Returning of the written off #21 Invited only - Page 86

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.6k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Dobro vece drugari.🤗
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
A evo ga i pregled za sutrasnju epizodu 😉
Epizoda 54 (cetvrtak) : Marina govori Ernanu da joj je nakon vremena koje je proslo, jako prirastao srcu. Damjanu je izvrseno vanredno sudjenje, zahvaljujuci dokazima koje je Mersedes predala u njegovu korist. Damjanova neduznost konacno je dokazana i on biva oslobodjen. Nakon 6 meseci Ernanovog truda da osvoji Marinu, odlucuje da je zaprosi,sta i cini, ona pristaje. Marina seta sa Lusijom, dok nailazi na Damjana i oboje bivaju sokirani. Ernan govori Furhensiju, da je uspeo da osvoji Marinino srce i da ju je zaprosio. Dok mu Furhensijo rusi sve nade i govori "Gde je bilo vatre, pepela jos ima", misleci na Damjanovu i Marininu ljubav. Damjan dolazi u Marininu kancelariju i prezentuje se ponovo kao radnik firme. Primecuje prsten na Marininoj ruci, pita je da li je verena i u tom trenutku ulazi Ernan i potvrdjuje Damjanovo pitanje.
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobro vece drugari.🤗

Dobro vece Biki..slazem se sa Demjanom ali u potpunosti..😆
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jok more,vatam krivine
Drya thumbnail

Originally posted by: saska

Prava seka-persa , kakav mu je osmeh ovde, kao da mu se desilo ne znam sta, plus sa ovim zavojem na glavi, doduse bez fleke od joda, podsetio me na izvesnog doktora iz Djaitsara koji povred ipalac na nozi a zaviju mu glavu i to vise puta 🤣

Mojne Badi da mi diras Sultana,ja sam njegov fan od prvog momenta od kad se pojavio u MB ,samo ne znam sta je sa njim bilo i kakva mu je uloga al zato cim sam ga videla odma sam ga spazila 😆
Drya thumbnail

Originally posted by: saska

Drajce, ovaj kviz je bio medju damama koje su sinoc u tom momentu bile prisutne 😉

A sem toga, tvoja opcija , baby girl nije bila postavljena , dakle ides ti, pa ja, pa ove matorke 🤣

🤣 🤣 okej Badi 🤣
Drya thumbnail

Originally posted by: Daltoni

EPIZODA OD 2.MARTA

Madhu pita RK ..Sta si ti ? ..Sta hoces od mene ?..RK kaze..To bi ti trebala da znas..

Madhu vrti flasu..ona se zaustavlja na sredini, ali je Madu okrece prema RK..
RK: To je varanje..
Madu: Sss cuti..moj red..sada ja pitam..a ti ces da pricas..Koliko si mi lazi rekao ?
RK: Samo jednu..Da nemam srce !

RK stavlja ruku na grudi ali na pogresnu stranu..Madu mu stavlja ruku na mesto gde mu je srce..RK joj kaze kako ga sada cuje..eto ima i dokaz da ima srce..
RK: Cujes (Stavlja Madu da cuje) to sto lupa je srce, nije bubreg..
Madu: Zasto si me onda lagao ? Zasto si sve upropastio ? Svu onu ljubav..sve...Obecala sam ti da cu poci sa tobom bilo gde i posla sam..i obecali smo jedno drugom da cemo ostariti zajedno i ostati zajedno do poslednjeg daha..😭

https://24.media.tumblr.com/39afab0145f8086801dfb09376be6870/tumblr_mm39oyTRp81rqkkmwo6_r1_250.gif

RK: Dobro..mozemo to i sada..vrati mi se Madu..da se svadjas samnom i da me volis..molim te ..vrati se !
Madu odbija..😭

RK : A ako se izvinim..ako se povucem za usi..i kazem izvini ..da li ces se onda vratiti..
Madu ustaje i kaze mu kako je bas danas Trish pitala to isto pitanje i da je ona i tada rekla da se nikada ne bi vratila RK..
RK je gleda slomljen..
Madu: Kako bih mogla da ti verujem posle svega..Slomio si moje poverenje !! Nikada ti se necu vratiti..nikada..!!
RK place..: U pravu si..Mnogo sam pogresio..A sada..sta sada da radim..sta da radim ??

Povija glavu..Madu ga gleda onako slomljenog od bola..
Madu: Sada me zagrli..jako me zagrli..i obecaj da ces od sada slusati samo svoje srce..
RK se hvata za vrat i obecava..RK siri ruke i Madu mu trci u zagrljaj.

https://31.media.tumblr.com/b31bcdc3e9ebba3e9aa5b4d20e7850b7/tumblr_mm39oyTRp81rqkkmwo1_250.gif

Ovu epizodu moram gledati
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Nado..ti si me urocila..😡 🤣

🤣 Imala sam predosecaj .
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Drya

Mojne Badi da mi diras Sultana,ja sam njegov fan od prvog momenta od kad se pojavio u MB ,samo ne znam sta je sa njim bilo i kakva mu je uloga al zato cim sam ga videla odma sam ga spazila 😆

Salim se badi, to samo vracam Dal zato sto je RK nazvala seka -persom,inace kad se Sultan pojavio, zaista, wow, frajer je boli glava, ali kao sto vec rekoh svako nek se drzi svog.😆 Mene inace u zivotu nisu privlacili crnokosi muskarci, uvek mi je tip muskarca bio poput Levija, tvog Kivanca, mislim ajde da nazovem plavusani,mada nisu bas plavusani plavusani ali vise naginju na tu nijansu, ako me kapiras. Ali, vec sam pominjala da me RK neodoljivo podseca na jedan divan deo moje mladosti, tako da me zestoko drma. ( a nije ni cudo kad ja pripadam onoj grupi pod A 😆)

A sto se tice Sultana i njegove uloge, vec sam to obrazlozila, navijala sam da se pojavi takav neki dasa, da RK poludi od ljubomore, ali ali ali , samo da su mu nasli drugo ''zanimanje'' . A onda opet mislim, da je sve pozitivno bilo u njegovom zivotu, kako bi se siroki auditorijum opredelio kome Madhu da pripadne😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Dobro vece Biki..slazem se sa Demjanom ali u potpunosti..😆

Slazem se i ja , samo sto bih ja to malo drugacije rekla, ljubav je komplikovana a nekad VEOMA koplikovana 😃