Returning of the written off #21 Invited only - Page 84

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.7k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Ajde sad Jovo nanovo sve iz pocetka..😡 Ali sada mnogo skracena verzija jer sam besna..

EPIZODA OD 28.FEBRUARA

Kamal Studio

Snima se scena Karvacota- kada zena posti za muzevljevo zdravlje..RK pita rezisera da li je potpuno neophodno da se ta scena odradi ,a on mu odgovara da jeste..

Glumica uzima sito sa lampom i gleda u RK-ovo lice..Madu se priseca noci kada su ona i Rk sprovodili taj obicaj u studiju..Rk je gleda krz sito..Zaustavlja scenu..Govori glumici da bi prvo trebala da pogleda u mesec a tek posle u njega ,iako zna da je on lepsi od meseca..Madu se priseca i dalje..RK je gleda..Madu odlazi..

RK poziva sve da prisustvuju zabavi. Madu okleva ali je Rk izaziva da li ima hrabrosti..

Na zabavi Dipali joj prevarom sipa alkohol u pice Madu je pijana ,kao i RK

picture1

picture2

picture3

RK pije i gleda u Madu koja caska sa drugaricama..i Madu povremeno gleda u nju..RK kaze Bitujiju da je ovo sto sada pije stvarno dobar viski a ne ono sto pije kod kuce..zadovoljan je kako se oseca..Bitu se smeska i misli u sebi: Nije to do viskija sefe..to je nesto drugo..to se zove ljubav..

picture4

picture5

picture6

picture7

Madu oseca vrtoglavicu i odlazi u sminkernicu..RK je trazi pogledom i kada je ne nalazi polazi da je trazi po studiju..Zove je telefonom..Nalazi je kako prska sama sebi vodu u lice i ne moze da stoji na nogama RK je pita zasto mu se ne javlja a ona mu odgovara : Pa bas zato sto me TI zoves,..😆 RK : Madu, pa ti si pijana..Kako si to mogla Madu..da pijes po prvi put..

Madu mu kaze..Ne Nisam pijana..

RK joj se zagleda u oci i kaze..; Jesi, jesi ..vidi ti se u ocima..🤣

https://25.media.tumblr.com/8b7e821050d0a16240934340f3aaeddc/tumblr_mm39oyTRp81rqkkmwo2_r1_250.gif

picture8

picture90

picture10

Precap

picture11

picture12

Edited by Daltoni - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Verujem da joj je bolje sada kada se malo odmorila i vidim na slikama da je raspolozenija , kosa, haljina, sve govori tome u prilog.. Jesam li u pravu Smeki ?

Jeste bolje joj je ,sto kaze Dal odmah se vidi kosa sredjena ,haljina lepa ovde je pevala😛
smeker thumbnail
From LF:

looks like the new task is that since they've been singing songs the whole time, they have to talk in a singing manner

And the girl who wrote that nice thread about Prats who sings so beautifully, said: Just a right task for Prats 😊

Neki zadatak sa pevanjem imaju kako sam razumela
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

From LF:

looks like the new task is that since they've been singing songs the whole time, they have to talk in a singing manner

And the girl who wrote that nice thread about Prats who sings so beautifully, said: Just a right task for Prats 😊

Neki zadatak sa pevanjem imaju kako sam razumela

Bilo bi lepo da postavite neki link od dela gde ona peva (ako vec nije, onda kada bude pevala) ..👍🏼
Daltoni thumbnail

Jeste bolje joj je ,sto kaze Dal odmah se vidi kosa sredjena ,haljina lepa ovde je pevala😛

Drago mi je Smeki da joj je danas bolje..nadam se da ce tako i da ostane ..😊

smeker thumbnail

Ajde sad Jovo nanovo sve iz pocetka..😡 Ali sada mnogo skracena verzija jer sam besna..

EPIZODA OD 28.FEBRUARA

Kamal Studio

Snima se scena Karvacota- kada zena posti za muzevljevo zdravlje..RK pita rezisera da li je potpuno neophodno da se ta scena odradi ,a on mu odgovara da jeste..

Glumica uzima sito sa lampom i gleda u RK-ovo lice..Madu se priseca noci kada su ona i Rk sprovodili taj obicaj u studiju..Rk je gleda krz sito..Zaustavlja scenu..Govori glumici da bi prvo trebala da pogleda u mesec a tek posle u njega ,iako zna da je on lepsi od meseca..Madu se priseca i dalje..RK je gleda..Madu odlazi..

RK poziva sve da prisustvuju zabavi. Madu okleva ali je Rk izaziva da li ima hrabrosti..

Na zabavi Dipali joj prevarom sipa alkohol u pice Madu je pijana ,kao i RK

picture1

picture2

picture3

RK pije i gleda u Madu koja caska sa drugaricama..i Madu povremeno gleda u nju..RK kaze Bitujiju da je ovo sto sada pije stvarno dobar viski a ne ono sto pije kod kuce..zadovoljan je kako se oseca..Bitu se smeska i misli u sebi: Nije to do viskija sefe..to je nesto drugo..to se zove ljubav..

picture4

picture5

picture6

picture7

Madu oseca vrtoglavicu i odlazi u sminkernicu..RK je trazi pogledom i kada je ne nalazi polazi da je trazi po studiju..Zove je telefonom..Nalazi je kako prska sama sebi vodu u lice i ne moze da stoji na nogama RK je pita zasto mu se ne javlja a ona mu odgovara : Pa bas zato sto me TI zoves,..😆 RK : Madu, pa ti si pijana..Kako si to mogla Madu..da pijes po prvi put..

Madu mu kaze..Ne Nisam pijana..

RK joj se zagleda u oci i kaze..; Jesi, jesi ..vidi ti se u ocima..🤣

https://25.media.tumblr.com/8b7e821050d0a16240934340f3aaeddc/tumblr_mm39oyTRp81rqkkmwo2_r1_250.gif

picture8

picture90

picture10

Precap

picture11

picture12

Super je Dal 👍🏼
smeker thumbnail

Bilo bi lepo da postavite neki link od dela gde ona peva (ako vec nije, onda kada bude pevala) ..👍🏼

Ovo je bilo danas uzivo,ako bude sutra u pregledu postavicu,ali cisto sumnjam do sad nisu pustili nijednom u dnevnom pregledu kako peva😕
Daltoni thumbnail

Super je Dal 👍🏼

Hvala ti Smeki..🤗 Neznas koliko sam se iznervirala..nisam mogla opet da prevedem bas svaku rec..pola sam sam..🤬..
Nego..Jesi li i ti to pocela da citas strip ? 😲

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Prava seka-persa , kakav mu je osmeh ovde, kao da mu se desilo ne znam sta, plus sa ovim zavojem na glavi, doduse bez fleke od joda, podsetio me na izvesnog doktora iz Djaitsara koji povred ipalac na nozi a zaviju mu glavu i to vise puta 🤣

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Pre

Posle