🤣 Ne sumnjam da bi se ti snasla. Na primer "velika nuzda u malu rupu" 😆
Jao ..mnogo kuburim s vama...🤣
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
SUPER HEROO 9.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
MAIRA AGAYI 10.9
3 Years Of Brahmāstra
Sidharth Malhotra is just the same as Arjun Kapoor, just with looks!
Happy Birthday Akshay Kumar
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Should Janhvi Kapoor Join India Forums
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Karisma Kapoor's Kids Move Delhi HC
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Navri and her eternal victimisation
🤣 Ne sumnjam da bi se ti snasla. Na primer "velika nuzda u malu rupu" 😆
🤣 Badi pa i meni se to desilo kad sam postavila jednom Radovana III sa onim delom "ko je sr...o van rupe" I posto nisu imali razumevanja za vrhunsku umetnost celu su stranu obrisali 😆
Nema srece u ljubavi al' zato mu spermici rade 300/h . Zena samo prodje pored njegovih pantalona i vec trudna 😆
Kako onda Anandi nije..ni sa njim...😲 Mozda je koristio zastitu, znao je u kakvu ce zenu da izraste..😕
Nisam sigurna koliko im on bas nosi seriju. Mnogo njih sada prati BV zbog ljubavne price izmedju Jafija i Gange. Od njegovog ucesca u JDJ a i onog fijaska od MM uloga Siva nije onakva kakva je nekad bila.
Ma Anandi je sva felericna, zastitu je garant koristio onaj period kad mu je samo Gauri bila u glavi i bila je bas jedna scena kad on na raspustu dolazi kuci, i dalje srcem i mislima uz Gauri, Anandi nacinje to pitanje dece jer navodno dadisa vrsi pritisak a on poludi na nju , kako moze sad o deci da prica kad on studira i bla bla. Medjutim, njihov MM , pa do odlaska u Mumbaj imali su fore ihaaaj , s obzirom na njegovu pokretljivost, samo da ona nije felericna , a i debilna sad kako je u zrelijim godinama. Mada ja znam da su to u stvari tek sad posledice metka koji je primila u detinjstvu. Ta debilnost, to je zakasnela reakcija i kako bude starija sve ce biti izrazenija 🤣
Ma kakva zastita Dal. Nije on imao pojma o tome niti je o tome i mislio onda.