo. Njena nominacija je po meni uvreda za one koje su nominaciju zasluzile svojim radom i glumom. Ovako kako se ona tamo nasla srozala je i samu nagradu. Kakvu "poruku" njena nominacija salje?
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne propustite spektakl Evo, samo jedan mali deo onog sto cete gledati 😃

Da...a ima i nas koji necemo gledati..ne zelim da trosim vreme na bezvezne likove..🥱
Daltoni thumbnail

Totalno Rasulo sa partnerom-promo za najbolji jodi..
Daltoni thumbnail

Jadan..morao je da izjavljuje ljubav nagradi GPA, a onda kao volim Anandi i ona to zna..ma vazi...scenario mu je 👏
Daltoni thumbnail

Sve ovo oko nominacija je sviranje Snupiju...🤢
Daltoni thumbnail

Ja sam bila dobra devojcica...😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Jesam li dobro skapirala da je ova nova negativan lik?

Pa ako je Sultan bio pozitivan lik, onda ce biti i ona. Zavisi iz kog ugla gledas
😆

Vrlo je moguce da u ovom slucaju zauzmete isti ugao. 😉
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail
Moze malo podrske za Nale i mene a protiv zabe krastace...😳
a moze i quote ili @ , sifra "Purva darling"...😃
Daltoni thumbnail

Smeki..vidim lepo si podnela vesti..🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da...a ima i nas koji necemo gledati..ne zelim da trosim vreme na bezvezne likove..🥱

Tvrdim da ces napraviti veliku gresku ako to propustis. Ovo ce biti blamaza veka 😆