Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 5th Oct 2025 - WKV
GALATI HOGAYI 5.10
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 5, 2025 Episode Discussion Thread
Truth, lies and delusions of Geetanjali - A tribute from Gen4 pankhas
Twinkle taking dig at Alia?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 6, 2025 Episode Discussion Thread
GEETUs DEATH 6.10
What a joke this is!
Katrina Kaif copied Madonna, Mariah having a baby at 42
♧Bigg Boss 9 Discussion Thread♧
Veteran Actress Sandhya Shantaram Passes Away
Baby girl it is 🩷 - Sshura Khan and Arbaaz are proud parents.
SO mihir wants to leave Tulsi
Parivaar Ki Izzat!!!
Sunday Dhamaka: Who's the better dancer? Madonna, Shahid, or Hrithik?
Jao , pa ja znam da sam sve nesto htela da pitam, ali shvaticete zasto sam bila malo i zaboravna pa nisam. Naime, videla sam njeno ime i odusevila se, ja se bukvalno valjam od smeha njenim postovima, obozavam ih, tako da se eto nevidjeno radujem ako budemo imale priliku da se druzimo sa njom.
A za caps, znaci ipak moram ici po cigarete. Pa gde to bas kad sam ja zagovorenik no -smoking
Badi, ovo je deo koji se odnosi na Kamyu, dok nam Dal ne prevede necemo znati sta je ona pricala, Smeki je danas pominjala da je rekla u fazonu svi mislite isto ko i Salman, nesto da je dete, najmladja ali sta cu to mi je posao... mislim jeste plakala zbog toga , jeste je zezao i ovaj valjda na konto onog sto je Salman pricao za vikend, to da je dete, klinka ali dok Dal ne prevede...
Pod hitno da nabavis slusalice 😉Naravno da treba prevod. Smeki ce te podsetiti sutra sigurno 😆
Draga moja Saska 🤗, mene moji postovi na ovom je... 😃 forumu umalo kostase malte ne novog laptopa ...danas platih 55 evrica da bi mi rekli da je Laptop sasvim u redu ali da mi najverovatnije IF blokirao pored postavljanja slika preko mog IF-accounta i moju vlastitu email adresu...😡A sve je pocelo kad postavih onu cuvenu, ocaravajuce odvratnu sliku od onog kiselog krastavca zvanog Totalno Rasulo 😉...ja postavih tu sliku u par foruma na kraju mog nedavnog odmora u Srbiji i dok sam ja putovala natrag u Nemacku, moja online-mama Branka kopirala tu sliku i postavila u nekom forumu o doticnoj TR koja se bas tada opet bila nasla na 7. nebu 😆...i tako mods izbrisase tu sliku posvuda, cak i na Google a meni opalise blokadu do bola 😭...izgleda da sam za Colors a sa samim tim i za mods "just a little bit dangerous"...
Pa to je ono sto meni nije jasno. Pred svima je surovi RK grub i nemilosrdan a kad je sam i kad niko ne vidi on pati. Prelepo mi je bilo kad je otvorio orman i kad ga je njena marama prekrila a on mislio da Madu stoji pred njim. Ili kad je pitao sekretara sta je sa njegovim picem kad ne moze da se napije i da zaboravi.
Ako ce pomoci sta molba u pisanom formatu, evo ja vec pisem😉😆
Ma sta pitas kad znas da jedva cekamo , a i skupo sam ja tebi placala one casove hindi, aj sad navali, opravdaj svaki dinar ljubi te majka ❤️