Favourite soaps (invited only) #3 - Page 54

Created

Last reply

Replies

588

Views

58.4k

Users

10

1.4k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Serviana

Jos niste zavrsili ovaj topik????

Nismo,treba nam pomoc 😉😆
kop93 thumbnail

Aha 😉 Alisa 😆
kop93 thumbnail

Ih Generacijo😲 ,pa tek sada kazes,nakon onoliko izgorelog jela ,molit cu lijepo,na sunce sa adresom gdje se moze kupiti ovo posude.😆
kop93 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Dobro vece, Medena🤗

Kako su nam Shlok i Astha? Ne stizem, u poslednje vreme, da gledam😭

Sladjo vjencali su se ,odvuko ju je da se vjencaju,ali prvo je Astha rekla mu da nema vjencanja,svi protiv njihovog braka sem NA,al on iz koristi je ZA.

Haos zivi u danasnjoj epizodi.😕
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dobro vece!!!

kop93 thumbnail

Dobro vece Sladjo 🤗
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Dobro vece Sladjo 🤗

Kop, 🤗

kop93 thumbnail
Svekrva i snaja,ali iza kamere 😆, za ovakav osmijeh od svekrve,morat cemo pocekat...

sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Svekrva i snaja,ali iza kamere 😆, za ovakav osmijeh od svekrve,morat cemo pocekat...

tesko da se ovo desi... svekrva je zloca...😕
kop93 thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon... Ek Baar Phir

Koja romantika u danasnjoj epizodija sam jos u transu
i neznam kad cu doci sebi 😆

Danasnja epizoda:

Prevod od Love .

31.10.

Astha kaze Shloku: Sta si to uradio? i place videvsi sindoor u njenom Maang. On je vencava stavivsi joj mangalsutra oko vrata. Ona je sokirana. Shlok uzima garlande (vence od cveca) i oni ih stave jedno drugome oko vrata. Shlok i Astha se gledaju. Svecenik im kaze da su sada muz i zena, i da sada mogu da uzmu blagoslove od svojih starijih. Shlok joj govori kako se veze raskidaju ako ne postoji poverenje, i zato je on ovo uradio. Shlok: Dati cu ti sve odgovore, o mojoj proslosti, mojoj majci, zasto te moja majka mrzi i sve ostalo Reci cu ti svaku prokletu stvar. Ja sam ti rekao da si ti najvaznija osoba u mom zivotu. Nije me briga sta ljudi pricaju o tebi, ako me volis, moras da verujes ono sto cu ti danas reci.

picture1

picture2

Shlok: Ovo je najbolji dan u mom zivotu, a ti znas da ja ne lazem. Poslusaj me!
Astha: Nema potrebe, ja sam bila slaba neko vreme, ali ja ti potpuno verujem i znam da ti neces da izneveris moje poverenje. Ne zelim nikakve odgovore, ti si moja sva sreca, ona pocinje sa tobom i zavrsava se sa tobom...muzika svira...Ona mu dodiruje stopala. On ju podize prema sebi i zagrli je. Astha se smesi.
Niranjan kaze Kalindi: Vi ne mozete da raskinete ovu vezu jer je ona povezana uz srecu moga sina. Kalindi govori sta je Anjali rekla. Niranjan pita Anjali da li je to istina, i kada ce da prestane da radi takve stvari? Pita je zasto je to uradila? Anjali mu se isprica i kaze da ne moze na to da mu odgovori pred njima. Niranjan staje na stranu Kalindi i kaze da se ovde radi o Shlokovoj sreci, i kaze Anjali da mu kaze istinu. Anjali mu kaze da ona misli da Astha ne zasluzuje da bude njihova snaha. Kaze da je dala sve od sebe da je promeni i prilagodi pravilima ove kuce, ali ne, ona ne moze to da postigne.

picture3

Kalindi: Ti imas mnoga ocekivanja od nje, pa zasto ste onda dosli da isprosite njenu ruku? Mi vas nismo zvali! Svi to slusaju. Niranjan kaze da njima nista nije toliko vazno kao Shlokova sreca, i da bi on za to mogao sve da ucini i istrpi, i Asthinu detinjatost i lazi pa i taj posao oko zemljicta.

