Returning of the written off #21 Invited only - Page 53

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.9k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Dakle dobru se nadaj, zlo ti ne gine 🤣

Meni nije jasno,ja sam imala tih problema jos na ex yu pa sam promenila kuciste ( ja se ne odricem dobre stare skalamerije, kakvi lapovi kakvi bakraci, ja ne mogu sa tim ) i relativno se ne sluzim bas dugo sa ovim. Sta se desava nije mi jasno,ali ako se opet desi totalno crkavanje, opet necu preci na lap.

I ja se bas namucih s tim..jedva cekam da mi stigne novi racunar pa da dam sebi oduska..A i tebi savetujem da kupis novi, bolji i brzi ako to vec sebi mozes finansijski da priustis..
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Hvala ti ,pitacu je malo mi glupo da joj dosadjujem ali imam lepih slicica i nemogu da ih postavim bas mi zao😕

verovatno si i ova 3 avisa ispod signature posebno postavljala.Ako budes pitala neka ti spoji vertikalno,tj jednu ispod druge,a ne horizontalno jednu do druge.😉ako ces vec za profi.😳
Edited by Bikica - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

verovatno si i ova 3 avisa ispod signature posebno postavljala.Ako budes pitala neka ti spoji vertikalno,tj jednu ispod druge,a ne horizontalno jednu do druge.😉ako ces vec za profi.😳

Da hvala ti,ali sad sve to treba napisati na engleskom😕
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kad pre se Asima porodila..ma to je glupost..nije toliko vremena proslo od njenog i Mahijevog ljubavnog cina..ili mozda gresim ? 😲

Pa nije proslo mnogo, ali mozda su napravili neki skok u seriji nemam pojima😉
Daltoni thumbnail

RK kaze: Kako se usudjujes..??!!!!

Madu: Kako se ti usudjujes !!! Kako ces sada da se osvetis za ovaj peti samar..kazi mi ! Kazi mi RK..sta ces mi sada uraditi..! cHoces da me vidis ponizenu..evo..Skida maramu sa vrata i baca je na pod..

A povodom ovog, oni meni definitivno nisu jasni, mislim na Indijce uopste. Vec sam jednom prokomentarisala povodom one reakcije na Pratsinu sliku u bikiniju, mos misliti u bikiniju , da su jako licemerni. Njihova nacionalna haljina otkriva ledja, stomak i to Boga mi lepo, do ispod pupka i sad kao imaju te marame, naravno providne kojima su kao pokrivene, a ako se skine ta marama, smatra se kao zestoka uvreda, ili ono kad je Sultan pocepao malo rukava na Madhu haljini, to je bilo sok bre, kao da je skinuo golu.

A da nije samo ono kao fanatici koji to komentarisu, citala sam neke postove Indijki, koje su odusevljene ovom serijom, navijaju za romantiku iz petnih zila ali kad je bila scena kad Madhu i RK snimaju svoj film pa on nju povlaci za onu pertlu na bluzi, to su bre citavi elaborati na tu temu, one su kao sklanjale decu u sobu da ne gledaju , nisu grdile, kritikovale, naprotiv, topile su se na te scene ali to im je ono kao HOT HOT HOT . Pazi , ledja skroz gola i ne smeta ali otkrije se vrat boze mi oprosti ili rame, najveca uvreda.

Da..ali vidis meni to nije toliko zapalo za oko..ja sam prihvatila njihovu kulturu i obicaje i pomirila se sa tim za nas nebuloznim stvarima kao da su sasvim normalna pojava..Kada sam pocela da gledam seriju i da razumem sta pricaju, mogla sam da uocim kako prevod kod nas nije verodostojan i da ponekad puno toga vaznog preskoce samo zato sto znaju da ce ljudi kod nas biti u cudu jer ne poznaju njihove obicaje, nacin na koji oni vide neke stvari,potpuno drugacije od ostatka sveta..I ako je njihova kultura jedna medju najstarijima, neke dogme su ostale duboko ukorenjene u njihovoj kulturi i mogu se videti svakodnevno u savremenom Indijskom drustvu..
Sto se tice one pertle na bluzi kako je ti zoves ( oni je zovu dori) ona je obicno sinonim za skidanje bluze..jer neke bluze su povezane samo tom pertlom, pa je moguce da bluza sklizne kada se ova odveze..Drugo, sam taj cin kada muskarac dodiruje zeni ledja dok to cini,simbolizuje neku vrstu mazenja, neznosti nesto sto predhodi samom cinu spajanja..a u vecini serija se tu scena i zaustavlja : muskarac odvezuje doris na bluzi ,bluza polako spada..oni padaju na krevet i svi znamo sta se posle desilo..😆

Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Pa nije proslo mnogo, ali mozda su napravili neki skok u seriji nemam pojima😉

Ja jos manje jer ne gledam..😆
Daltoni thumbnail

''Ko se svadja taj se voli ''

Verovatno sam se ja zato razvela 🤣

Salim se, ja se nisam svadjala uopste, ne volim svadju, ali opet sluzeci se ovom izrekom izgleda da se nisam svadjala jer bas nisam ni volela 😆

