Returning of the written off #21 Invited only - Page 39

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.9k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Mora da je fantasticno gledati RK ljubomornog, Jedva cekam to da vidim.

Jeste...Meni je to omiljeni deo serije...Ne znam za vas, ali ja to jedva cekam..😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Jel ovo Sultan? Opasan neki maco tip. Ova leprsava, vesela Madu privlaci snazne grubijane izgleda.😛 Izuzetak je onaj propali verenik-mamin sin.

Jeste..bas je maco-tip..😳
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Caps br.3
Ovde sam😭 i ja plakala 😭zajedno sa Prats😭

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ja jedva cekam da ga vidim kako god 🤣

Uh to me podseti, nisam procitala WU danasnje epizode u Indiji, da gledam necu moci, bas me zeza net 🤢

Ja jesam..Madu hoce da preuzme teret filma na sebe i da bude dominantan lik..kako bi spasila film i RK-ov ugled..Naravno Dipali i compani kuvaju zavere da RK bude ljubomoran na njen uspeh ,da ga ona samo koristi da postane superzvezda i setera setera
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jeste mama, ali Sultan je opasan batica..😳 Takav moze da se suprotstavi RK-u ,samo neko ko je jednako surov kao i on sam..Meni je Sultan bio potpuno ok..sve do onog casa kada su od njegovog lika napravili pacenika zaljubljenog u Madu ,koji po svaku cenu zeli da ona bude njegova..ali tu su CV krivi..mogli su oni to mnogo bolje..Sultan je mogao da postane neki poslovni magnat..ili kralj droge..da ima svoju imperiju i vojsku..a da Madu ostavi RK, i uda se za njega, dok ovaj umire od ljubomore i muci se da je vrati u svoj svet..onda da zajedno snimaju film i svasta nesto..ali sta cu kada ovi CV nemaju nasu mastu..😆

Za ovo '' kralj droge'' znam da ces u potpunosti naici na odobravanje od Nade.😆 A ja bih opet volela sve to ali da je poslovni magnat, koliko god bio zgodan, jak, surov, nadmen i usvemu u stanju da parira RK , stalno mi je visilo to njegovo '' zanimanje '' nad glavom. Nekako, tu nije mogao da se priblizi RK. I meni je bio sjajan u pocetku, ali mnogo pre nego sto se otkrilo da sve sto radi kasnije radi zbog opsednutosti Madhu, pao mi je strasno kad je svoju majku doveo u RK vilu. Jos uvek se nije znalo da to radi zbog Madhu, licilo je samo na osvetu RK, ali nacin, bolesna zena, taj njegov prvi korak kad je sa majkom dosao u vilu , bljak, tad me razocarao i nije me taj osecaj napustao do kraja, da ne pricam o daljem razvoju situacije sa njim. Od prvog stresanja kad sam ga ugledala da izranja iz one vode, od wow dosla sam do toga da mi se smucio. Naravno , u pravu si, ovi glupaci su to lose odradili, ali...
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Bikica

Caps br.3

Ovde sam😭 i ja plakala 😭zajedno sa Prats😭

Biki, da li se zna razlog ..Zasto je plakala ?😭
Stephi thumbnail

Ajde sada me zezaj malo..prihvatila sam se i prevescu..samo da nas i Nada stigne,pa da sve tri uhvatimo isti program..😉

Ma jel to od umora zakazala telepatija 😆

Kako zezam, ja navijam 🤣

Daltoni thumbnail

Steta sto ovde ne moze da se vidi ono stiskanje stolice , svaki pokret, svaka grimasa, svaki detalj znaci

picture2

picture3

Nado..savet..ako mozes posle citanja stripa pogledaj i epizodu, bice ti sve jasno o cemu govore a moci ces da vidis i emocije koje su odglumljene za Oskara ..
Stephi thumbnail

Doktor ? Jer je bolesna od necega..mozda samo nizak pritisak od premalo fizicke aktivnosti..a i ona je premrsava,cudo bi bilo da joj je dobro sa tom kilazom deteta..

Pa devojke, rece li danas Smeki da je plakala, plakala, da joj nije bilo dobro i da je govorila vi isto kazete sto i Salman... da ne prepricavam, jeste zaboravile 😲
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Koliko vidim po raspolozenju na forumu, velika vecina bi volela da bude izbacena Tanisha 👍🏼

Ona je uz Elli Salmanova miljenica. Videcemo sat ce se desiti. Znam samo da Prats ostaje.😉