Returning of the written off #19*invited only* - Page 4

Created

Last reply

Replies

1k

Views

48.4k

Users

7

4.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Nista od toga nece biti prikazano jer je Sanci razotkrivena sasvim, Ganga je snimila njihov razgovor u kojem naravno ova otkriva da je iscenirala pokusaj samoubistva itd. Ganga ce taj snimak pustiti pred obe porodice, ne u sudu, plus ce ona Sancina drugarica na sudu reci sve i tako, Sekarovi ce se izvinjavati, Shiv ce se izvinjavati i naravno iako je veci deo odradila Ganga, sve zasluge ce opet pripasti Tanandi i tako... sve je uzalud ,njena uloga svetice sad samo moze biti jos vise ucvrscena

Sto se tice nagrada, to je nesto slicno Oskaru, dodeljuje se jednom godisnje u raznim kategorijama, a ona je bila tu kao i Anup ( Bajron ) i mnogi drugi u funkciji urucivanja nagrade , i Sid je nekom urucio isto ali on je i dobio nagradu , ne znam kome su ona i Anup urucili a nije ni bitno. Dzabe sam se trudila po IF 🤢

Znaci nista od nasih zelja da ona svedoci i da je izbace Sekerovi iz kuce 😕
Ja sam postavila link na kome se vidi da BV u nominacijama jedva i da ima.
nn027 thumbnail

Sid je dobio nagradu za izvodjaca godine ,sta god to znacilo, negde sam videla novo lice godine, negde ovo, uglavnom to nije najbolji glumac godine , ako se negde ne pojavi i ta treca verzija

Karan Singh je najbolji glumac , njemu su i urucili nagradu Anup I Rasulo

Ja mislim da ni on ne bi dobio nagradu da nije plesao u JDJ i ako je zvanicno dobio kao glumac u BV. Zbog igranja mu je porasla popularnost
A ovi urucuju nagrade ja mislim da ne bi posebno placali nekoga za to 😆 Fizicari , da ne kazem fizikalci 😆

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Evo ovde Sid sa Aashka Goradia urucuje nagradu najboljem reziseru

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Znaci nista od nasih zelja da ona svedoci i da je izbace Sekerovi iz kuce 😕
Ja sam postavila link na kome se vidi da BV u nominacijama jedva i da ima.

Ne, badi, svedocila je i to u Jagdisevu korist, ali posto jeGanga snimila ona jrazgovor i ona Sanchina drugarica svedocila protiv Sanchi, sad ce ovi da traze oprostaj. Inace posle Tanandinog svedocenja, Ira je bila ogorcena, Sanci joj rekla da ona to radi jer jos uvek voli Jagdisa, ali posle se desio ovaj rasplet i onda je sve izaslo na videlo. Inace, nije to jos sve prikazano, na pola njenog svedocenja Shiv je izasao, valjda je otisao da trazi tu drugaricu a Ira joj je rekla posto ih je unistila eto cak ni Shiv koji je uvek bio uz nju, danas nije. Kad ono Shiv otisao po svedoka koji ce dotuci Sanci
Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Ja mislim da ni on ne bi dobio nagradu da nije plesao u JDJ i ako je zvanicno dobio kao glumac u BV. Zbog igranja mu je porasla popularnost
A ovi urucuju nagrade ja mislim da ne bi posebno placali nekoga za to 😆 Fizicari , da ne kazem fizikalci 😆

Pa to je obicaj u svetu da kao glumci i poznate licnosti urucuju nagrade, znas onaj sistem kad se dodeljuje Oskar i sl. Samo u ovom slucaju, stvarno , cime ona zasluzi, verovatno niko drugi nije hteo 🤣
Stephi thumbnail
Biki, evo ti Sid sa nagradom 😉

Stephi thumbnail
Odoh da vidim sta se desava u mojoj omiljenoj indijskoj seriji Madhubala

Stephi thumbnail
Vraticu se kad bude malo toplije

Edited by saska - 11 years ago
nn027 thumbnail

Ne, badi, svedocila je i to u Jagdisevu korist, ali posto jeGanga snimila ona jrazgovor i ona Sanchina drugarica svedocila protiv Sanchi, sad ce ovi da traze oprostaj. Inace posle Tanandinog svedocenja, Ira je bila ogorcena, Sanci joj rekla da ona to radi jer jos uvek voli Jagdisa, ali posle se desio ovaj rasplet i onda je sve izaslo na videlo. Inace, nije to jos sve prikazano, na pola njenog svedocenja Shiv je izasao, valjda je otisao da trazi tu drugaricu a Ira joj je rekla posto ih je unistila eto cak ni Shiv koji je uvek bio uz nju, danas nije. Kad ono Shiv otisao po svedoka koji ce dotuci Sanci

A tako sam lep scenario smislila i sad mi propade. Zamisli nju sa bivsim muzem i njegovom zenom pod istim krovom 😃

Ovako su od nje opet napravili nekakvu heroinu. 😕 Jadna Sanci , bas joj se neda 😆
nn027 thumbnail

Pa to je obicaj u svetu da kao glumci i poznate licnosti urucuju nagrade, znas onaj sistem kad se dodeljuje Oskar i sl. Samo u ovom slucaju, stvarno , cime ona zasluzi, verovatno niko drugi nije hteo 🤣

Znam Badi za taj obicaj ali na dodeli Oskara u Holivudu, nagrade urucuju eminentni glumci. Po cemu je ona "eminentna" ? Posto ne znam odgovor, pomislila sam da su organizatori resili da malo ustede pa su nju angazovali. Sta ce jadna , morala je sici sa devetog neba da to obavi.😊