Jeste...da ste bolje ne bi valjalo..š¤
ā¤ļø Ne brini necemo se "popravljati" š
STRUCK IN CASE 4.1.26
CASE IN COURT 5.1.26
Lokah fame Kalyani Priyadarshan cast opp Ranveer in Pralay
Ikkis flops at the box office
Sudha Chandran's spiritual encounter with Kaali Maa!
Kartik celebrates New Year with his GF
SRK explains the actual meaning of most misunderstood word "Jihad"
Started Rewatching Jodha Akbar and addicted once again.Hoping for S2
Jeste...da ste bolje ne bi valjalo..š¤
Na MM je otisao pre studija medicine a kad je otisao da studira i upoznao Gauri verujem da je izbegavao bracne duznosti. Verovatno se izgovarao umorom od ucenja i "glavoboljom" . A i inace je koliko se secam doalzio samo jednom - dva puta godisnje kuci i to na kratko.
Badi ajde kazi , kako bi ti to prevela? š

Ne badi samo da je ostala vec se siri li siri, a ona jadna pogubljena od toliko rupa ne zna vise ni koja sluzi za koju svrhu ,pa nesto racunam, mozda se stisla , da ne pobrka kad koju rupu da upotrebi. š¤£
Ma naravno, ima onih vernih koje su volele Shankya kao Jagdisa i u njegovom najgorem izdanju, ali vecina, ogromna vecina je ostala zbog Shiva , tj. ne Shiva vec Sida.
Na MM je otisao pre studija medicine a kad je otisao da studira i upoznao Gauri verujem da je izbegavao bracne duznosti. Verovatno se izgovarao umorom od ucenja i "glavoboljom" . A i inace je koliko se secam dolazio samo jednom - dva puta godisnje kuci i to na kratko.
Tako je, zaboravila sam..mozda je tada bio pod stresom..a posle se izvezbao..šš
Jao razmisljala sam da li da quote ceo ovaj tekst ali u cilju ubijanja topica odlucila sam da ipak ponovim u celosti.
Ovo je otprilike vreme kad pocinjemo '' ja u klin ti u plocu, nadovezujuci se i na prethodni Daltonin post o finskom , polako Nale, samo polako... š¤£

Nego meni ove slike ovde nisu bas najjasnije..ko je kome sta ..i zasto su stavili staru Gangu..Bogami,ovde ce izgleda opet da se menja baner..mozda cekaju da zamene i Shiva pa na isti trosak..š²