Atul: Ponovo prica o zemljistu! Cini se da je to razlog za uspostavljanje ove veze, mi necemo da pristanemo na ovaj brak, Kalindina odluka je ispravna, ov veza nece da se uspostavi. Svi su sokirani. Niranjan je ljut.
Shlok i Astha setaju drzeci se za ruke. Dele romanticne trenutke.Ona bezi od njega. On je uhvati i privuce je k sebi. Shlok: Sada si moja zena, hoces li i sada da budes stidljiva? Prilaze im neki prosjaci i Astha im daje novac. Prosjaci ih blagosivaju. Astha se smeje i grli ga. Ona ide i seda u auto. Povredila se. On se brine za nju.

picture4

picture5

Ona gleda kako se on brine za nju i smesi se. Kaze mu da je dobro. On je pita da li je sigurna? U pozadini svira Mera Mann...dok joj on ljubi ruku. Gleda u nju i zatvara vrata. Shlok: Hocemo li?
Astha: Hajdemo. Astha vidi u retrovizoru sindoor, pogleda u njega i nasmesi se. Shlok vozi auto.
Atul: Vi sve ovo radite radi zemlje, to je tako bedno! Anjali: MI imamo mnogo zemlje i novaca, mi tu zemlju mozemo kupiti i bez tvoje pomoci. Niranjan toliko voli Shloka da smo svi mi i protiv nase volje pristali na ovaj brak. Niranjan kaze da on nije sebican i da je uvek mislio o njima kao o sebi ravnima, jer se poznajemo godinama.

Atul: Da, iz tod smo razloga i mi ignorisali Anjalino podsmevanje, i mi smo zeleli da nasa deca budu srecna, ali sada zalimo zboh nase odluke kada vidimo sve ovo, pomislite o Asthi i Shloku, hoce li oni ziveti srecno u takvoj situaciji?
Shlok je doveo Asthu negde. Ona ga pita gde ju je to doveo? Shlok: Videt ces i sama. On iz sveg glasa vice: Volim te Astha!! Cuje se jeka. Shlok: Ti si moje sve, moj zivot i moja ljubav. Ona se smesi. Vidi mangalsutra. Shlok: To je moja ljubav, nemoj da krijes, treba da osecas ponos kada budes predstavljena kao moja zena. Astha: Svi ce da budu nezadovoljni sa nama. Shlok: Pa neka budu! Morat ce da se suoce samnom a ne sa tobom. Astha: Ali, ja se plasim. Shlok: Ja sam uz tebe, nema razloga da se plasis. Sve treba da prodje kroz mene pre nego stro stigne do tebe.

On ugleda sunce i kaze: Prijatelju, ja sam dobio svetlost u svom zivotu. Astha vice: Volim te Shlok! i smesi se. Shlok je gleda i Iss pyaar ko...svira...on je drzi za ruku i oni su blizu jedno drugome. Samo sto se nisu poljubili...On joj poljubi celo i drzi joj lice izmedju dlanova. Gledaju se. Ona zatvori oci i on je konacno poljubi.
Anjali se podsmeva Atulu. Kalindi joj uzvraca istom merom. Anjali: Nase su vrednosti drugacije. Taai kaze Anjali da se ne svadja sa gostima, i da nije dobro da se sa njima raspravlja. Kaze da je tuzna sto cuje sve ovo. Ovi ljudi su u pravu, ako imas neke probleme sa ovim brakom, o tome si trebala pre da razmislis a ne sada. Molim vas sedite mirno i pronadjite neko resenje. Razmislite sta vam je vaznije, , vas ego ili sreca vase dece.

picture7

Ulazi Shlok, drzeci Asthu za ruku. Svi su sokirani kada ih vide sa garlandima. Anjali se naljuti. Astha je nervozna i Shlok je podrzava. Svi ih gledaju. Anjali: Sta je to? Kakva je to nova drama? Shlok: Mi smo se vencali.
Atul: Vencala si se Astha...cemu tolika zurba? Anjali krivi Asthu za to. Taai pita Niranjana sta je sve ovo, gde su se izgubile njegove vrednosti, da li su ih svi zaboravili, zar se vencanja ovako desavaju?Niranjan grdi Shloka zbog zurbe. Shlok: Nekoliko ljudi ima problem sa ovim vencanjem. On grdi Anjali. Shlok: Ja mogu da preuzmem svaki rizik zbog Asthe i mog zivota, tako sam ja...u cemu je problem, to bi se desilo sutra ionako, ovako se desilo danas, sta tu nije u redu?

picture8

Atul: Shlok, zasto se ti ismejavas sa svima nama? Jesi li razmisljao o Asthinom ugledu (imenu). Anjali se ubaci :To ce da upropasti moj ugled, ja ne prihvatam ovo vencanje. Shlok: To nije vazno, ja i Astha se volimo i nitko nema pravo da kaze bilo sta. Atul osamari Shloka. Astha je sokirana.

picture9

Precap:
Shlok i Astha dele romanticne trenutke. Astha kaze: Volim te Shlok.

picture10

Edited by kop93 - 11 years ago