Returning of the written off #21 Invited only - Page 55

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.9k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Hvala ti ,pitacu je malo mi glupo da joj dosadjujem ali imam lepih slicica i nemogu da ih postavim bas mi zao😕

Smeki sjajne su ti slicice 👍🏼
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kad pre se Asima porodila..ma to je glupost..nije toliko vremena proslo od njenog i Mahijevog ljubavnog cina..ili mozda gresim ? 😲

😆 Mislis da je to bitno? Pa kad deca piju kiselinu onda i Asima moze da se porodi posle par meseci, mislim pod uslovom da je uopste trudna.
Inace, mislim da je to necija spekulacija. Dokoni forumasi pisu sve i svasta.

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: nn027

😆 Ma ko zna sta je tu istina, mada kad su ovi iz BV u pitanju , nista me ne cudi.

Prvo da kazem da ja tebe Nale vidim u tamno-bordo nijansi, molim vas olaksajte mi i recite da je do IF a ne do mene ili si ti Nale u medjuvremenu napisala jos 283456 postova pa si opet unapredjena , ili su ovo zadnji trzaji mog starog dobrog drugara kompa pred definitivnu eksploziju 😕

A za BV, vama je dobro poznato da sam ja mazohista i da sto se vise mucim sa glupostima ovih CVs,ja sve vise ulazim u dubiozu i pratim sta se desava. Ej bre ja koja ne volim rijaliti programe, horore, i zaglupljivanje ove vrste, ja sad jedva cekam da procitam WU i ko mi je kriv sto svaki put dobijem KU. Ali moram, obecala sam kumi da cu je obavestiti o Shivu i njegovoj proslosti i buducnosti, za sadasnjost svi znamo da je nesrecna i bolna , ne dao Bog nikom onakvu zenu . I naravno , pogodite sta, svemoguca Tanandi je otisla da proveri bolnicke knjige i saznaje da je Ira rodila mrtvorodjence i da Shiv nije njihov bioloski sin. ONA glupaca glupa otisla da proveri knjige, pa ko nju bre pita sta, i sad brine kako ce Shiv reagovati na ovo otkrice. Uh brate sto bih volela da je sutne samo tako, sta se ona mesa tamo gde joj nije mesto, pa onda da dobije po labrnji od svih redom. Ali neee, ko da gledam, Shiv ce njoj biti zahvalan sto mu je po ko zna koji put upropastila zivot.

A drugo, koliko oni povezuju pricu, prvo je bilo da je Minu izgubila devojcicu, a sad Ira rodila mrtvorodjence. Nidje veze.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Nadam se Damjanovom uskoro izlasku iz zatvora.Stigao je od Mercedes advokat koji ce uloziti zalbu na presudu,imaju dokaze o njegovoj nevinosti.mada evo sta ce se sutra desavati u nastavku Oluje:
Epizoda 53 (sreda) : Damjan biva povredjken od strane policije, tuku ga i odvode u samnicu, kako bi bio odvojen od svih ostalih. Magdalena ponovo dobija napad, Mersedes pokusava da je kontrolise, govoreci joj da se sto cini, cini za njeno dobro. Ona ne zeli da je slusa, lomi casu i preti kako ce sebi oduzeti zivot. Ernan razgovara sa Furhensijom i govori mu da moraju ubiti vlasnika broda na kome su putovali Estersita i Damjan, pre nego sto progovori i kaze da je svedok na sudjenju protiv Damjana bio lazan. Covek to iz daleka slusa. Ernesto trazi od svog pomocnika da mu pomogne u ubistvu vlasnika bara koji je razotkriven, od strane policije i govori da samo radi ono sta je oduvek govorio "Kaznicu one koji me izdaju". Vila ostaje zapanjena, nakon sto cuje razgovor. Furhensijo posecuje Mersedes u njenoj kuci, dok ga ona tera, on je moli da ga ne prezire idalje i da mu dozvoli da bude pored nje. Ona ga odbija, ali on je ljubi na silu.
Edited by Bikica - 11 years ago
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

😆 Mislis da je to bitno? Pa kad deca piju kiselinu onda i Asima moze da se porodi posle par meseci, mislim pod uslovom da je uopste trudna.
Inace, mislim da je to necija spekulacija. Dokoni forumasi pisu sve i svasta.

