Returning of the written off #23 Invited only - Page 105

Created

Last reply

Replies

1k

Views

57.2k

Users

8

5.5k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Jeste...da ste bolje ne bi valjalo..🤗

❤️ Ne brini necemo se "popravljati" 😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Na MM je otisao pre studija medicine a kad je otisao da studira i upoznao Gauri verujem da je izbegavao bracne duznosti. Verovatno se izgovarao umorom od ucenja i "glavoboljom" . A i inace je koliko se secam doalzio samo jednom - dva puta godisnje kuci i to na kratko.

Tako je, zaboravila sam..mozda je tada bio pod stresom..a posle se izvezbao..😆😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Badi ajde kazi , kako bi ti to prevela? 😆

Ne radi se ovde o prevodu vec o prebacivanju odgovornosti , kao recimo za Snupija pa ...ima jos detalja, Rumenka 🤣
Daltoni thumbnail
Balika Vadhu

Nego meni ove slike ovde nisu bas najjasnije..ko je kome sta ..i zasto su stavili staru Gangu..Bogami,ovde ce izgleda opet da se menja baner..mozda cekaju da zamene i Shiva pa na isti trosak..😲

nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Ne badi samo da je ostala vec se siri li siri, a ona jadna pogubljena od toliko rupa ne zna vise ni koja sluzi za koju svrhu ,pa nesto racunam, mozda se stisla , da ne pobrka kad koju rupu da upotrebi. 🤣

Pa da joj nekako doturimo "uputstvo za upotrebu" - " Sve tvoje rupe i kako ih zapusiti" 🤣

nn027 thumbnail

Ma naravno, ima onih vernih koje su volele Shankya kao Jagdisa i u njegovom najgorem izdanju, ali vecina, ogromna vecina je ostala zbog Shiva , tj. ne Shiva vec Sida.

Badi 100% su ostale zbog njega. Jedino sto je u to vreme bila moderna ona teorija o "fabuli radnje". Znas ono vazna je "prica" pa one eto zbog te "divne" price gledaju BV. Ma sve do jedne lagale bre. Sve su zbog njega ostale. Zato im i nije bilo bitno sto je Anandi zamenjena. Nekima je bilo i drago.
Stephi thumbnail

Na MM je otisao pre studija medicine a kad je otisao da studira i upoznao Gauri verujem da je izbegavao bracne duznosti. Verovatno se izgovarao umorom od ucenja i "glavoboljom" . A i inace je koliko se secam dolazio samo jednom - dva puta godisnje kuci i to na kratko.

Jao razmisljala sam da li da quote ceo ovaj tekst ali u cilju ubijanja topica odlucila sam da ipak ponovim u celosti.

Ovo je otprilike vreme kad pocinjemo '' ja u klin ti u plocu, nadovezujuci se i na prethodni Daltonin post o finskom , polako Nale, samo polako... 🤣

nn027 thumbnail

Tako je, zaboravila sam..mozda je tada bio pod stresom..a posle se izvezbao..😆😉

Pa prvo je trenirao corcima a u prave bitke je isao sa "bojevom municijom". Dokaz je gangina trudnoca 😉
Daltoni thumbnail

Jao razmisljala sam da li da quote ceo ovaj tekst ali u cilju ubijanja topica odlucila sam da ipak ponovim u celosti.

Ovo je otprilike vreme kad pocinjemo '' ja u klin ti u plocu, nadovezujuci se i na prethodni Daltonin post o finskom , polako Nale, samo polako... 🤣

Tumblr_mwjfspydwo1suocejo1_500
Stephi thumbnail

Balika Vadhu

Nego meni ove slike ovde nisu bas najjasnije..ko je kome sta ..i zasto su stavili staru Gangu..Bogami,ovde ce izgleda opet da se menja baner..mozda cekaju da zamene i Shiva pa na isti trosak..😲

Pa ja mislim da je upravo ovo novi i da ga je pravio-la Kushi, a konkurs je poceo dok je Sriti jos bila tu. Pa brate kojom brzinom se menjaju glumice konkurs se i ne zavrsi, znaci sad ce krenuti sa ovom novom Gangom, dok se konkurs zavrsi , Ganga ce i umreti