Returning of the written off #21 Invited only - Page 87

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Crno -bela slika badi, ali se videla u boji 😉

Badi mene je takva kriza drmala da nisam mogla gledati koliko mi se spavalo. Zato nisam ni pokusala da vidim sta se desava. Em sam rano ustala , em se nisam naspavala a jos i majstor mi dolazio 😃
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Drya

Ovu epizodu moram gledati

Badi, ne samo ovu, veruj mi idu sve bolje i bolje epizode. A povodom toga, sve sam htela i Naletu da kazem pa evo sad koristim priliku, ne mogu tacno da se setim od koje epizode ali na Madhubala serije sa bukvalnim prevodom, posle izvesnog perioda idu epizode sa odlicnim prevodom, tako da i tamo mozete pratiti s obzirom da ne mozete na TV.
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

A evo ga i pregled za sutrasnju epizodu 😉

Epizoda 54 (cetvrtak) : Marina govori Ernanu da joj je nakon vremena koje je proslo, jako prirastao srcu. Damjanu je izvrseno vanredno sudjenje, zahvaljujuci dokazima koje je Mersedes predala u njegovu korist. Damjanova neduznost konacno je dokazana i on biva oslobodjen. Nakon 6 meseci Ernanovog truda da osvoji Marinu, odlucuje da je zaprosi,sta i cini, ona pristaje. Marina seta sa Lusijom, dok nailazi na Damjana i oboje bivaju sokirani. Ernan govori Furhensiju, da je uspeo da osvoji Marinino srce i da ju je zaprosio. Dok mu Furhensijo rusi sve nade i govori "Gde je bilo vatre, pepela jos ima", misleci na Damjanovu i Marininu ljubav. Damjan dolazi u Marininu kancelariju i prezentuje se ponovo kao radnik firme. Primecuje prsten na Marininoj ruci, pita je da li je verena i u tom trenutku ulazi Ernan i potvrdjuje Damjanovo pitanje.

@ red Tako je, bas volim sto ce mu to reci 👍🏼
Edited by saska - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Crno -bela slika badi, ali se videla u boji 😉

Badi mene je takva kriza drmala da nisam mogla gledati koliko mi se spavalo. Zato nisam ni pokusala da vidim sta se desava. Em sam rano ustala , em se nisam naspavala a jos i majstor mi dolazio 😃

Potpuno razumem sta te drmalo 🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Pa zar dijalozi nisu urnebesni

picture1

Madhu : Ko si ti da mi govoris koliko ja smam ili nesmem da popijem ?

RK : Ja ? Ja sam RK ..

Madu: Umukni ! Ne razgovaram sa momcima kao sto si ti !

RK : Hvala ti sto razgovaras samnom..

https://25.media.tumblr.com/a7a46ce4cdc090731db1beb17d859e1f/tumblr_mm39oyTRp81rqkkmwo3_r1_250.gif

Jesu, ove epizode su stvarno prelepe. Njih dvoje onako pijani ali do bola iskreni i tako slatki kao mala deca.😳
Stephi thumbnail

Novi Sad , Novo Mesto, Novi Pazar, Novi Beograd ih, ima sta 'oces
nn027 thumbnail

Dobro vece drugari.🤗

Da zaista jeste.
Stephi thumbnail
nn027 thumbnail

A evo ga i pregled za sutrasnju epizodu 😉

Epizoda 54 (cetvrtak) : Marina govori Ernanu da joj je nakon vremena koje je proslo, jako prirastao srcu. Damjanu je izvrseno vanredno sudjenje, zahvaljujuci dokazima koje je Mersedes predala u njegovu korist. Damjanova neduznost konacno je dokazana i on biva oslobodjen. Nakon 6 meseci Ernanovog truda da osvoji Marinu, odlucuje da je zaprosi,sta i cini, ona pristaje. Marina seta sa Lusijom, dok nailazi na Damjana i oboje bivaju sokirani. Ernan govori Furhensiju, da je uspeo da osvoji Marinino srce i da ju je zaprosio. Dok mu Furhensijo rusi sve nade i govori "Gde je bilo vatre, pepela jos ima", misleci na Damjanovu i Marininu ljubav. Damjan dolazi u Marininu kancelariju i prezentuje se ponovo kao radnik firme. Primecuje prsten na Marininoj ruci, pita je da li je verena i u tom trenutku ulazi Ernan i potvrdjuje Damjanovo pitanje.

Veceras mi ga je bilo bas zao. Napisao je pismo da bi ga pocepao.😒

A ona veruje Ernanu. I opet nije uzela u obzir upozorenje koje joj je dala Mercedes kad je on u pitanju. I jos je hteo da joj prica svoju sudbinu. Pitam se samo koju verziju price je smislio za nju.😕

Stephi thumbnail

Edited by saska - 11 years ago