Returning of the written off #21 Invited only - Page 40

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.9k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Za ovo '' kralj droge'' znam da ces u potpunosti naici na odobravanje od Nade.😆 A ja bih opet volela sve to ali da je poslovni magnat, koliko god bio zgodan, jak, surov, nadmen i usvemu u stanju da parira RK , stalno mi je visilo to njegovo '' zanimanje '' nad glavom. Nekako, tu nije mogao da se priblizi RK. I meni je bio sjajan u pocetku, ali mnogo pre nego sto se otkrilo da sve sto radi kasnije radi zbog opsednutosti Madhu, pao mi je strasno kad je svoju majku doveo u RK vilu. Jos uvek se nije znalo da to radi zbog Madhu, licilo je samo na osvetu RK, ali nacin, bolesna zena, taj njegov prvi korak kad je sa majkom dosao u vilu , bljak, tad me razocarao i nije me taj osecaj napustao do kraja, da ne pricam o daljem razvoju situacije sa njim. Od prvog stresanja kad sam ga ugledala da izranja iz one vode, od wow dosla sam do toga da mi se smucio. Naravno , u pravu si, ovi glupaci su to lose odradili, ali...

Da, bas sam i ja na taj deo mislila..potpuno su tada srozali njegov lik..Nisu to morali tako..bilo je tu dobre price samo nisu izgleda imali ideju a i pritisak MB-RK obozavalaca je bio jaci od onog MB -Sultan..
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Doktor ? Jer je bolesna od necega..mozda samo nizak pritisak od premalo fizicke aktivnosti..a i ona je premrsava,cudo bi bilo da joj je dobro sa tom kilazom deteta..

Ne znam nista. Tako je Smeki napisala na fb.
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Pricajte vi sta hocete ali ovaj Sultan uopste nije los..A on i Drasti su na snimanjima bili bas bliski..mislim prijatelji..😆

Jos bolje 😉

Jos samo da vidim sta cu sa zakonitom zenom i Bog da me vidi 😳😆
Daltoni thumbnail

Ma jel to od umora zakazala telepatija 😆

Kako zezam, ja navijam 🤣

Da..samo ti navijaj..mnogo mi je sada lakse..🤣
Stephi thumbnail

Originally posted by: Bikica

Caps br.3

Ovde sam😭 i ja plakala 😭zajedno sa Prats😭

Pa da srce malo, sad kad je gledam zaista kao da gledam moju Ivanu 😭😭😭
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Caps br.3

Ovde sam😭 i ja plakala 😭zajedno sa Prats😭

Biki zasto je plakala? Sta se desilo? 😲
Daltoni thumbnail

Jos bolje 😉

Jos samo da vidim sta cu sa zakonitom zenom i Bog da me vidi 😳😆

Znaci ti si vec ispitala i njegov bracni status...ej mama..stvarno si moj idol..👏😆
Stephi thumbnail
]

Ja jedva cekam da ga vidim kako god 🤣

Uh to me podseti, nisam procitala WU danasnje epizode u Indiji, da gledam necu moci, bas me zeza net 🤢

Ja jesam..Madu hoce da preuzme teret filma na sebe i da bude dominantan lik..kako bi spasila film i RK-ov ugled..Naravno Dipali i compani kuvaju zavere da RK bude ljubomoran na njen uspeh ,da ga ona samo koristi da postane superzvezda i setera setera

Pa i pre nego sto se ova bikuljina sestra po senu Dips umesala da mu puni glavu, koliko mi se cini ni sam RK nije bio odusevljen kad mu je Mehul predlozio da se film preorijentise na heroinu , a mogu da zamislim tek sad , ieto ti opet drame, a lepo je Madhu htela da bude samo biwi bahu i nista vise
Daltoni thumbnail

Pa devojke, rece li danas Smeki da je plakala, plakala, da joj nije bilo dobro i da je govorila vi isto kazete sto i Salman... da ne prepricavam, jeste zaboravile 😲

Da..znaci to je tada bilo..ono da je najmladja u kuci..osecala se neshvaceno i to...mozda gresim ?

nn027 thumbnail

Nado..savet..ako mozes posle citanja stripa pogledaj i epizodu, bice ti sve jasno o cemu govore a moci ces da vidis i emocije koje su odglumljene za Oskara ..

Citas li ti sta ja pisem? 😆
Pa sta mislis st asam radila sinoc i preksinoc do 6 ujutru na na sta mi je otislo 50% paketa (sad vec i vise od toga)?