Returning of the written off #21 Invited only - Page 42

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.8k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago
Dakle ovako, plakala je jer je Ajaz ismevao da je klince , a Kamya je rekla Ajazu i Andiju da prekinu tako da je zezaju i da je velika stvar da je jedna dvadesetdvogodisnja devojka postigla toliki uspeh i da je u BB , da jeste pomalo detinjasta ali da je to jer je tako mlada i da ne bi trebali da je zezaju vec da brinu o njoj i da je ispravljaju , da ona brine o Prats od prvog dana i da ce joj Prats biti prijateljica do kraja zivota . Kasnije je govorila Prats da joj niko nije prijatelj ovde , da drzi oci i usi otvorene a onda da odluci sta ce ...
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Znam da si gledala ove do sad..a ovu sa masazom ? I ako jesi, dokle si stigla, to me zanima?

Gledala sam ovu sa masazom. Poslednaj koju sam gledala je kad mu je poslala paket u kojem je "prva pomoc" i kad su mislili da nece doci a ona ipak dolazi na snimanje. Meni mnogo znaci tvoj strip. Svejedno da li epizodu pogledam pre ili posle njega, Mnogo mi je jasnije o cemu se radi jer je prevod los.
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nisam vas citala ,danas cu u toku dana ako uspem sve sto sam propustila.

Inace nisam ok i nisam bila ovde puno vremena,vecinom sam upadala.

Zao mi je sto nisi ok , bice bolje, samo pozitivne misli🤗

Inace , ti kad upadnes, upadnes na najbolji moguci nacin, obavezno dobijemo poklon ❤️
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Gledala sam ovu sa masazom. Poslednaj koju sam gledala je kad mu je poslala paket u kojem je "prva pomoc" i kad su mislili da nece doci a ona ipak dolazi na snimanje. Meni mnogo znaci tvoj strip. Svejedno da li epizodu pogledam pre ili posle njega, Mnogo mi je jasnije o cemu se radi jer je prevod los.

Aha, pa onda ja i Saska mozemo slobodno da komentarisemo ove do sad..Recimo, da li si primetila to kada je RK stiskao rukohvat stolice ? Taj njegov bolni izraz lica..?
nn027 thumbnail

Sada bih odgledala da cujem sta pricaju ali ne mogu da pustim ton zbog muza i dece koji spavaju..Videcu sutra ako ne zaboravim da pogledam i ako vas zanima prevedem..mislim ,posto niko nije trazio prevod..

Pod hitno da nabavis slusalice 😉
Naravno da treba prevod. Smeki ce te podsetiti sutra sigurno 😆
Stephi thumbnail

Sada bih odgledala da cujem sta pricaju ali ne mogu da pustim ton zbog muza i dece koji spavaju..Videcu sutra ako ne zaboravim da pogledam i ako vas zanima prevedem..mislim ,posto niko nije trazio prevod..

Ako ce pomoci sta molba u pisanom formatu, evo ja vec pisem😉😆

Ma sta pitas kad znas da jedva cekamo , a i skupo sam ja tebi placala one casove hindi, aj sad navali, opravdaj svaki dinar ljubi te majka ❤️
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Dakle ovako, plakala je jer je Ajaz ismevao da je klince , a Kamya je rekla Ajazu i Andiju da prekinu tako da je zezaju i da je velika stvar da je jedna dvadesetdvogodisnja devojka postigla toliki uspeh i da je u BB , da jeste pomalo detinjasta ali da je to jer je tako mlada i da ne bi trebali da je zezaju vec da brinu o njoj i da je ispravljaju , da ona brine o Prats od prvog dana i da ce joj Prats biti prijateljica do kraja zivota . Kasnije je govorila Prats da joj niko nije prijatelj ovde , da drzi oci i usi otvorene a onda da odluci sta ce ...

Svaka cast Kamiji. Jos da je Prats poslusa.
nn027 thumbnail

Aha, pa onda ja i Saska mozemo slobodno da komentarisemo ove do sad..Recimo, da li si primetila to kada je RK stiskao rukohvat stolice ? Taj njegov bolni izraz lica..?

Pa to je ono sto meni nije jasno. Pred svima je surovi RK grub i nemilosrdan a kad je sam i kad niko ne vidi on pati. Prelepo mi je bilo kad je otvorio orman i kad ga je njena marama prekrila a on mislio da Madu stoji pred njim. Ili kad je pitao sekretara sta je sa njegovim picem kad ne moze da se napije i da zaboravi.
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Svaka cast Kamiji. Jos da je Prats poslusa.

Badi, ovo je deo koji se odnosi na Kamyu, dok nam Dal ne prevede necemo znati sta je ona pricala, Smeki je danas pominjala da je rekla u fazonu svi mislite isto ko i Salman, nesto da je dete, najmladja ali sta cu to mi je posao... mislim jeste plakala zbog toga , jeste je zezao i ovaj valjda na konto onog sto je Salman pricao za vikend, to da je dete, klinka ali dok Dal ne prevede...
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Zao mi je sto nisi ok , bice bolje, samo pozitivne misli🤗
Inace , ti kad upadnes, upadnes na najbolji moguci nacin, obavezno dobijemo poklon ❤️

Hvala draga Saskice na prevodu desavanja kamia,Andy itd.