Returning of the written off #21 Invited only - Page 88

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.6k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Drya

Jok more,vatam krivine

Badi , "pauza" lepse zvuci 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Drya

Ovu epizodu moram gledati

Badi obavezno pogledaj. Fenomenalna je 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Badi, ne samo ovu, veruj mi idu sve bolje i bolje epizode. A povodom toga, sve sam htela i Naletu da kazem pa evo sad koristim priliku, ne mogu tacno da se setim od koje epizode ali na Madhubala serije sa bukvalnim prevodom, posle izvesnog perioda idu epizode sa odlicnim prevodom, tako da i tamo mozete pratiti s obzirom da ne mozete na TV.

Hvala na informaciji. Mogu ti reci da si me bas obradovala. A znas sta mi je najgore ? Desi se da po neku epizodu moram da odgledam na youtube i onda nema nikakvog prevoda. Da nema ovih Dalinih stripova ne bih znala o cemu se radi. 😊
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Stigoh i ja konacno😳

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

Veceras mi ga je bilo bas zao. Napisao je pismo da bi ga pocepao.😒

A ona veruje Ernanu. I opet nije uzela u obzir upozorenje koje joj je dala Mercedes kad je on u pitanju. I jos je hteo da joj prica svoju sudbinu. Pitam se samo koju verziju price je smislio za nju.😕

Neverovatno je da su u 99% serija glavne heroine pre sklone da poveruju onima koji im jamu kopaju nego onima koji ih vole 😕

Zato je mene Madhubala izmedju ostalog jako i privukla, najpre sto se radnja odvija brzo, tecno, napravi se intriga ali se i razotkrije vrlo brzo, ne cekam po 38 epizoda a i vise da se dodje bar do nagovestaja istine. Drugo, iako i Madhu ima tu notu borbe za principe ili kako to da nazovem, koja ode u krajnost, ipak je prikazana kao zena od krvi i mesa, koja otvoreno pokazuje patnju, bes, zelju za osvetom prema svom dragom mislim, ne prema drugima i to su potpuno ljudske osobine. RK je povredio zestoko, ona pati, ali ona je i besna i zeli da mu pokaze da je nece slomiti, cak ce ici na to da mu vrati istom merom. A ne ko u BV recimo, Jagdis onako izneverio Anandi a ona kao zombi ide po kuci da sluzi Gauri, stiti je od porodice , seljana, zahteva od Singovih da je prihvate kao snaju, placa im skolovanje, brine za Gauri kako podnosi trudnoci. Ma idi bre,ja zaista ne znam kako biste vi, ali ja bih muzu iskopala oci da mi dovede drugu zenu u kucu a ne jos da je sluzim . Ili bih brate spakovala svoje kofere i aj zdravo budalo jedna i ti i tvoja fufa.

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Jesu, ove epizode su stvarno prelepe. Njih dvoje onako pijani ali do bola iskreni i tako slatki kao mala deca.😳

Odgledala sam i uzivala 😃
Drya thumbnail
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Stigoh i ja konacno😳

Hahaha Biki, opet telepatija, a ja Drajcetu dovela njenog Kivanca isto na motoru 👍🏼
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Badi mene je takva kriza drmala da nisam mogla gledati koliko mi se spavalo. Zato nisam ni pokusala da vidim sta se desava. Em sam rano ustala , em se nisam naspavala a jos i majstor mi dolazio 😃

Potpuno razumem sta te drmalo 🤣

🤣 Badi 😉 Hvala na "razumevanju" 😃
Drya thumbnail
Badi pa gde mi ovo radis sad pred spavanje 😳