On je jeste tesio , ali po nekima koji opet sigurno bolje poznaju ucesnike jer nas interesuje samo Prats pa i ne znamo bas ostale, ne bi trebala da veruje Andyu jer je on zmija, a po drugima opet da ne bi Kamya trebala stalno tako da se zastitnicki ponasa prema njoj jer upravo zbog toga ispada da kao Prats ne misli svojom glavom i da nema svoj stav i da je malo pusti da stvara i druge veze. Ko ce ga znati, kad nesto ne gledas nego se orijentises prema tudjim tumacenjima ,ne mozes zaista ni da doneses svoj sud o drugima. Meni licno je delovalo da je Kamya bila iskrena, nije pravila scenu pred svima pa kao grdila Andya i Ajaza, vec je bila noc, svi su spavali, ona je izasla napolje gde su njih dvojica sedeli i rekla im to sto je rekla. Pa sad, ako ljudi kazu,sve to radi smisljeno zarad kamera koje non-stop snimaju, opet lepo, rekla je pred tim istim kamerama da je Prats sa 22 god. postigla ogroman uspeh, a ako je detinjasta , ona zaista i jeste mlada. Tako da, opet se ogradjujem, ne mogu bas cvrsto misljenje da formiram, samo prema trenutnim situacijama. I opet mislim, s obzirom da je Kamya majka,razvedena, mora biti da oseca odredjenu neznost prema Prats.

Mislim da je ona vise insistirala na tome da oni prekinu taj "Stariji Brat- dete " odnos sa njom, jer njoj to smeta a ona ne zeli da gleda Prats kako place..I da, slazem se da Kamiji ona predstavlja surogat cerku ,jer joj njena rodjena mnogo nedostaje
Daltoni thumbnail

E sad,posto sam vas preletela da se i pismeno izrazim😆

1.Iskreno ja ne pratim MB,ne citam vase stripove,lajkujem,red je,znam koliko treba vremena za prevod,postavljanje istog.Drago mi je da vi koji pratite uzivate u MB.Verujem da je radnja i gluma odlicna,ali ja jednostavno nisam zainteresovana za tu pricu,a nemam ni vremena za sve to.
Ovim ne kazem da mi bilo sta smeta u vezi iste,nego kazem da znate posto vidite da ja ne komentarisem nista u vezi MB,mada se to i samo dalo zakljuciti.
Ponavljam drago mi je da vi uzivate u toj radnji i nastavite u tom ritmu.
2.Smekerice❤️,drago mi je da si imala pomoc za gif tj.avis,zao mi je sto ja jos uvek nisam pocela to da radim,kao sto sam rekla nisam imala volju sad,kad sam mislila poceti sa tim Onda se BV zavrsila i ja izgubila svaku volju.Mozda u nekom narednom periodu pocnem sa tim i jos mnogo cim,u zavisnosti od onog sta budem gledala,sta me zainteresuje.
Jer sve sto se radi treba cvrsta volja,puno ljubavi i odricanja za isto.
Ja bez toga ne funkcionicem😕,jer sve sto radim radim sa tim.😉U suprotnom bila bi lazna ja.
Hvala draga Smeki na capsu🤗
Ja cu pokusati sad staviti ali samo kao probu ispod potpisa jos neki gif,da vidim moze li,jer vidim Dal ne uspeva u tome.Mozda to budete videli na kratko,jer cu ukloniti,nekako mi dugacko kada stavim vise.😆

Biki, hvala tisto lajkujes..😆 Nadam se da ces jednom , makar iz dosade uzeti da procitas..a ako dodje taj dan, imas na prvoj strani strip od ranije, i index na kojoj je strani koja epizoda na ovom topiku..😉
Daltoni thumbnail

Da li vidite drugu sliku moju signature?ja vidim.Treca gif nije htela.

Znaci u zavisnosti koliko koja nosi karaktera a najvise ide do 250.
Inace gif,avis,nose vise kb,mb,samim tim sto vise kb,mb,tesko i postaviti takvih vise.Moze se kombinovati moguce dve gif,avis ,sa manje kb ili mb.
Ili kombinovati obicnu kreaciju plus jednu gif-avi aplikaciju-kreaciju.
Kod Drya je to moglo,jer nosi manje kb,mb😉

Hvala na objasnjenju..Jedna od modova je stavila nekoliko pokretnih u svoj sigi , a medju njima i moje cestitke njoj za rodjendan koje si mi ti napravila..samo sam zelela onako da ti kazem da znas...😉 Znam da ce ti biti drago iako ona misli da su od mene jer na njima stoji moje ime..
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

SPANSKI MEDIJI: Djokovic je majstor nad majstorima!

"Novak Djokovic je pod plavim svetlima Arene bio najsjajniji safir - majstor nad majstorima je porazio Nadala sa 6:3, 6:4 okoncavsi nezaboravnu seriju na kraju sezone u kojoj je zabelezio 22 uzastopne pobede", navodi "El Pais".

Britanski BBC istice da Nadal jeste zavrsio sezonu kao prvi teniser sveta, ali da je Djokovic pokazao u Londonu "ko kosi, a ko vodu nosi".

Francuski "L"Ekip" istice da je Djokovic superiornom igrom protiv Nadala pokazao da je zapravo on pravi "teniski gazda".

Tako je..i uskoro ce ponovo biti prvi kao sto i zasluzuje..👍🏼