🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Tanya was fab today👏🏻
KIARA THROWN 14.9
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Malla and ARS running crime list
Sidvi FF: Chocolate (continued)
DOBRO VECE ZELIM SVIM DEVOJKAMA SA FORUMA I SALJEM VAM POLJUBCE⭐️
DOBRO VECE ZELIM SVIM DEVOJKAMA SA FORUMA I SALJEM VAM POLJUBCE⭐️
01.11.
Atul je osamario Shloka.Svi su zaprepasceni. Atul: Ja sam Asthin otac, ja imam pravo da mislim za nju, tko si ti? Astha ga prekida a Kalindi je osamari. Kalindi: Da li si toliko odrasla da prekidas svog oca! Shlok: Mozda niste culi, Astha je moja zena. Nitko joj nece govoriti sta da cini.Sta god imate da kazete, kazite meni, kaznite mene.To je bila moja odluka da se vencamo, ako je to zlocin, ja sam krivac, imate puno pravo da mene grdite, mene osamarite. Ja razumem vasu bol, ali bi i vi mogli da pokusate da razumete nasu ljubav.Kalindi pita Asthu zasto je to uradila? Anjali grdi Asthu i Kalindi, i kaze da taj brak nije prihvatljiv sto se njih tice.
Shlok: Astha i ja prihvacamo ovaj brak i to je tako. Kalindi: Moja dozvola je takodjer vazna, ja ne prihvatam ovaj brak. Taai kaze: Svi vi ste napravili salu od braka koji je svetinja. Braku je potreban Bozji blagoslov. Ona kaze Shloku da uzme blagoslove od starijih clanova porodica.
Shlok uzima blagoslove od Taai, Niranjana i ostalih. Niranjan ne zeli da ih blagoslovi i ljut je. Asthini roditelji takodjer ne zele da ih blagoslove.Taai moli sve da prihvate taj brak sa srecom. Niranjan kaze Shloku: Ti si uvredio moju zelju. Shlok mu se izvine, i kaze da nije zeleo da ga uvredi ali je bio bespomocan.Niranjan: Cak i ja sam bespomocan, ne prihvacam ovaj brak. Astha je jos uvek Astha Kirloskar a ne Astha Agnihorti. Dok se ne ozenis sa njom pred svetom, mi je necemo prihvatiti kao nasu snahu, do tada ce ona da bude u kuci svojih roditelja. Shlok se sa time slozio. Niranjan odlazi. Kalindi place.
Noc u Asthinoj porodicnoj kuci. Astha dolazi kod Kalindi i seda uz nju. Astha je zove da dodje da zajedno veceraju, kaze joj da nije nista jela od u jutro. Grli Kalindi i kaze joj: Jako mi je zao, izvini molim te, mozes da me grdis i izudaras, samo nemoj da se ljutis na mene. Molim te pricaj samnom. Ni ja nisam znala da ce se Shlok ozeniti samnom na takav nacin.
Kalindi: Zasto da ti oprostim? I Kako? Sve ovo me je mnogo povredilo.Ja sam tvoja majka, meni je stalo do tvoje srece. Ja nisam netko tko ne moze da razume sta ti osecas, ali ucemu tolika zurba da se udas za njega? To je odluka koja ce ti promeniti zivot. Tvoja ce te ljubav testirati i ti ces kroz sve to morati da prodjes sama.Astha: Mama... i zagrli je Astha: Ja cu u svemu uspeti, ali ti uvek treba da me blagoslovis, jer inace ja necu biti u mogucnosti da bilo sta uradim bez tvog blagoslova. Kalindi i Astha placu.