Jeste...Meni je to omiljeni deo serije...Ne znam za vas, ali ja to jedva cekam..😉
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 5th Oct 2025 - WKV
GALATI HOGAYI 5.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 5, 2025 Episode Discussion Thread
Truth, lies and delusions of Geetanjali - A tribute from Gen4 pankhas
Twinkle taking dig at Alia?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 6, 2025 Episode Discussion Thread
GEETUs DEATH 6.10
What a joke this is!
Katrina Kaif copied Madonna, Mariah having a baby at 42
♧Bigg Boss 9 Discussion Thread♧
Veteran Actress Sandhya Shantaram Passes Away
Baby girl it is 🩷 - Sshura Khan and Arbaaz are proud parents.
SO mihir wants to leave Tulsi
Parivaar Ki Izzat!!!
Sunday Dhamaka: Who's the better dancer? Madonna, Shahid, or Hrithik?
Jel ovo Sultan? Opasan neki maco tip. Ova leprsava, vesela Madu privlaci snazne grubijane izgleda.😛 Izuzetak je onaj propali verenik-mamin sin.
Ja jedva cekam da ga vidim kako god 🤣
Uh to me podseti, nisam procitala WU danasnje epizode u Indiji, da gledam necu moci, bas me zeza net 🤢
Jeste mama, ali Sultan je opasan batica..😳 Takav moze da se suprotstavi RK-u ,samo neko ko je jednako surov kao i on sam..Meni je Sultan bio potpuno ok..sve do onog casa kada su od njegovog lika napravili pacenika zaljubljenog u Madu ,koji po svaku cenu zeli da ona bude njegova..ali tu su CV krivi..mogli su oni to mnogo bolje..Sultan je mogao da postane neki poslovni magnat..ili kralj droge..da ima svoju imperiju i vojsku..a da Madu ostavi RK, i uda se za njega, dok ovaj umire od ljubomore i muci se da je vrati u svoj svet..onda da zajedno snimaju film i svasta nesto..ali sta cu kada ovi CV nemaju nasu mastu..😆
Ajde sada me zezaj malo..prihvatila sam se i prevescu..samo da nas i Nada stigne,pa da sve tri uhvatimo isti program..😉
Steta sto ovde ne moze da se vidi ono stiskanje stolice , svaki pokret, svaka grimasa, svaki detalj znaci
![]()
Doktor ? Jer je bolesna od necega..mozda samo nizak pritisak od premalo fizicke aktivnosti..a i ona je premrsava,cudo bi bilo da joj je dobro sa tom kilazom deteta..
Koliko vidim po raspolozenju na forumu, velika vecina bi volela da bude izbacena Tanisha 👍🏼