Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 4th Oct 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 4, 2025 Episode Discussion Thread
SAB KUCH HOGAYA 4.10
GALATI HOGAYI 5.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 5, 2025 Episode Discussion Thread
Ranbir and Deepika in the airport shuttle.
Truth, lies and delusions of Geetanjali - A tribute from Gen4 phankas
Twinkle taking dig at Alia?
What a joke this is!
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 5th Oct 2025 - WKV
Twinkle Khanna looks horrible! What did she do to her face?
♧Bigg Boss 9 Discussion Thread♧
Veteran Actress Sandhya Shantaram Passes Away
"Novak Djokovic je pod plavim svetlima Arene bio najsjajniji safir - majstor nad majstorima je porazio Nadala sa 6:3, 6:4 okoncavsi nezaboravnu seriju na kraju sezone u kojoj je zabelezio 22 uzastopne pobede", navodi "El Pais".
Britanski BBC istice da Nadal jeste zavrsio sezonu kao prvi teniser sveta, ali da je Djokovic pokazao u Londonu "ko kosi, a ko vodu nosi".
Francuski "L"Ekip" istice da je Djokovic superiornom igrom protiv Nadala pokazao da je zapravo on pravi "teniski gazda".
E sad,posto sam vas preletela da se i pismeno izrazim😆
1.Iskreno ja ne pratim MB,ne citam vase stripove,lajkujem,red je,znam koliko treba vremena za prevod,postavljanje istog.Drago mi je da vi koji pratite uzivate u MB.Verujem da je radnja i gluma odlicna,ali ja jednostavno nisam zainteresovana za tu pricu,a nemam ni vremena za sve to.Ovim ne kazem da mi bilo sta smeta u vezi iste,nego kazem da znate posto vidite da ja ne komentarisem nista u vezi MB,mada se to i samo dalo zakljuciti.Ponavljam drago mi je da vi uzivate u toj radnji i nastavite u tom ritmu.2.Smekerice❤️,drago mi je da si imala pomoc za gif tj.avis,zao mi je sto ja jos uvek nisam pocela to da radim,kao sto sam rekla nisam imala volju sad,kad sam mislila poceti sa tim Onda se BV zavrsila i ja izgubila svaku volju.Mozda u nekom narednom periodu pocnem sa tim i jos mnogo cim,u zavisnosti od onog sta budem gledala,sta me zainteresuje.Jer sve sto se radi treba cvrsta volja,puno ljubavi i odricanja za isto.Ja bez toga ne funkcionicem😕,jer sve sto radim radim sa tim.😉U suprotnom bila bi lazna ja.Hvala draga Smeki na capsu🤗Ja cu pokusati sad staviti ali samo kao probu ispod potpisa jos neki gif,da vidim moze li,jer vidim Dal ne uspeva u tome.Mozda to budete videli na kratko,jer cu ukloniti,nekako mi dugacko kada stavim vise.😆
EPIZODA OD 25.FEBRUARA
Madhu hoda po ulici..pocinje kisa i ona i dalje hoda ne mareci za to..
RK pije u svojoj sobi..baca flasu na pod..Solazi Biitu u njegovu sobu i govori mu da su koja popravljena i spremna, da je snimanje zakazano..i da ce nova junakinja doci..
RK ga pita: Koja je ovo vrsta whiskeya ???
Bitu odgovara: Vasa omiljena, ona koju uvek pijete sefe..
RK: Pa zasto onda ne radi. 🤣.zasto ne mogu da sve zaboravim..?
RK seda na ocevu stolicu koja se ljulja i zatvara oci..
Bitu kaze kao za sebe : Ne moze se ljubav zaboraviti pomocu pica sefe..
RK se smeje zadovoljno..Gleda u MB i govori Dipali-Sada je sva tvoja..Uzivaj !!
Dipali i MB odlaze u sobu za sminku..Dipali joj govori da ovog puta nece biti toliko zabavno jer MB nece klecati pred njom..Madu i dalje cuti..Dips joj govori da nije interesantna dok cuti i da joj bolje isprica neki trac sa snimanja..Madu i dalje cuti ..Dipali je provocira pitanjima: Cula sam da si masirala RK u njegovoj prikolici..aha..i da ste sinoc imali nesto posebno na setiu..Madu i dalje ne reaguje..
Dipali: Znas Madu..., sigurno si iznenadjena sto me vidis ovde , jer sam prestala da glumim..ali RK me je zamolio pa sam morala da pristanem..Vidis, moj i njegov odnos se uopste nije promenio, ni zbog polovicnog vencanja, ups, mislim, laznog vencanja, niti zbog mog braka..i dalje imamo nesto ..
Madu je namerno cupa za kosu..Dipali zajeci-to boli..
SPANSKI MEDIJI: Djokovic je majstor nad majstorima!
"Novak Djokovic je pod plavim svetlima Arene bio najsjajniji safir - majstor nad majstorima je porazio Nadala sa 6:3, 6:4 okoncavsi nezaboravnu seriju na kraju sezone u kojoj je zabelezio 22 uzastopne pobede", navodi "El Pais".
Britanski BBC istice da Nadal jeste zavrsio sezonu kao prvi teniser sveta, ali da je Djokovic pokazao u Londonu "ko kosi, a ko vodu nosi".
Francuski "L"Ekip" istice da je Djokovic superiornom igrom protiv Nadala pokazao da je zapravo on pravi "teniski gazda".
Biki da mi nisi rekla da Shobi zna to da radi nikad ne bi uspela da postavim ovo sto imam sad.Hvala ti ❤️ ne znam kako se postavlja vise slicica na profil ,kao ove sto imaju Dry i Dal ako uspes prosledi.Caps sam uradila jer sam negde procitala da Prats nije ucestvovala u zadatku ali jeste i nije joj bilo dobro pa je doktor intervenisao,tako pisu na Live
Smeki❤️ A sto se tice profi kao u Dry ili Dal,sam avis treba biti spojen i tako postavljen,Shobhi je sve odvojila posebno,a moze i da se sastavi kada to radi pa dobijes vise avisa u jednom prikazu.Ako si pokusala jednu po jednu i nisi uspela to je ona zbog ovog sto sam navela.Znaci mozes Shobi zamoliti da ih spoji u jedan prikaz.
Na jednoj Fb stranici sam procitala,da je dete koje hoce da usvoje A i S u stvari Mahijevo i Ashimino dete ,😲