Returning of the written off #19*invited only* - Page 3

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.2k

Users

7

4.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
Prats radi po kuci 😊

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail
Opet je u sorcu. Izgleda kao devojcica 😃 Smeki nista ne govoris o njenom odnosu sa Asifom. Koliko vidim na slikama, ne druze se vise. Znaci da se njihovi odnosi nisu popravili.

Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Opet je u sorcu. Izgleda kao devojcica 😃 Smeki nista ne govoris o njenom odnosu sa Asifom. Koliko vidim na slikama, ne druze se vise. Znaci da se njihovi odnosi nisu popravili.

Ne druze se vise,nisu popravili odnos i to se bas vidi izbegavaju se.

nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Ne druze se vise,nisu popravili odnos i to se bas vidi izbegavaju se.

" Velika steta". Ma on je ne bitan lik.
smeker thumbnail
Idem 😕
Laku noc Nado🤗
smeker thumbnail

Da i uspeli su 😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Idem 😕

Laku noc Nado🤗

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

NO, NO, nemoj da me nervirate inace cu u inat da pobedim 😉
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

@tijara

I ja sam pomislila da ce ovo biti kraj ili bar neka naznaka da se kraj ove Tanandi torture nazire, i to me jako raduje, pogotovo ako ce ispostovati zelju gledalaca i poceti novu seriju sa Sidom i Prats. Mada od njih me nista ne iznenadjuje, mogu oni sad da pokazu kako se Sanci sveti snajki, pa se snajka pokupi i ode u suzama, pa onda drama sa bebom, pa nece da kaze da je trudna, pa je svi traze i tako🤢🤢🤢 Iskreno se nadam da nece tako biti. A zna li neko zasto se Tanandi pojavila na dodeli nagrada, kad nikakvu nagradu nije dobila i nikad i nece?

Ko zna sta ce oni jos da smisle za Tanandi. Samo nemam pojma o kakvoj dodeli nagrada je rec. Mozes li reci sta je u pitanju?

Nista od toga nece biti prikazano jer je Sanci razotkrivena sasvim, Ganga je snimila njihov razgovor u kojem naravno ova otkriva da je iscenirala pokusaj samoubistva itd. Ganga ce taj snimak pustiti pred obe porodice, ne u sudu, plus ce ona Sancina drugarica na sudu reci sve i tako, Sekarovi ce se izvinjavati, Shiv ce se izvinjavati i naravno iako je veci deo odradila Ganga, sve zasluge ce opet pripasti Tanandi i tako... sve je uzalud ,njena uloga svetice sad samo moze biti jos vise ucvrscena

Sto se tice nagrada, to je nesto slicno Oskaru, dodeljuje se jednom godisnje u raznim kategorijama, a ona je bila tu kao i Anup ( Bajron ) i mnogi drugi u funkciji urucivanja nagrade , i Sid je nekom urucio isto ali on je i dobio nagradu , ne znam kome su ona i Anup urucili a nije ni bitno. Dzabe sam se trudila po IF 🤢

Stephi thumbnail
Sid je dobio nagradu za izvodjaca godine ,sta god to znacilo, negde sam videla novo lice godine, negde ovo, uglavnom to nije najbolji glumac godine , ako se negde ne pojavi i ta treca verzija

Karan Singh je najbolji glumac , njemu su i urucili nagradu Anup I Rasulo
Edited by saska - 11 years ago