Returning of the written off #21 Invited only - Page 52

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.8k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
E sad,posto sam vas preletela da se i pismeno izrazim😆
1.Iskreno ja ne pratim MB,ne citam vase stripove,lajkujem,red je,znam koliko treba vremena za prevod,postavljanje istog.Drago mi je da vi koji pratite uzivate u MB.Verujem da je radnja i gluma odlicna,ali ja jednostavno nisam zainteresovana za tu pricu,a nemam ni vremena za sve to.
Ovim ne kazem da mi bilo sta smeta u vezi iste,nego kazem da znate posto vidite da ja ne komentarisem nista u vezi MB,mada se to i samo dalo zakljuciti.
Ponavljam drago mi je da vi uzivate u toj radnji i nastavite u tom ritmu.
2.Smekerice❤️,drago mi je da si imala pomoc za gif tj.avis,zao mi je sto ja jos uvek nisam pocela to da radim,kao sto sam rekla nisam imala volju sad,kad sam mislila poceti sa tim Onda se BV zavrsila i ja izgubila svaku volju.Mozda u nekom narednom periodu pocnem sa tim i jos mnogo cim,u zavisnosti od onog sta budem gledala,sta me zainteresuje.
Jer sve sto se radi treba cvrsta volja,puno ljubavi i odricanja za isto.
Ja bez toga ne funkcionicem😕,jer sve sto radim radim sa tim.😉U suprotnom bila bi lazna ja.
Hvala draga Smeki na capsu🤗
Ja cu pokusati sad staviti ali samo kao probu ispod potpisa jos neki gif,da vidim moze li,jer vidim Dal ne uspeva u tome.Mozda to budete videli na kratko,jer cu ukloniti,nekako mi dugacko kada stavim vise.😆

Edited by Bikica - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

SPANSKI MEDIJI: Djokovic je majstor nad majstorima!

"Novak Djokovic je pod plavim svetlima Arene bio najsjajniji safir - majstor nad majstorima je porazio Nadala sa 6:3, 6:4 okoncavsi nezaboravnu seriju na kraju sezone u kojoj je zabelezio 22 uzastopne pobede", navodi "El Pais".

Britanski BBC istice da Nadal jeste zavrsio sezonu kao prvi teniser sveta, ali da je Djokovic pokazao u Londonu "ko kosi, a ko vodu nosi".

Francuski "L"Ekip" istice da je Djokovic superiornom igrom protiv Nadala pokazao da je zapravo on pravi "teniski gazda".

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Super, kriza je ocigledno prosla, spremna za nove radne pobede 👍🏼
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

E sad,posto sam vas preletela da se i pismeno izrazim😆

1.Iskreno ja ne pratim MB,ne citam vase stripove,lajkujem,red je,znam koliko treba vremena za prevod,postavljanje istog.Drago mi je da vi koji pratite uzivate u MB.Verujem da je radnja i gluma odlicna,ali ja jednostavno nisam zainteresovana za tu pricu,a nemam ni vremena za sve to.
Ovim ne kazem da mi bilo sta smeta u vezi iste,nego kazem da znate posto vidite da ja ne komentarisem nista u vezi MB,mada se to i samo dalo zakljuciti.
Ponavljam drago mi je da vi uzivate u toj radnji i nastavite u tom ritmu.
2.Smekerice❤️,drago mi je da si imala pomoc za gif tj.avis,zao mi je sto ja jos uvek nisam pocela to da radim,kao sto sam rekla nisam imala volju sad,kad sam mislila poceti sa tim Onda se BV zavrsila i ja izgubila svaku volju.Mozda u nekom narednom periodu pocnem sa tim i jos mnogo cim,u zavisnosti od onog sta budem gledala,sta me zainteresuje.
Jer sve sto se radi treba cvrsta volja,puno ljubavi i odricanja za isto.
Ja bez toga ne funkcionicem😕,jer sve sto radim radim sa tim.😉U suprotnom bila bi lazna ja.
Hvala draga Smeki na capsu🤗
Ja cu pokusati sad staviti ali samo kao probu ispod potpisa jos neki gif,da vidim moze li,jer vidim Dal ne uspeva u tome.Mozda to budete videli na kratko,jer cu ukloniti,nekako mi dugacko kada stavim vise.😆

