DASHI FUTTT 21.8
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Aug 2025 EDT
THAKELA LOVE 22.8
Book talk reading challenge September 2025 ~ Sign up open!
Bluffmaster IF Season 1 (Sign-up Open)
Chal jhooti; Shaadi ka Har nhi Fansi ka zehrila Fanda (pics only)
August disaster. Will Param Sundari save BW this month?
Mann main koi aur, shaadi se kisi aur
Anupamaa 21 Aug 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Vivek Agnihotri - Nobody Should Name Their Child Taimur
Geetmaan finally got married 😍
Danger - Param Sundari | Sidharth M, Janhvi K | SONG OUT
27 years of Dil Se
When you’re in love with ddp
🚨 Scheduled Downtime Notice 🚨
Ranbir is accused of secretly following Deepika in social media 😆
Important Notification regarding IF
Pick one Emraan Hashmi song
Dobro vece drugari.🤗
Jok more,vatam krivineBadi jel to? 😊
Mojne Badi da mi diras Sultana,ja sam njegov fan od prvog momenta od kad se pojavio u MB ,samo ne znam sta je sa njim bilo i kakva mu je uloga al zato cim sam ga videla odma sam ga spazila 😆Prava seka-persa , kakav mu je osmeh ovde, kao da mu se desilo ne znam sta, plus sa ovim zavojem na glavi, doduse bez fleke od joda, podsetio me na izvesnog doktora iz Djaitsara koji povred ipalac na nozi a zaviju mu glavu i to vise puta 🤣
🤣 🤣 okej Badi 🤣
Drajce, ovaj kviz je bio medju damama koje su sinoc u tom momentu bile prisutne 😉
A sem toga, tvoja opcija , baby girl nije bila postavljena , dakle ides ti, pa ja, pa ove matorke 🤣
Ovu epizodu moram gledatiEPIZODA OD 2.MARTA
Madhu pita RK ..Sta si ti ? ..Sta hoces od mene ?..RK kaze..To bi ti trebala da znas..
Madhu vrti flasu..ona se zaustavlja na sredini, ali je Madu okrece prema RK..
RK: To je varanje..
Madu: Sss cuti..moj red..sada ja pitam..a ti ces da pricas..Koliko si mi lazi rekao ?
RK: Samo jednu..Da nemam srce !
RK stavlja ruku na grudi ali na pogresnu stranu..Madu mu stavlja ruku na mesto gde mu je srce..RK joj kaze kako ga sada cuje..eto ima i dokaz da ima srce..
RK: Cujes (Stavlja Madu da cuje) to sto lupa je srce, nije bubreg..
Madu: Zasto si me onda lagao ? Zasto si sve upropastio ? Svu onu ljubav..sve...Obecala sam ti da cu poci sa tobom bilo gde i posla sam..i obecali smo jedno drugom da cemo ostariti zajedno i ostati zajedno do poslednjeg daha..😭
RK: Dobro..mozemo to i sada..vrati mi se Madu..da se svadjas samnom i da me volis..molim te ..vrati se !
Madu odbija..😭
RK : A ako se izvinim..ako se povucem za usi..i kazem izvini ..da li ces se onda vratiti..
Madu ustaje i kaze mu kako je bas danas Trish pitala to isto pitanje i da je ona i tada rekla da se nikada ne bi vratila RK..
RK je gleda slomljen..
Madu: Kako bih mogla da ti verujem posle svega..Slomio si moje poverenje !! Nikada ti se necu vratiti..nikada..!!
RK place..: U pravu si..Mnogo sam pogresio..A sada..sta sada da radim..sta da radim ??
Povija glavu..Madu ga gleda onako slomljenog od bola..
Madu: Sada me zagrli..jako me zagrli..i obecaj da ces od sada slusati samo svoje srce..
RK se hvata za vrat i obecava..RK siri ruke i Madu mu trci u zagrljaj.
Mojne Badi da mi diras Sultana,ja sam njegov fan od prvog momenta od kad se pojavio u MB ,samo ne znam sta je sa njim bilo i kakva mu je uloga al zato cim sam ga videla odma sam ga spazila 😆
Dobro vece Biki..slazem se sa Demjanom ali u potpunosti..😆