Returning of the written off #21 Invited only - Page 43

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.9k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ja se Nado jedino plasim da ne plati skupo skolarinu..😕

Nadam se da nece. Sve lose sto je uradila uradila je sebi. Naivno . Svi su ostali stariji, iskusniji , namaziniji.
Edited by nn027 - 11 years ago
NatalyMusketeer thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 3 Thumbnail

Originally posted by: saska

Jao , pa ja znam da sam sve nesto htela da pitam, ali shvaticete zasto sam bila malo i zaboravna pa nisam. Naime, videla sam njeno ime i odusevila se, ja se bukvalno valjam od smeha njenim postovima, obozavam ih, tako da se eto nevidjeno radujem ako budemo imale priliku da se druzimo sa njom.

A za caps, znaci ipak moram ici po cigarete. Pa gde to bas kad sam ja zagovorenik no -smoking

Draga moja Saska 🤗, mene moji postovi na ovom je... 😃 forumu umalo kostase malte ne novog laptopa ...danas platih 55 evrica da bi mi rekli da je Laptop sasvim u redu ali da mi najverovatnije IF blokirao pored postavljanja slika preko mog IF-accounta i moju vlastitu email adresu...😡
A sve je pocelo kad postavih onu cuvenu, ocaravajuce odvratnu sliku od onog kiselog krastavca zvanog Totalno Rasulo 😉...ja postavih tu sliku u par foruma na kraju mog nedavnog odmora u Srbiji i dok sam ja putovala natrag u Nemacku, moja online-mama Branka kopirala tu sliku i postavila u nekom forumu o doticnoj TR koja se bas tada opet bila nasla na 7. nebu 😆...i tako mods izbrisase tu sliku posvuda, cak i na Google a meni opalise blokadu do bola 😭...izgleda da sam za Colors a sa samim tim i za mods "just a little bit dangerous"...
nn027 thumbnail

Badi, ovo je deo koji se odnosi na Kamyu, dok nam Dal ne prevede necemo znati sta je ona pricala, Smeki je danas pominjala da je rekla u fazonu svi mislite isto ko i Salman, nesto da je dete, najmladja ali sta cu to mi je posao... mislim jeste plakala zbog toga , jeste je zezao i ovaj valjda na konto onog sto je Salman pricao za vikend, to da je dete, klinka ali dok Dal ne prevede...

Ako je ovo rekla , meni se dopalo. Mislila sam da bi Prats mogla da poslusa ovo sto joj je savetovala (bold) naravno ako je zaista to rekla.
Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Nataly 🤗 darling❤️
nn027 thumbnail
Divno je videti Noleta sa peharom.
A sto se tice Nadala, ja sam danas nasla 6 tanjira. Samo neka nastavi tako imace lep set od 12 komada. 😉
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Pod hitno da nabavis slusalice 😉
Naravno da treba prevod. Smeki ce te podsetiti sutra sigurno 😆

Ok..onda cu cekati da me Smeki podseti,..moze tako..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Nataly

Draga moja Saska 🤗, mene moji postovi na ovom je... 😃 forumu umalo kostase malte ne novog laptopa ...danas platih 55 evrica da bi mi rekli da je Laptop sasvim u redu ali da mi najverovatnije IF blokirao pored postavljanja slika preko mog IF-accounta i moju vlastitu email adresu...😡
A sve je pocelo kad postavih onu cuvenu, ocaravajuce odvratnu sliku od onog kiselog krastavca zvanog Totalno Rasulo 😉...ja postavih tu sliku u par foruma na kraju mog nedavnog odmora u Srbiji i dok sam ja putovala natrag u Nemacku, moja online-mama Branka kopirala tu sliku i postavila u nekom forumu o doticnoj TR koja se bas tada opet bila nasla na 7. nebu 😆...i tako mods izbrisase tu sliku posvuda, cak i na Google a meni opalise blokadu do bola 😭...izgleda da sam za Colors a sa samim tim i za mods "just a little bit dangerous"...

Dobro nam dosla Natali,..vidim da ostale devojke vec poznajes ,pa da ti se predstavim i ja..
Cao, sam Alex...drago mi je sto si nam se pridruzila i sasvim sam sigurna da sada kada si sa nama vise nikada nece da te blokiraju, banuju ili nesto slicno..jer ti si jedna veoma fina devojka koliko cujem od drugih..

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Pa to je ono sto meni nije jasno. Pred svima je surovi RK grub i nemilosrdan a kad je sam i kad niko ne vidi on pati. Prelepo mi je bilo kad je otvorio orman i kad ga je njena marama prekrila a on mislio da Madu stoji pred njim. Ili kad je pitao sekretara sta je sa njegovim picem kad ne moze da se napije i da zaboravi.

Da..ta scena je i meni bila fenomenalna..Bitu, kakav ti je ovaj viski od koga ne mogu da se napijem i zaboravim..A onda scena kada gleda u Madu na zabavi i pije..pa kaze: E ovo je dobar viski ! A Bitu misli u sebi: Nije to viski sefe nego ljubav 😆
Daltoni thumbnail

Ako ce pomoci sta molba u pisanom formatu, evo ja vec pisem😉😆

Ma sta pitas kad znas da jedva cekamo , a i skupo sam ja tebi placala one casove hindi, aj sad navali, opravdaj svaki dinar ljubi te majka ❤️

Razumem i nije mi tesko Gospodine Kapetane ! 😆
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Nataly darling 🤗

Jao, ja najpre moram da te pozdravim sa meni jednom od najdrazih recenica

'' Purva darling is this picture of you '' 🤣🤣🤣 secas li se, ja umirem od smeha i dan -danas, a vrlo brzo uklonise i Purvu

Znam i za tu sliku kiselog krastavca, ja sam imala cast da budem brza od redara i da je vidim i naravno opet sam umirala od smeha .

A sad , simboliku znam da razumes 😉