Ah da i to , koliko me Tanandi iznervirala zaboravih da vidim sta je bilo sa malim. Sad cu.
Bikica_Biki thumbnail
Nisam odavno postavljala duhovne poruke od Oca Tadeja:
*Pokajanje je izmena zivota, ostavljanje starog coveka sa svojim zlim navikama i vracanje Bogu i istini, da budemo mirni, tihi, blagi i krotki!*
*Ko zivi po volji Bozijoj, taj se nizasta ne brine, kad mu nesto treba on i sebe, i sto mu je potrebno predaje Bogu i ako se dogodi da ne dobije sto trazi ostaje spokojan kao i da je primio.*
*Moramo da se obratimo Gospodu, da stalno budemo u molitvi sa Gospodom i onda nam dolazi olaksanje, ne nosimo vise brige nasih bliznjih nego smo ih predali Gospodu, on je nosac svih nasih briga.*
*Sta god vera zazeli Gospod cini; a mi nismo svesni da je u nama Bozanska energija, Bozanski zivot.*
*Dusa koja se predala volji Bozijoj nicega se ne boji, ni pretnji, uopste nicega. Za sve sto je snadje govori tako je Bog hteo. Ako je snadje bolest, misli: Bog mi je poslao od neke koristi inace mi Bog nebi poslao. Tako se cuva mir u dusi i telu.*
*Gospod trazi da mi oprastamo svakoj dusi od srca.*
*Da ti je otac zlikovac,za tebe ima da bude svetac.Otac ce za tvoje grehe da odgovara pred Bogom,ali vi se nemojte gresiti.*
*Kad se dusa smiri i pokori volji Bozijoj, onda prestaju za nas stradanja i patnje!*
*Sve nam se nevolje desavaju zato sto necemo da se smirimo. Smirenje je najvece bogatstvo koje covek moze da poseduje.*
*Spasen je svaki onaj na ovome svetu ko je bio pravedan, milosrdan i cista srca!*
*Pakao je misleno stanje duse i raj je isto tako misleno stanje duse. Kakvim se mislima bavimo takav nam je i zivot. Potrudi se da imas dobre misli jer te dobre misli dace tebi mir i radost!*
*Ljubav sjedinjuje sve u jedno. Mir, koji zraci iz coveka, unosi spokoj u nase duse, a radost cini da skinemo teret sa nje.*
*Sta god vera zazeli Gospod cini; a mi nismo svesni da je u nama Bozanska energija, Bozanski zivot.*
*Nikada ne napadati, nikada se ne protiviti nikome. Ako propovednik mora da odvrati ljude od nekog zla, neka to cini u krotosti, smirenju i velikom strahu Bozijem.+
*Srodne duse se traze i ovde i tamo. Kada nadjete neku srodnu duhovnu dusu ovde, ostanite sa njom, jer je velika radost druziti se sa istomisljenicima!*
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Prvo da kazem da ja tebe Nale vidim u tamno-bordo nijansi, molim vas olaksajte mi i recite da je do IF a ne do mene ili si ti Nale u medjuvremenu napisala jos 283456 postova pa si opet unapredjena , ili su ovo zadnji trzaji mog starog dobrog drugara kompa pred definitivnu eksploziju 😕

A za BV, vama je dobro poznato da sam ja mazohista i da sto se vise mucim sa glupostima ovih CVs,ja sve vise ulazim u dubiozu i pratim sta se desava. Ej bre ja koja ne volim rijaliti programe, horore, i zaglupljivanje ove vrste, ja sad jedva cekam da procitam WU i ko mi je kriv sto svaki put dobijem KU. Ali moram, obecala sam kumi da cu je obavestiti o Shivu i njegovoj proslosti i buducnosti, za sadasnjost svi znamo da je nesrecna i bolna , ne dao Bog nikom onakvu zenu . I naravno , pogodite sta, svemoguca Tanandi je otisla da proveri bolnicke knjige i saznaje da je Ira rodila mrtvorodjence i da Shiv nije njihov bioloski sin. ONA glupaca glupa otisla da proveri knjige, pa ko nju bre pita sta, i sad brine kako ce Shiv reagovati na ovo otkrice. Uh brate sto bih volela da je sutne samo tako, sta se ona mesa tamo gde joj nije mesto, pa onda da dobije po labrnji od svih redom. Ali neee, ko da gledam, Shiv ce njoj biti zahvalan sto mu je po ko zna koji put upropastila zivot.

A drugo, koliko oni povezuju pricu, prvo je bilo da je Minu izgubila devojcicu, a sad Ira rodila mrtvorodjence. Nidje veze.

Badi i ja samu sebe vidim tako. Opet mi se boja promenila. Zato ne brini nije do tvog kompa.

Pa stvarno mi nije jasno sta je nju zapravo imalo da zanima sta pise u bolnickim knjigama? 😕 A kao drugo koji ludak joj je i dao da ih procita. Svuda u svetu je to privatna stvar i ne moze svako kome padne na pamet da ih cita.

Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Hvala na objasnjenju..Jedna od modova je stavila nekoliko pokretnih u svoj sigi , a medju njima i moje cestitke njoj za rodjendan koje si mi ti napravila..samo sam zelela onako da ti kazem da znas...😉 Znam da ce ti biti drago iako ona misli da su od mene jer na njima stoji moje ime..

Hvala Dal🤗Upravo sam videla.da to je slozeno u jedan gift i menjaju se neizmenicno kao sto sam ja pre neke slike iz BV radila,pa se menjaju.Pokusacu bas da spojim neke 10kom u jedan i da probam postaviti kod sebe i da vidim koliko nosi kb,mb.Ne znam mozda oni imaju vece mogucnosti od nas ili je rec o onome sto sam spominjala.
Stephi thumbnail
Manu je dobro, Ganga je pala Sumitri pred noge da joj se zahvali sto joj je spasla dete, Manu zove Sumi dadisa , Sumi posle sve one histerije oko Gange srecna sto je dadisa ( konacno !!!!) valjda ce sad i Haveli preuzeti, Sanci dobija psihijatra a Tanandi preuzima brigu na sebe oko Sanci, pa ko bi drugi, nece valjda rodjena majka, tetka, brat, ona i samo ona.

A jos jedna glupost, Anandi i Shiv usvajaju dete eto tek tako , i od tog svetog cina uspeli su da naprave glupost. Ja sam mislila bar da ce usvojiti ono dete povredjeno sa smetlista a oni , tj Tanandi rece nemaju posebne uslove koje bi dete usvojili, ( Boze moj koliko se tu humanosti samo krije, nemaju posebne uslove daj sta das, ) ali IPAK ako bi dete bilo malo lakse bi se prilagodilo porodici. DETE da se prilagodi, e Tanandi, a gde je jubav, briga , paznja, tvoje prilagodjavanje detetovim potrebama, ne , daj neko koje ce se lakse prilagoditi. Place mi se sta napravise . Idi vise Side odatle, sta li tebe tu zadrzava. 😕 A i mene 🤢
Stephi thumbnail
Povodom boje sto sam se pitala, izgleda da je ona pink izbacena i zamenjena ovom. Dakle, dzabe moje nade da cu postati pink. A uostalom ja volim crvenu, za njom sam zudela , tako da ...