Returning of the written off #21 Invited only - Page 85

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.6k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

EPIZODA OD 1. MARTA

picture1

Madhu : Ko si ti da mi govoris koliko ja smam ili nesmem da popijem ?

RK : Ja ? Ja sam RK ..

Madu: Umukni ! Ne razgovaram sa momcima kao sto si ti !

RK : Hvala ti sto razgovaras samnom..

https://25.media.tumblr.com/a7a46ce4cdc090731db1beb17d859e1f/tumblr_mm39oyTRp81rqkkmwo3_r1_250.gif

Madu se sprema da ide ali joj RK govori : Madu, ja patim..molim te razgovaraj samnom..

Madu ga gleda i jedna suza joj bezi iz oka..

Madu gura RK , on gubi ravnotezu,zatim i ona i pre nego sto padne..RK je hvata..

picture2

picture3

picture4
U pozadini je galama sa zabave ..RK joj govori da odu na neko drugo mirnije mesto gde bi mogli da razgovaraju..Vuce Madu kroz hodnik..ona se otima ali polazi..Nijedno od njih ne moze lepo da stoji na nogama..😆
Staju ispred govornice..
Madu: Pusti me ili cu...sta cu...? Ovaj ...znam !! Zvacu..Koga cu zvati ?..Znam ! Zvacu policiju..! 🤣
Ulazi u govornicu ,uzima novcic i ubacuje..pita RK: Broj ???
RK: 2426175
Madu: Cekaj ,pa to je tvoj broj..
RK : Da, ja sam policija..vidi..(igra hud hud dabang..🤣 (iz Salmanovog filma gde on glumi sefa policije )
Madu: ti si jedan covek bez srca..
RK: Odgovori mi na samo jedno pitanje Madu..
Madu: Ne mogu , nemam vise novca..

https://31.media.tumblr.com/37aec212ff541dc71e785c82ac69b08d/tumblr_mm39oyTRp81rqkkmwo4_r1_250.gif

RK : Cekaj..ja imam mnogo novcica..secas li se kada sam u onom seocetu morao da izvodim ples iz filma za jedan novcic..?
Madu: Ne..zasto si to sakrio od mene ? Zasto mi to ranije nisi ispricao ?
RK: Nisi mi dala priliku..
Madu: Znam..to je bio deo tvog plana..
RK: NE...Nije..
Madu pokusava da otvori vrata govornice sa one strane gde nisu vrata..
Madu: Vidi sta si sada uradio..zakljucao si nas u govornici i ne mozemo da izadjemo..
RK seokrece oko sebe ..
RK: Madu..koliko si pijana..nisu tu vrata, nego ovde..
RK pokusava da izadje na drugu stranu gde takodje nisu vrata nego stranica govornice..
Madu se priseca svog mastarenja o RK u govornici..
Madu : Znas...Ja i ti smo vec jednom bili ovde..
RK: Kada?
Madu: U mojim snovima..
RK : Znas Madu..I ja sam sanjao o tebi..Samo sam tebe video dok je ONA plesala..

Madu ga gura i govori mu da ne govori vise..vrata od govornice se otvaraju i Madu je srecna sto su nasli izlaz..😆

Madu : Ko je ONA?
RK : Ona koja je kod kuce..znas ona koju stalno isterujem..Napolje..napolje..
Madu: Ona koja je uobrazena , gladi svoju kosu ovako (Imitira Dipali) i ovako gleda..🤡

https://25.media.tumblr.com/287d4e7fd2325b6db9e2b8a2f9d80ae8/tumblr_mm39oyTRp81rqkkmwo5_r1_250.gif

RK i Madu plesu..ali se saplicu i Madu seda na pod..
RK seda zanjom..
RK : Madu, molim te da mi odgovoris na jedno pitanje..
Madu: Necu..ti si lazov i varalica, nista ti necu reci..
RK uzima flasu i predlaze da se igraju igru istine..Kada zavrte flasu onaj na koga flasa pokazuje ,odgovara na pitanje..
RK vrti flasu i ona pokazuje na Madu..
RK: Madu zasto si mi to uradila...zasto nisi otisla daleko i ostavila me onda kada sam ti sve ono uradio...zasto si morala da se vratis u moj zivot..Znas, mislio sam da cu biti srecan kada se budem osvetio ali nisam..zasto ? zasto se osecam tako ?

RK je gleda sa suzama u ocima..
Madu uzima flasu i nateze..

picture6

RK : Trudio sam se da te mrzim..ali ne mogu !

Madu : Potrudi se onda jace..i onda ces moci..kao sto ja tebe mrzim !

RK : Ti me mrzis ?

Madu : Da..

RK sa suzama u ocima : da li je bilo lako da me mrzis ?

Madu: Ne..nije bilo lako..da bih tebe mrzela, morala sam, da ubijem sebe svakoga dana.

picture7

RK : I mene mnogo boli..ali ta bol je ok..ispravna..

Madu: Sta si ti ? sta ti hoces ?

RK: Ti bi to trebala da znas..

