Hvala ti ,pitacu je malo mi glupo da joj dosadjujem ali imam lepih slicica i nemogu da ih postavim bas mi zaođ
Smeki sjajne su ti slicice đđź
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 6th Oct 2025.
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 7th October 2025
5 MONTHS LEAP 7.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct. 7, 2025 Episode Discussion Thread
Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi 2: EDT # 3
Bring her in Gen 5
Katrina already welcomed a child via surrogacy?
Abhimaan Edition: New Chapter Discussions
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 8, 2025 Episode Discussion Thread
HIGHER COURSE 8.10
Anupamaa 05 - 06 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Round 1 Slot 1 (Oct 7 6:30 PM IST / Oct 7 9 AM EST)
Now that's what I call a Wildcard
Round 1 Slot 2 (Oct 7 10:30 PM IST / Oct 7 1 PM EST)
Ananya Pandey - Chanel girl
ArIya/ETF OS: Rain, Coffee aur Thoda Pyaar
Like/Dislike/Neutral Week 6
Songs on All Tranportation
Hvala ti ,pitacu je malo mi glupo da joj dosadjujem ali imam lepih slicica i nemogu da ih postavim bas mi zaođ
Kad pre se Asima porodila..ma to je glupost..nije toliko vremena proslo od njenog i Mahijevog ljubavnog cina..ili mozda gresim ? đ˛
đ Ma ko zna sta je tu istina, mada kad su ovi iz BV u pitanju , nista me ne cudi.
đ Mislis da je to bitno? Pa kad deca piju kiselinu onda i Asima moze da se porodi posle par meseci, mislim pod uslovom da je uopste trudna.
Inace, mislim da je to necija spekulacija. Dokoni forumasi pisu sve i svasta.
Prvo da kazem da ja tebe Nale vidim u tamno-bordo nijansi, molim vas olaksajte mi i recite da je do IF a ne do mene ili si ti Nale u medjuvremenu napisala jos 283456 postova pa si opet unapredjena , ili su ovo zadnji trzaji mog starog dobrog drugara kompa pred definitivnu eksploziju đ
A za BV, vama je dobro poznato da sam ja mazohista i da sto se vise mucim sa glupostima ovih CVs,ja sve vise ulazim u dubiozu i pratim sta se desava. Ej bre ja koja ne volim rijaliti programe, horore, i zaglupljivanje ove vrste, ja sad jedva cekam da procitam WU i ko mi je kriv sto svaki put dobijem KU. Ali moram, obecala sam kumi da cu je obavestiti o Shivu i njegovoj proslosti i buducnosti, za sadasnjost svi znamo da je nesrecna i bolna , ne dao Bog nikom onakvu zenu . I naravno , pogodite sta, svemoguca Tanandi je otisla da proveri bolnicke knjige i saznaje da je Ira rodila mrtvorodjence i da Shiv nije njihov bioloski sin. ONA glupaca glupa otisla da proveri knjige, pa ko nju bre pita sta, i sad brine kako ce Shiv reagovati na ovo otkrice. Uh brate sto bih volela da je sutne samo tako, sta se ona mesa tamo gde joj nije mesto, pa onda da dobije po labrnji od svih redom. Ali neee, ko da gledam, Shiv ce njoj biti zahvalan sto mu je po ko zna koji put upropastila zivot.
A drugo, koliko oni povezuju pricu, prvo je bilo da je Minu izgubila devojcicu, a sad Ira rodila mrtvorodjence. Nidje veze.
Hvala na objasnjenju..Jedna od modova je stavila nekoliko pokretnih u svoj sigi , a medju njima i moje cestitke njoj za rodjendan koje si mi ti napravila..samo sam zelela onako da ti kazem da znas...đ Znam da ce ti biti drago iako ona misli da su od mene jer na njima stoji moje ime..