Biki da mi nisi rekla da Shobi zna to da radi nikad ne bi uspela da postavim ovo sto imam sad.Hvala ti ❤️ ne znam kako se postavlja vise slicica na profil ,kao ove sto imaju Dry i Dal ako uspes prosledi.Caps sam uradila jer sam negde procitala da Prats nije ucestvovala u zadatku ali jeste i nije joj bilo dobro pa je doktor intervenisao,tako pisu na Live
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

EPIZODA OD 25.FEBRUARA

picture1
Madhu pita RK..: Sta ces sada uraditi da se osvetis ? Ponizices me ? Ucinices ono sto malopre nisi mogao do kraja pred drugima ?
Baca maramu na pod..Gledaju se u oci..Madu je vidno uznemirena..
RK: Prekini ! Napolje !
Madu : vise se ne plasim tvog glasa Mister RK ! U meni nije ostalo nista sto bi moglo da se uplasi !
RK uzima sa poda njenu maramu i tasnu, tasnu joj stavlja u ruke a maramom je obavija..vuce je za ruku i izbacuje napolje iz studija..Madu stoji ispred vrata drhteci..RK udara pesnicom u vrata, besan..
Madu bezi odatle..

picture2
U RK-ovoj vili..RK pita Bitua..gde je bio do sada ..vice mu da se gubi odatle..RK se priseca MB reci ..lomi sve po sobi u besu..povredjuje prst..i on krvari..PROKLETA BILA MADHUBALA !!
Ulazi Dipali..ponavlja te njegove reci i pita sta je sirotica sada uradila ? RK ne moze da je slusa..Dipali vidi da je povredjen i pokusava da mu dotakne ranu..RK je upozorava da ce zazaliti gorko ako ga samo dotakne..NAPOLJE!!! ona odlazi..

picture3

picture4

picture5

Madhu hoda po ulici..pocinje kisa i ona i dalje hoda ne mareci za to..

RK pije u svojoj sobi..baca flasu na pod..Solazi Biitu u njegovu sobu i govori mu da su koja popravljena i spremna, da je snimanje zakazano..i da ce nova junakinja doci..

RK ga pita: Koja je ovo vrsta whiskeya ???

Bitu odgovara: Vasa omiljena, ona koju uvek pijete sefe..

RK: Pa zasto onda ne radi. 🤣.zasto ne mogu da sve zaboravim..?

RK seda na ocevu stolicu koja se ljulja i zatvara oci..

Bitu kaze kao za sebe : Ne moze se ljubav zaboraviti pomocu pica sefe..

picture6

picture7

Sledeceg dana Madui se sprema a posao. Trish joj govori kako je ona uz nju uvek i da pomisli da su cetiri ruke uvek bolje nego dve,pa da se,kada je nesto povredi,seti nje..

picture9

RK govori Dipali kako je sada vreme da mu ucini onu uslugu koju joj je trazio..Dipali se slaze..

picture10
U studiju..RK snima scenu..Madu je zamoljena da nasminka jos jednu novu glumicu..Madu vidi kako ta glumica razgovara sa RK i nesigurno im prilazi..Glumica se okrece i to je Dipali..

picture11

RK se smeje zadovoljno..Gleda u MB i govori Dipali-Sada je sva tvoja..Uzivaj !!

Dipali i MB odlaze u sobu za sminku..Dipali joj govori da ovog puta nece biti toliko zabavno jer MB nece klecati pred njom..Madu i dalje cuti..Dips joj govori da nije interesantna dok cuti i da joj bolje isprica neki trac sa snimanja..Madu i dalje cuti ..Dipali je provocira pitanjima: Cula sam da si masirala RK u njegovoj prikolici..aha..i da ste sinoc imali nesto posebno na setiu..Madu i dalje ne reaguje..