Precap "

picture8

Edited by Daltoni - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Dakle, to je to o cemu ja pricam, malo se sredi, ocesljaj, nasminkaj, pa imas samo 22 god. plus na nacionalnoj TV, ako ja mogu u ovim godinama prvu stvar posle licne higijene i stavljana kafe da odvojim bukvalno 5 min da se malo nasminkam i sredim bez obzira da li cu taj dan generalno da raspremam kucu ili da idem na pice, sastanak, pijac , nebitno,mnogo znaci, a oni tamo imaju svo vreme ovog sveta . Uzmi nesto malo i radi bez obzira da li je zadatak ili nije, vreme brze prolazi, a najposle ovo je sou u kom gledaoci valjda hoce nesto i da vide.

Medjutim, ovo je poslednji komentar koji ja dajem na ovu temu. Ima stvari koje mi se ne dopadaju te cu ubuduce ostati uzdrzana.
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Ne znam kako vi al ja bele macke ne vidim 😕

Crno -bela slika badi, ali se videla u boji 😉
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Zodijak: koji je va srean broj?

Povezanost astrolokih znakova s brojem gleda se kroz 12 astrolokih kua.

Blizanci

Blizancima pripada broj 3. Izraena sposobnost komunikacije i dvojne prirode. Srean broj mu je i 2.

Pila je 3 l vode dnevno zbog glavobolje i loe probave, evo ta joj je to uinilo!

Sarah Smith, 42-godinja Britanka i majka dvoje djece, imala je svakodnevne glavobolje i lou probavu. Nakon preporuke doktora, odluila se na eksperiment, te je tokom 28 dana pila tri litre vode dnevno. Rezultati su bili nevjerovatni! pijte-vodu[1] Nakon to su je godinama muile glavobolje i loa probava, neurolog i nutricionist savjetovali su joj da pone piti tri litre vode dnevno kako bi tijelo bolje funkcionisalo. Sarah je dan obino zapoinjala oljom aja, a vodu bi popila uz ruak i veeru - u prosjeku litru dnevno. Kad je vidjela podatak da svaka peta ena ne unosi dovoljno vode u organizam, odluila je napraviti eksperiment i tokom etiri sedmice unositi preporuenu koliinu te vidjeti ta e se dogoditi. Iskustvo je opisala u Daily Mailu. Bubrezi brzo osjete korist Tri litre vode zvue jako puno, zato se posavjetovala s doktorom opte prakse kako naglo poveanje unosa vode ne bi ostavilo zdravstvene posljedice. Ohrabrio ju je preporukom da jednu litru popije ujutro, jednu u poslijepodnevnim satima i jednu navee. Vai bubrezi, koji filtriraju otpadne tvari iz krvi prije nego to ih pretvore u mokrau, brzo e osjetiti korist.' 1o godina starija Cijeli je eksperiment pratilo i fotografisanje iz sedmice u sedmicu. Na poetku je, priznaje, izgledala kao da ima 52 godine, dakle 10 godina vie. Imala je tamne kolutove oko oiju, zbog ega je izgledala iscrpljeno, istaknute bore, crvene mrlje, koa je bila bez sjaja. Izgledala je mrtvo', pie Sarah. ak su joj i usne bile smeurane, to je klasian znak loe hidratacije. Svaki sistem i funkcije u naem tijelu zavise o vodi. Ona ispire toksine iz vitalnih organa, prenosi hranjive tvari do elija, osigurava vlaan okoli za ui, nos i grlo, izbacuje otpad. Ne unositi dovoljno vode znai oslabiti organizam. Zato je odluila 28 dana piti tri litre vode dnevno, i rezultat je bio zapanjuju. Osjeala se bolje ve nakon prve sedmice Ve pri kraju druge sedmice primijetila je da sedam dana nije imala glavobolje te da joj je probava radila puno bolje. Nakon etiri sedmice eksperimenta, njeno je lice izgledalo potpuno drugaije. Izgledala je kao druga ena. Tamni kolutovi oko oiju su potpuno nestali, kao i crvenilo. Koa joj je postala glatka gotovo kao kad je bila dijete. Transformacija je bila zadivljujua. Tako'e se osjeala zdravije, poletnije i mravije, to je nevjerovatno jer nije nita promijenila u svojoj rutini osim koliine vode koju je unosila. Nije se odrekla ni provoda i pokoje kapljice alkohola, ali je pritom pila i dovoljno vode te se ujutro budila svjea. Savjetuje da svaka ena uini isto - pije tri litre vode dnevno i vidi to e se dogoditi! Naravno, prije toga posavjetujte se s ljekarom!

Ostatak teksta: http://fenserka.com/pila-je-3-l-vode-dnevno-zbog-glavobolje-i-lose-probave-evo-sta-joj-je-to-ucinilo/
Fenserka.com

Ne znam zasto ali ja sam oduvek volela i smatrala da je moj srecanbroj 7, ali akozvezde kazu drugacije ...

Sto se tice vode, ja i pijem minimum 2 l dnevno, mozda bih ja sad zarad nekog fenomenalnog obrta u mom organizmu trebala da prestanem da pijem vodu
Stephi thumbnail

Originally posted by: Drya

A koja sam ja grupa ??

