Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 5th Oct 2025 - WKV
SAB KUCH HOGAYA 4.10
GALATI HOGAYI 5.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 5, 2025 Episode Discussion Thread
Truth, lies and delusions of Geetanjali - A tribute from Gen4 pankhas
Ranbir and Deepika in the airport shuttle.
Twinkle taking dig at Alia?
What a joke this is!
Twinkle Khanna looks horrible! What did she do to her face?
Katrina Kaif copied Madonna, Mariah having a baby at 42
♧Bigg Boss 9 Discussion Thread♧
Veteran Actress Sandhya Shantaram Passes Away
Baby girl it is 🩷 - Sshura Khan and Arbaaz are proud parents.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 6, 2025 Episode Discussion Thread
Znam da si gledala ove do sad..a ovu sa masazom ? I ako jesi, dokle si stigla, to me zanima?
Nisam vas citala ,danas cu u toku dana ako uspem sve sto sam propustila.
Inace nisam ok i nisam bila ovde puno vremena,vecinom sam upadala.
Gledala sam ovu sa masazom. Poslednaj koju sam gledala je kad mu je poslala paket u kojem je "prva pomoc" i kad su mislili da nece doci a ona ipak dolazi na snimanje. Meni mnogo znaci tvoj strip. Svejedno da li epizodu pogledam pre ili posle njega, Mnogo mi je jasnije o cemu se radi jer je prevod los.
Sada bih odgledala da cujem sta pricaju ali ne mogu da pustim ton zbog muza i dece koji spavaju..Videcu sutra ako ne zaboravim da pogledam i ako vas zanima prevedem..mislim ,posto niko nije trazio prevod..
Sada bih odgledala da cujem sta pricaju ali ne mogu da pustim ton zbog muza i dece koji spavaju..Videcu sutra ako ne zaboravim da pogledam i ako vas zanima prevedem..mislim ,posto niko nije trazio prevod..
Dakle ovako, plakala je jer je Ajaz ismevao da je klince , a Kamya je rekla Ajazu i Andiju da prekinu tako da je zezaju i da je velika stvar da je jedna dvadesetdvogodisnja devojka postigla toliki uspeh i da je u BB , da jeste pomalo detinjasta ali da je to jer je tako mlada i da ne bi trebali da je zezaju vec da brinu o njoj i da je ispravljaju , da ona brine o Prats od prvog dana i da ce joj Prats biti prijateljica do kraja zivota . Kasnije je govorila Prats da joj niko nije prijatelj ovde , da drzi oci i usi otvorene a onda da odluci sta ce ...
Aha, pa onda ja i Saska mozemo slobodno da komentarisemo ove do sad..Recimo, da li si primetila to kada je RK stiskao rukohvat stolice ? Taj njegov bolni izraz lica..?
Zao mi je sto nisi ok , bice bolje, samo pozitivne misli🤗
Inace , ti kad upadnes, upadnes na najbolji moguci nacin, obavezno dobijemo poklon ❤️