Originally posted by: Bikica
E sad,posto sam vas preletela da se i pismeno izrazim😆
1.Iskreno ja ne pratim MB,ne citam vase stripove,lajkujem,red je,znam koliko treba vremena za prevod,postavljanje istog.Drago mi je da vi koji pratite uzivate u MB.Verujem da je radnja i gluma odlicna,ali ja jednostavno nisam zainteresovana za tu pricu,a nemam ni vremena za sve to.
Ovim ne kazem da mi bilo sta smeta u vezi iste,nego kazem da znate posto vidite da ja ne komentarisem nista u vezi MB,mada se to i samo dalo zakljuciti.
Ponavljam drago mi je da vi uzivate u toj radnji i nastavite u tom ritmu.
2.Smekerice❤️,drago mi je da si imala pomoc za gif tj.avis,zao mi je sto ja jos uvek nisam pocela to da radim,kao sto sam rekla nisam imala volju sad,kad sam mislila poceti sa tim Onda se BV zavrsila i ja izgubila svaku volju.Mozda u nekom narednom periodu pocnem sa tim i jos mnogo cim,u zavisnosti od onog sta budem gledala,sta me zainteresuje.
Jer sve sto se radi treba cvrsta volja,puno ljubavi i odricanja za isto.
Ja bez toga ne funkcionicem😕,jer sve sto radim radim sa tim.😉U suprotnom bila bi lazna ja.
Hvala draga Smeki na capsu🤗
Ja cu pokusati sad staviti ali samo kao probu ispod potpisa jos neki gif,da vidim moze li,jer vidim Dal ne uspeva u tome.Mozda to budete videli na kratko,jer cu ukloniti,nekako mi dugacko kada stavim vise.😆