Returning of the written off #23 Invited only - Page 101

Created

Last reply

Replies

1k

Views

57.2k

Users

8

5.5k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Sad sam bacila pogled i naletim na raspravu zasto je Ganga odmah ostala trudna a Anandi vec godinu u braku i nista. 😕
Jos malo pa ginekologija na IF
.

Ako, hajde da vidimo bas zasto Anandi nije ostala trudna, da li je Shiv uopste nesto imao sa njom ili mu package nije metar pa nije mogao da zabaci na tu razdaljinu...
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ovo je kada je dosao da je podrzi u JDJ..bili su preslatki..😳

Zavisi iz kog ugla gledas ... meni je recimo on bio presladak 🤣
Stephi thumbnail

Ja ipak predpostavljam da ce otkriti kako je Sachi usvojena i da je iy neke siromasne porodice..pa da ona to sazna i bude ocajna..Ali ko zna sta su ovi scenaristi smislili..sigurno nista pametno,u to sam sigurna..🤢

Ne znam sta su smislili, a opet kao da smo to ikad i znali kad su oni u pitanju. Ja licno mislim da hoce sad da navuku gledaoce sa Sidom, navodno najavljujuci tajnu iz njegove proslosti... a opet mozda pripremaju teren jer on hoce da ode
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Moguce je..da ona postane gospodja br.4 Dr Jagdisu..Jadan on..toliko nema srece u ljubavi ...😆

Da bas. Jos malo pa ce imati i petorku za kosarkasku utakmicu.🤣
Daltoni thumbnail

🤣 Badi pa i meni se to desilo kad sam postavila jednom Radovana III sa onim delom "ko je sr...o van rupe" I posto nisu imali razumevanja za vrhunsku umetnost celu su stranu obrisali 😆

Nado..sta mislis da su me zamolili da im prevedem to tvoje ko je sr..van rupe..sta bi bilo..🤣

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Ajmo ajmo cure, hocemo li biti musketari, hocemo li ubijati ovaj topic ili sta 😉

Badi, ima da ga "fiknemo", sto bi Smeki rekla, do ponoci 😉
Stephi thumbnail

Ako bude tako, da je siromasna i usvojena, to ce biti udarac za njen ego. A sve nesto mislim da bi Jagi ipak mogao na kraju da zavrsi s njom kad mu Ganga umre. Al sto kazes ko ce ih znati sta su smislili scenaristi.🤢

A mozda Jagi na kraju zavrsi sa Tanandi, prva ljubav zaborava nema pa odu u Ameriku i Tanandi napise knjigu, kao sto je svojevremeno pisalo u nekim petparackim novinama. Pretpostavljam da se samo takve novine i bave sad BV

Daltoni thumbnail

Ne znam sta su smislili, a opet kao da smo to ikad i znali kad su oni u pitanju. Ja licno mislim da hoce sad da navuku gledaoce sa Sidom, navodno najavljujuci tajnu iz njegove proslosti... a opet mozda pripremaju teren jer on hoce da ode

Ako je tako,onda mislim da ce biti interesantna prica..👍🏼a i Sid nije blesav,pa zna on koliko im tamo vredi i da im on sada nosi celu seriju..

Daltoni thumbnail

Zavisi iz kog ugla gledas ... meni je recimo on bio presladak 🤣

Opet ja i ti o uglovima..🤣

Stephi thumbnail

Ako bude tako, da je siromasna i usvojena, to ce biti udarac za njen ego. A sve nesto mislim da bi Jagi ipak mogao na kraju da zavrsi s njom kad mu Ganga umre. Al sto kazes ko ce ih znati sta su smislili scenaristi.🤢

Moguce je..da ona postane gospodja br.4 Dr Jagdisu..Jadan on..toliko nema srece u ljubavi ...😆

Nema srece u ljubavi al' zato mu spermici rade 300/h . Zena samo prodje pored njegovih pantalona i vec trudna
😆