Returning of the written off #21 Invited only - Page 41

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.8k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

]

Ja jesam..Madu hoce da preuzme teret filma na sebe i da bude dominantan lik..kako bi spasila film i RK-ov ugled..Naravno Dipali i compani kuvaju zavere da RK bude ljubomoran na njen uspeh ,da ga ona samo koristi da postane superzvezda i setera setera

Pa i pre nego sto se ova bikuljina sestra po senu Dips umesala da mu puni glavu, koliko mi se cini ni sam RK nije bio odusevljen kad mu je Mehul predlozio da se film preorijentise na heroinu , a mogu da zamislim tek sad , ieto ti opet drame, a lepo je Madhu htela da bude samo biwi bahu i nista vise

E pa znas da RK ima taj svoj ponos..i taj svoj ego koji je jaci od svega..ali izgleda da mu je drago sto Madu sve to radi jer to radi samo zbog njega..i on se zbog nje ne predaje ocaju, a oseca se impotentno, kao nikada do sada..😭

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Pa devojke, rece li danas Smeki da je plakala, plakala, da joj nije bilo dobro i da je govorila vi isto kazete sto i Salman... da ne prepricavam, jeste zaboravile 😲

Ne ali ne znam kako je do toga doslo da tako neutesno place.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Citas li ti sta ja pisem? 😆
Pa sta mislis st asam radila sinoc i preksinoc do 6 ujutru na na sta mi je otislo 50% paketa (sad vec i vise od toga)?

Znam da si gledala ove do sad..a ovu sa masazom ? I ako jesi, dokle si stigla, to me zanima?
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
@Saskice,Nataly mi se veceras javila,lap top joj bio u defektu,bio na popravci,sad je verovatno joj kasno za javiti se,ali rekla je koliko sutra dodje.Obozavam dragu Nataly❤️

@Nadice draga,ne znam zasto je plakala pitala sam se to i ja.ajaz joj nesto spomenuo u kupatilu,posle je izasla sela i pocela malo plakati i dosao Andy i onda videla si slike zagrlio je,potom je ona spominjala Salamana i plakala gorko😭 srce mi se cepalo,kao sto saskica rekla kao da sam svoje dete gledala da place.Ipak je ona samo dete za razliku od ostalih,vodi je srce,ne igra na lukav nacin kao sto radi recimo Eli i jos neki.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Pa devojke, rece li danas Smeki da je plakala, plakala, da joj nije bilo dobro i da je govorila vi isto kazete sto i Salman... da ne prepricavam, jeste zaboravile 😲

Da..znaci to je tada bilo..ono da je najmladja u kuci..osecala se neshvaceno i to...mozda gresim ?

Pa i ja sam shvatila da je to to sto je Smeki napisala
Bikica_Biki thumbnail
E ovde pocinje od 5.53 min u kupatilu pa vani sa Andy
Bikica_Biki thumbnail
Nisam vas citala ,danas cu u toku dana ako uspem sve sto sam propustila.
Inace nisam ok i nisam bila ovde puno vremena,vecinom sam upadala.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

@Saskice,Nataly mi se veceras javila,lap top joj bio u defektu,bio na popravci,sad je verovatno joj kasno za javiti se,ali rekla je koliko sutra dodje.Obozavam dragu Nataly❤️

@Nadice draga,ne znam zasto je plakala pitala sam se to i ja.ajaz joj nesto spomenuo u kupatilu,posle je izasla sela i pocela malo plakati i dosao Andy i onda videla si slike zagrlio je,potom je ona spominjala Salamana i plakala gorko😭 srce mi se cepalo,kao sto saskica rekla kao da sam svoje dete gledala da place.Ipak je ona samo dete za razliku od ostalih,vodi je srce,ne igra na lukav nacin kao sto radi recimo Eli i jos neki.

Bas mi je zao 😕 I jeste samo devojcica i jeste naivna i jeste grlom u jagode usla u sve to. Kad vidim kako place zao mi je i zelim da izadje a sa druge strane volela bih da sve to prevazidje , skupi snagu , nastavi dalje i naravno ostane makar do finala ako ne i pobedi. Da ove suze ne budu uzalud. Ako nista drugo ovo iskustvo u BB bice joj zivotna skola.
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

E ovde pocinje od 5.53 min u kupatilu pa vani sa Andy

Sada bih odgledala da cujem sta pricaju ali ne mogu da pustim ton zbog muza i dece koji spavaju..Videcu sutra ako ne zaboravim da pogledam i ako vas zanima prevedem..mislim ,posto niko nije trazio prevod..
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Bas mi je zao 😕 I jeste samo devojcica i jeste naivna i jeste grlom u jagode usla u sve to. Kad vidim kako place zao mi je i zelim da izadje a sa druge strane volela bih da sve to prevazidje , skupi snagu , nastavi dalje i naravno ostane makar do finala ako ne i pobedi. Da ove suze ne budu uzalud. Ako nista drugo ovo iskustvo u BB bice joj zivotna skola.

Ja se Nado jedino plasim da ne plati skupo skolarinu..😕