Jeste...da ste bolje ne bi valjalo..🤗
❤️ Ne brini necemo se "popravljati" 😆
MAIRAs REJECTION 4.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 4th Sep 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 04 Sep 2025 EDT
LIFE IN JAIL 3.9
Abhira & Geetanjali
Akshara’s karma
War 2 Set To Finish As The Lowest YRF Spy Grosser Domestically
Mihir - The d*uchebag
Shilpa Shetty's Bandra Restaurant Shuts Down
My Box Office Predictions for Baaghi 4
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
Agree or not?
Should Janhvi Kapoor Get Married And Quit Acting
Varun Vs Sonu - who danced better on Bijuriya
Writers: Mad Dreamers or Silent Sages?
🏆ANUPAMA WINS dance contest !!🏆
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 2
Alia recent clicks
Jeste...da ste bolje ne bi valjalo..🤗
Na MM je otisao pre studija medicine a kad je otisao da studira i upoznao Gauri verujem da je izbegavao bracne duznosti. Verovatno se izgovarao umorom od ucenja i "glavoboljom" . A i inace je koliko se secam doalzio samo jednom - dva puta godisnje kuci i to na kratko.
Badi ajde kazi , kako bi ti to prevela? 😆
Ne badi samo da je ostala vec se siri li siri, a ona jadna pogubljena od toliko rupa ne zna vise ni koja sluzi za koju svrhu ,pa nesto racunam, mozda se stisla , da ne pobrka kad koju rupu da upotrebi. 🤣
Ma naravno, ima onih vernih koje su volele Shankya kao Jagdisa i u njegovom najgorem izdanju, ali vecina, ogromna vecina je ostala zbog Shiva , tj. ne Shiva vec Sida.
Na MM je otisao pre studija medicine a kad je otisao da studira i upoznao Gauri verujem da je izbegavao bracne duznosti. Verovatno se izgovarao umorom od ucenja i "glavoboljom" . A i inace je koliko se secam dolazio samo jednom - dva puta godisnje kuci i to na kratko.
Tako je, zaboravila sam..mozda je tada bio pod stresom..a posle se izvezbao..😆😉
Jao razmisljala sam da li da quote ceo ovaj tekst ali u cilju ubijanja topica odlucila sam da ipak ponovim u celosti.
Ovo je otprilike vreme kad pocinjemo '' ja u klin ti u plocu, nadovezujuci se i na prethodni Daltonin post o finskom , polako Nale, samo polako... 🤣
Nego meni ove slike ovde nisu bas najjasnije..ko je kome sta ..i zasto su stavili staru Gangu..Bogami,ovde ce izgleda opet da se menja baner..mozda cekaju da zamene i Shiva pa na isti trosak..😲