Za ovo '' kralj droge'' znam da ces u potpunosti naici na odobravanje od Nade.😆 A ja bih opet volela sve to ali da je poslovni magnat, koliko god bio zgodan, jak, surov, nadmen i usvemu u stanju da parira RK , stalno mi je visilo to njegovo '' zanimanje '' nad glavom. Nekako, tu nije mogao da se priblizi RK. I meni je bio sjajan u pocetku, ali mnogo pre nego sto se otkrilo da sve sto radi kasnije radi zbog opsednutosti Madhu, pao mi je strasno kad je svoju majku doveo u RK vilu. Jos uvek se nije znalo da to radi zbog Madhu, licilo je samo na osvetu RK, ali nacin, bolesna zena, taj njegov prvi korak kad je sa majkom dosao u vilu , bljak, tad me razocarao i nije me taj osecaj napustao do kraja, da ne pricam o daljem razvoju situacije sa njim. Od prvog stresanja kad sam ga ugledala da izranja iz one vode, od wow dosla sam do toga da mi se smucio. Naravno , u pravu si, ovi glupaci su to lose odradili, ali...
Da, bas sam i ja na taj deo mislila..potpuno su tada srozali njegov lik..Nisu to morali tako..bilo je tu dobre price samo nisu izgleda imali ideju a i pritisak MB-RK obozavalaca je bio jaci od onog MB -Sultan..