Returning of the written off #21 Invited only - Page 38

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

44.9k

Users

8

5.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

EPIZODA OD 21. FEBRUARA

Madhu pita zasto mora da ide u RK prikolicu ? 😲 Heroina odgovara : To je naredjenje!

Madhu neodlucno odlazi u RK-ovu prikoicu..kuca na vrata..RK otvara ..Da li ti srce sada brze lupa ? ...sada kada je cula da treba RK-u ?

RK joj govori da zatvori vrata..ona ih zatvara, on ih ponovo otvara i kaze joj: Zatvori ih za sobom ! :o Ne zelis valjda da svi sa seta vide sta se odvija u RK-ovoj prikolici..Ona ga pita sta zeli..a on joj odgovara da zeli masazu glave ;) RK joj govori da donese ulje za masazu..da zna gde je jer je vec bila ovde u njegovoj prikolici

picture1

Madhu prosipa ulje na jedan od stepenica na ulazu u prikolicu..poziva Spot da pocistijer se to nece dopasti RK-u..a RK je zadirkuje da i ako ga mrzi i dalje brine za njega ! :lol: Madu govori Spot (asistentu potrcku na snimanjima) da ne mora da pocisti..RK se smeje..

Madhu prolazi pored RK-a i njena marama se zakaci za dugme na njegovoj kosulji..RK sam sebe zaustavlja da ne bi sklonio maramu ali Madu to cini besno cim vidi sta se desilo.Madu pocinje da masira RK-ovu glavu..RK stiska rukohvat stolice..oboma im prolaze slike iz proslosti kada je Madu masirala glavu RK i pravila mu frizurice..Madu je tuzna, RK se jedva bori sa emocijama..ne moze vise da izdrzi njenu blizinu i njene prste u svojoj kosi..vice : DOSTA !!!!

picture2

picture3

Madhu krece da ide..ali je RK zaustavlja..; NE JOS..Pocinje da otkopcava kosulju.:oops: .Madu je besna..RK: Zasto si nervozna lavice ? Sada mi izmasiraj ledja..:oops: Flasbekovi krecu..Da li zelis da pobegnes ? Sada si kao prasina koja se prosto moze oduvati ..Madu istrcava napolje iz prikolice..kliza se na ulje koje je ranije prosula na stepeniku prikolice i pada..RK istrcava za njom i masira joj stopalo proveravajuci koliko je povredjena.. :oops: Da li te negde boli Madu ? Gledaju se..Madu povlaci svoju nogu iz njegovih ruku i sa poteskocama ustaje..

picture4

RK pokusava da joj pomogne ali ga ona odbija..RK je na silu podize i nosi do stolice ..Govori joj da je mnogo zabavnije da se bore kada su na istom nivou-jednaki..a nije kada je ona u boli..tako da vise nije zabavno..jer jedino on ima pravo da je pobedi i povredi !

picture5

picture6

Bittu pita da li je Madu dobro. Madu kaze da jeste. Ustaje ali je boli i sepa na jednu nogu. Bitu joj nudi da je odveze..ali Madu odbija :smile: Odlazi riksom kuci..

Paddo je u panici kada je vidi kako sepa..pita je sta se dogodilo a Madu joj kaze:Nista..Madu umesto toga skrece temu i pocinje da prica o hrani i kako je mnogo gladna..Trish joj stavlja ulje na nogu..

U kolima..RK razmislja o danu provedenim sa Madu..

RK izbacuje Bituua i vozaca iz kola i govori im da idu sami taksijem.On seda na vozacevo mesto i odlazi negde..

picture7

Za vreme vecere, Padu govori Madu da zna kako se okliznula ,rekao joj je jedan radnik koji se zatekao tamo i da se to desilo dok je izlazila iz RK-ove prikolice..pita je sta je ona uopste trazila tamo..!!? Padu je ljuta i zahteva od Madu da ostane kod kuce i od sutra ne ide vise na posao.

picture8

Madu pita: Zasto ? Zbog RK ?..Pa ona se ne moze sakriti od njega jer je on svuda..na ulici, na posteru ispred njene kuce..na TV-u..Ona nece i ne zeli da se skriva od RK..i da ce sutra ici na posao uzdignute glave, bez straha jer ona nije nista lose uradila, i nema cega da stidi ili da se od nekoga krije..

Padu: Dobro, kao da ste me ikada i poslusale do sad...😆

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
A ovo je malo razigrana Drashti +

Stephi thumbnail
Steta sto ovde ne moze da se vidi ono stiskanje stolice , svaki pokret, svaka grimasa, svaki detalj znaci

picture2

picture3
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Caps br.2 ima jos jedan-tuzan😭

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Ma nek se nosi... jes dobar frajer al vec sam obrazlozila zasto me ona iznervirala u pocetku sa njim. Ludacki sam navijala da se pojavi neko da ona pravi RK ljubomornim, ali brate kriminalac... pa ne mozes s konja na magarca . Jeste postignut cilj, jeste RK bio ljubomoran, ali meni onako pih , pa zar nije moglo nesto bolje nego krimos. A da je ona navela Sultana da se ludacki zaljubi u nju, pa jeste brate, a posle djavo odneo salu. Moja varijanta bi bila ovako zgodan kao Sultan ali neki ili teski bogatas, neki tip od znacaja, neka slavna licnost, a ne podzemlje. Sta cu brate, takva sam

Jeste mama, ali Sultan je opasan batica..😳 Takav moze da se suprotstavi RK-u ,samo neko ko je jednako surov kao i on sam..Meni je Sultan bio potpuno ok..sve do onog casa kada su od njegovog lika napravili pacenika zaljubljenog u Madu ,koji po svaku cenu zeli da ona bude njegova..ali tu su CV krivi..mogli su oni to mnogo bolje..Sultan je mogao da postane neki poslovni magnat..ili kralj droge..da ima svoju imperiju i vojsku..a da Madu ostavi RK, i uda se za njega, dok ovaj umire od ljubomore i muci se da je vrati u svoj svet..onda da zajedno snimaju film i svasta nesto..ali sta cu kada ovi CV nemaju nasu mastu..😆
Stephi thumbnail
Koliko vidim po raspolozenju na forumu, velika vecina bi volela da bude izbacena Tanisha 👍🏼
Daltoni thumbnail

Ajde sada me zezaj malo..prihvatila sam se i prevescu..samo da nas i Nada stigne,pa da sve tri uhvatimo isti program..😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Dolazio je i doktor da je pregleda. Ne znam sta se desava. Cekam da vidim sta ce Bikica reci.

Doktor ? Jer je bolesna od necega..mozda samo nizak pritisak od premalo fizicke aktivnosti..a i ona je premrsava,cudo bi bilo da joj je dobro sa tom kilazom deteta..
Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Sultan's introduction

Pricajte vi sta hocete ali ovaj Sultan uopste nije los..A on i Drasti su na snimanjima bili bas bliski..mislim prijatelji..😆

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

E brate koja je on faca 😆

Bitu je stvarno faca..Slusala sam jedan Dsenin interviju u kome kaze da mu je Bitu omiljeni kolega i prijatelj na setu i da sa njim uvek ima dobru zabavu..Bio mu je cak i na svadbi..