Drajce, ovaj kviz je bio medju damama koje su sinoc u tom momentu bile prisutne 😉

A sem toga, tvoja opcija , baby girl nije bila postavljena , dakle ides ti, pa ja, pa ove matorke 🤣

Stephi thumbnail
Ovan, Lav i Strelac odlinog ce partnera za trajnu ljubavnu vezu pronaci u Blizancima, Vagi i Vodoliji.

Dakle i ja trazim kao blizanac u ovim znacima jel tako?

Pa mogu vam reci pun pogodak ovaj put, moj bivsi muz je rak, dakle nikako, ali zato jedan lav i jedan strelac, ah

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Hvala ti Smeki..🤗 Neznas koliko sam se iznervirala..nisam mogla opet da prevedem bas svaku rec..pola sam sam..🤬..
Nego..Jesi li i ti to pocela da citas strip ? 😲

Ja citam strip samo ne gledam seriju😉
Stephi thumbnail

Prevedem celu epizodu i da je postavim..BAM..lap top krene da mi se restartuje i kada se vratio sve obrisano..😭

I tako sam ja zbog slicnih situacija odustala da pisem eseje, sad sam bas kratka i jasna😃
Stephi thumbnail
Pa zar dijalozi nisu urnebesni

picture1

Madhu : Ko si ti da mi govoris koliko ja smam ili nesmem da popijem ?

RK : Ja ? Ja sam RK ..

Madu: Umukni ! Ne razgovaram sa momcima kao sto si ti !

RK : Hvala ti sto razgovaras samnom..

https://25.media.tumblr.com/a7a46ce4cdc090731db1beb17d859e1f/tumblr_mm39oyTRp81rqkkmwo3_r1_250.gif

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

EPIZODA OD 2.MARTA

Madhu pita RK ..Sta si ti ? ..Sta hoces od mene ?..RK kaze..To bi ti trebala da znas..

Madhu vrti flasu..ona se zaustavlja na sredini, ali je Madu okrece prema RK..
RK: To je varanje..
Madu: Sss cuti..moj red..sada ja pitam..a ti ces da pricas..Koliko si mi lazi rekao ?
RK: Samo jednu..Da nemam srce !

RK stavlja ruku na grudi ali na pogresnu stranu..Madu mu stavlja ruku na mesto gde mu je srce..RK joj kaze kako ga sada cuje..eto ima i dokaz da ima srce..
RK: Cujes (Stavlja Madu da cuje) to sto lupa je srce, nije bubreg..
Madu: Zasto si me onda lagao ? Zasto si sve upropastio ? Svu onu ljubav..sve...Obecala sam ti da cu poci sa tobom bilo gde i posla sam..i obecali smo jedno drugom da cemo ostariti zajedno i ostati zajedno do poslednjeg daha..😭

https://24.media.tumblr.com/39afab0145f8086801dfb09376be6870/tumblr_mm39oyTRp81rqkkmwo6_r1_250.gif

RK: Dobro..mozemo to i sada..vrati mi se Madu..da se svadjas samnom i da me volis..molim te ..vrati se !
Madu odbija..😭

RK : A ako se izvinim..ako se povucem za usi..i kazem izvini ..da li ces se onda vratiti..
Madu ustaje i kaze mu kako je bas danas Trish pitala to isto pitanje i da je ona i tada rekla da se nikada ne bi vratila RK..
RK je gleda slomljen..
Madu: Kako bih mogla da ti verujem posle svega..Slomio si moje poverenje !! Nikada ti se necu vratiti..nikada..!!
RK place..: U pravu si..Mnogo sam pogresio..A sada..sta sada da radim..sta da radim ??

Povija glavu..Madu ga gleda onako slomljenog od bola..
Madu: Sada me zagrli..jako me zagrli..i obecaj da ces od sada slusati samo svoje srce..
RK se hvata za vrat i obecava..RK siri ruke i Madu mu trci u zagrljaj.

https://31.media.tumblr.com/b31bcdc3e9ebba3e9aa5b4d20e7850b7/tumblr_mm39oyTRp81rqkkmwo1_250.gif

RK nosi Madu u svoju sobu i polako je stavlja na krevet..

Madu: Jesmo li stigli kuci ?

RK: Da..

Lezu na krevet jedan pored drugoga..

Madu: Gde su svi oni jastuci koji su stajali izmedju njih ?

RK: pobacao sam ih..

RK gasi svetlo ali se seti da se Madu plasi mraka i pita je da li da ga upali..Madu mu govori da nema potrebe jer se vise ne plasi..
RK: Zasto?
Madu: Neznam zasto..jednostavno je tako..
Padaju u san...
Sledeceg jutra Madu se budi i shvata gde se nalazi RK je drzi za ruku u snu..Ima jaku glavobolju i mamurluk ali nekako uspeva da se iskrade..

Padu je zabrinuta za Madu i pokusava da je dobije na telefon..Madu dolazi..Trish i Padu joj ipak na kraju govore da znaju da je radila nocnu smenu i da se sada odmori..

Padu primecuje da nema maramu na sebi..Madu cuti..

Precap -RK se budi..

Edited by Daltoni - 11 years ago