Returning of the written off #21 Invited only - Page 54

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.9k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
http://www.youtube.com/watch?v=nnPhKrFMxJk

Obratite paznju na Dipalin nastup..za njega je RK rekao da je svo vreme mislio na MB dok je plesao sa Dips..😉
Edited by Daltoni - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
http://www.tellybizz.com/utube.php?url=4F35tHLv2sY
Evo zadatak,pa Dal ako moze prevod sta je rekla i zasto je Eli obavestila BB😕 Ako treba da pisem molbu opet samo kazi...😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ovde je rekao da ce da joj bude bodigard😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Tako isto je i moj racunar poceo nekoliko dana pre nego sto je eksplodirao..😆 Salim se nije eksploditao, samo je crko..🤣

Verujem da joj je sada mnogo lakse. Bas si je utesila 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Dakle dobru se nadaj, zlo ti ne gine 🤣

Meni nije jasno,ja sam imala tih problema jos na ex yu pa sam promenila kuciste ( ja se ne odricem dobre stare skalamerije, kakvi lapovi kakvi bakraci, ja ne mogu sa tim ) i relativno se ne sluzim bas dugo sa ovim. Sta se desava nije mi jasno,ali ako se opet desi totalno crkavanje, opet necu preci na lap.

Badi jel ti to meni nesto porucujes ? 😆
Kad malo bolje razmislim ja sam u zadnje vreme tebe ubedjivala da laptop nije nista losiji od kompa a Smeki da pocne da gleda seriju. Bezuspesno. Al ne odustajem
😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Na jednoj Fb stranici sam procitala,da je dete koje hoce da usvoje A i S u stvari Mahijevo i Ashimino dete ,😲

😆 Ma ko zna sta je tu istina, mada kad su ovi iz BV u pitanju , nista me ne cudi.

nn027 thumbnail

Ma nije valjda Ashima tolika skotina da baci dete na smetliste . Sem toga , zar bi dosla iz Londona da to uradi u Udajpuru. A ako se to ispostavi kao tacno, onda stvarno ne znam sta reci za mozgove CVs.

Mislis da ga imaju? 😲 Pa ti si optimista 😃
nn027 thumbnail

RK kaze: Kako se usudjujes..??!!!!

Madu: Kako se ti usudjujes !!! Kako ces sada da se osvetis za ovaj peti samar..kazi mi ! Kazi mi RK..sta ces mi sada uraditi..! cHoces da me vidis ponizenu..evo..Skida maramu sa vrata i baca je na pod..

A povodom ovog, oni meni definitivno nisu jasni, mislim na Indijce uopste. Vec sam jednom prokomentarisala povodom one reakcije na Pratsinu sliku u bikiniju, mos misliti u bikiniju , da su jako licemerni. Njihova nacionalna haljina otkriva ledja, stomak i to Boga mi lepo, do ispod pupka i sad kao imaju te marame, naravno providne kojima su kao pokrivene, a ako se skine ta marama, smatra se kao zestoka uvreda, ili ono kad je Sultan pocepao malo rukava na Madhu haljini, to je bilo sok bre, kao da je skinuo golu.

A da nije samo ono kao fanatici koji to komentarisu, citala sam neke postove Indijki, koje su odusevljene ovom serijom, navijaju za romantiku iz petnih zila ali kad je bila scena kad Madhu i RK snimaju svoj film pa on nju povlaci za onu pertlu na bluzi, to su bre citavi elaborati na tu temu, one su kao sklanjale decu u sobu da ne gledaju , nisu grdile, kritikovale, naprotiv, topile su se na te scene ali to im je ono kao HOT HOT HOT . Pazi , ledja skroz gola i ne smeta ali otkrije se vrat boze mi oprosti ili rame, najveca uvreda.

Veruj da mi je bilo smesno kada je bacila onu maramu. Ma ni da se gola skinula ne bi tako "strasno" bilo . Moral im nije dvostruk nego cetvorostruk. A vrh mi je kada vidim starije gospodje sa ohoho viskom kilograma golih ledja i stomaka 😕
nn027 thumbnail

SPANSKI MEDIJI: Djokovic je majstor nad majstorima!

"Novak Djokovic je pod plavim svetlima Arene bio najsjajniji safir - majstor nad majstorima je porazio Nadala sa 6:3, 6:4 okoncavsi nezaboravnu seriju na kraju sezone u kojoj je zabelezio 22 uzastopne pobede", navodi "El Pais".

Britanski BBC istice da Nadal jeste zavrsio sezonu kao prvi teniser sveta, ali da je Djokovic pokazao u Londonu "ko kosi, a ko vodu nosi".

Francuski "L"Ekip" istice da je Djokovic superiornom igrom protiv Nadala pokazao da je zapravo on pravi "teniski gazda".

Oni su to tek sada shvatili 😃