Dipali: Znas Madu..., sigurno si iznenadjena sto me vidis ovde , jer sam prestala da glumim..ali RK me je zamolio pa sam morala da pristanem..Vidis, moj i njegov odnos se uopste nije promenio, ni zbog polovicnog vencanja, ups, mislim, laznog vencanja, niti zbog mog braka..i dalje imamo nesto ..

Madu je namerno cupa za kosu..Dipali zajeci-to boli..

picture12

picture13

Precap--RK i Dipali strastveno plesu u sceni..dok RK gleda u Madu..ona skrece pogled..

picture14

smeker thumbnail

Originally posted by: saska

SPANSKI MEDIJI: Djokovic je majstor nad majstorima!

"Novak Djokovic je pod plavim svetlima Arene bio najsjajniji safir - majstor nad majstorima je porazio Nadala sa 6:3, 6:4 okoncavsi nezaboravnu seriju na kraju sezone u kojoj je zabelezio 22 uzastopne pobede", navodi "El Pais".

Britanski BBC istice da Nadal jeste zavrsio sezonu kao prvi teniser sveta, ali da je Djokovic pokazao u Londonu "ko kosi, a ko vodu nosi".

Francuski "L"Ekip" istice da je Djokovic superiornom igrom protiv Nadala pokazao da je zapravo on pravi "teniski gazda".

OOO Kako mi se sve ovo svidja
Bikica_Biki thumbnail
Da li vidite drugu sliku moju signature?ja vidim.Treca gif nije htela.
Znaci u zavisnosti koliko koja nosi karaktera a najvise ide do 250.
Inace gif,avis,nose vise kb,mb,samim tim sto vise kb,mb,tesko i postaviti takvih vise.Moze se kombinovati moguce dve gif,avis ,sa manje kb ili mb.
Ili kombinovati obicnu kreaciju plus jednu gif-avi aplikaciju-kreaciju.
Kod Drya je to moglo,jer nosi manje kb,mb😉
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: smeker

Biki da mi nisi rekla da Shobi zna to da radi nikad ne bi uspela da postavim ovo sto imam sad.Hvala ti ❤️ ne znam kako se postavlja vise slicica na profil ,kao ove sto imaju Dry i Dal ako uspes prosledi.Caps sam uradila jer sam negde procitala da Prats nije ucestvovala u zadatku ali jeste i nije joj bilo dobro pa je doktor intervenisao,tako pisu na Live

Smeki❤️ A sto se tice profi kao u Dry ili Dal,sam avis treba biti spojen i tako postavljen,Shobhi je sve odvojila posebno,a moze i da se sastavi kada to radi pa dobijes vise avisa u jednom prikazu.Ako si pokusala jednu po jednu i nisi uspela to je ona zbog ovog sto sam navela.Znaci mozes Shobi zamoliti da ih spoji u jedan prikaz.
Edited by Bikica - 11 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: Bikica

Smeki❤️ A sto se tice profi kao u Dry ili Dal,sam avis treba biti spojen i tako postavljen,Shobhi je sve odvojila posebno,a moze i da se sastavi kada to radi pa dobijes vise avisa u jednom prikazu.Ako si pokusala jednu po jednu i nisi uspela to je ona zbog ovog sto sam navela.Znaci mozes Shobi zamoliti da ih spoji u jedan prikaz.

Hvala ti ,pitacu je malo mi glupo da joj dosadjujem ali imam lepih slicica i nemogu da ih postavim bas mi zao😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Na jednoj Fb stranici sam procitala,da je dete koje hoce da usvoje A i S u stvari Mahijevo i Ashimino dete ,😲

Kad pre se Asima porodila..ma to je glupost..nije toliko vremena proslo od njenog i Mahijevog ljubavnog cina..ili mozda gresim ? 😲