Manu je dobro, Ganga je pala Sumitri pred noge da joj se zahvali sto joj je spasla dete, Manu zove Sumi dadisa , Sumi posle sve one histerije oko Gange srecna sto je dadisa ( konacno !!!!) valjda ce sad i Haveli preuzeti, Sanci dobija psihijatra a Tanandi preuzima brigu na sebe oko Sanci, pa ko bi drugi, nece valjda rodjena majka, tetka, brat, ona i samo ona.
A jos jedna glupost, Anandi i Shiv usvajaju dete eto tek tako , i od tog svetog cina uspeli su da naprave glupost. Ja sam mislila bar da ce usvojiti ono dete povredjeno sa smetlista a oni , tj Tanandi rece nemaju posebne uslove koje bi dete usvojili, ( Boze moj koliko se tu humanosti samo krije, nemaju posebne uslove daj sta das, ) ali IPAK ako bi dete bilo malo lakse bi se prilagodilo porodici. DETE da se prilagodi, e Tanandi, a gde je jubav, briga , paznja, tvoje prilagodjavanje detetovim potrebama, ne , daj neko koje ce se lakse prilagoditi. Place mi se sta napravise . Idi vise Side odatle, sta li tebe tu zadrzava. 😕 A i mene 🤢
BV ja pala na 13 mesto . Kaze mi Smeki. Sad kad vidim sta rade dobro je da su i na 13 mestu. I svaki put kad pomislim da ne mogu da smisle vise gluposti oni me iznenade. Dokle vise misle da se bave nebulozama. A i Sid bi mogao da brise odatle stvarno. Em serija bez veze em bi nas obradovao 😉