Favourite soaps (invited only) #3 - Page 55

Created

Last reply

Replies

588

Views

58.3k

Users

10

1.4k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Izgleda da ce serija tek sada poceti da se komplikuje...

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
DOBRO VECE ZELIM SVIM DEVOJKAMA SA FORUMA I SALJEM VAM POLJUBCE🥺❤️☺️⭐️
MINA1971 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: medena

DOBRO VECE ZELIM SVIM DEVOJKAMA SA FORUMA I SALJEM VAM POLJUBCE⭐️

Dobro vece Medena...😊
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: medena

DOBRO VECE ZELIM SVIM DEVOJKAMA SA FORUMA I SALJEM VAM POLJUBCE⭐️

Dobro vece, Medena🤗
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon... Ek Baar Phir

Danasnja epizoda:

Prevod od Love.

01.11.

Atul je osamario Shloka.Svi su zaprepasceni. Atul: Ja sam Asthin otac, ja imam pravo da mislim za nju, tko si ti? Astha ga prekida a Kalindi je osamari. Kalindi: Da li si toliko odrasla da prekidas svog oca! Shlok: Mozda niste culi, Astha je moja zena. Nitko joj nece govoriti sta da cini.Sta god imate da kazete, kazite meni, kaznite mene.To je bila moja odluka da se vencamo, ako je to zlocin, ja sam krivac, imate puno pravo da mene grdite, mene osamarite. Ja razumem vasu bol, ali bi i vi mogli da pokusate da razumete nasu ljubav.Kalindi pita Asthu zasto je to uradila? Anjali grdi Asthu i Kalindi, i kaze da taj brak nije prihvatljiv sto se njih tice.

Shlok: Astha i ja prihvacamo ovaj brak i to je tako. Kalindi: Moja dozvola je takodjer vazna, ja ne prihvatam ovaj brak. Taai kaze: Svi vi ste napravili salu od braka koji je svetinja. Braku je potreban Bozji blagoslov. Ona kaze Shloku da uzme blagoslove od starijih clanova porodica.

Shlok uzima blagoslove od Taai, Niranjana i ostalih. Niranjan ne zeli da ih blagoslovi i ljut je. Asthini roditelji takodjer ne zele da ih blagoslove.Taai moli sve da prihvate taj brak sa srecom. Niranjan kaze Shloku: Ti si uvredio moju zelju. Shlok mu se izvine, i kaze da nije zeleo da ga uvredi ali je bio bespomocan.Niranjan: Cak i ja sam bespomocan, ne prihvacam ovaj brak. Astha je jos uvek Astha Kirloskar a ne Astha Agnihorti. Dok se ne ozenis sa njom pred svetom, mi je necemo prihvatiti kao nasu snahu, do tada ce ona da bude u kuci svojih roditelja. Shlok se sa time slozio. Niranjan odlazi. Kalindi place.

picture1

Noc u Asthinoj porodicnoj kuci. Astha dolazi kod Kalindi i seda uz nju. Astha je zove da dodje da zajedno veceraju, kaze joj da nije nista jela od u jutro. Grli Kalindi i kaze joj: Jako mi je zao, izvini molim te, mozes da me grdis i izudaras, samo nemoj da se ljutis na mene. Molim te pricaj samnom. Ni ja nisam znala da ce se Shlok ozeniti samnom na takav nacin.

Kalindi: Zasto da ti oprostim? I Kako? Sve ovo me je mnogo povredilo.Ja sam tvoja majka, meni je stalo do tvoje srece. Ja nisam netko tko ne moze da razume sta ti osecas, ali ucemu tolika zurba da se udas za njega? To je odluka koja ce ti promeniti zivot. Tvoja ce te ljubav testirati i ti ces kroz sve to morati da prodjes sama.Astha: Mama... i zagrli je Astha: Ja cu u svemu uspeti, ali ti uvek treba da me blagoslovis, jer inace ja necu biti u mogucnosti da bilo sta uradim bez tvog blagoslova. Kalindi i Astha placu.

picture2

Anjali je ljuta kod kuce.Sojal joj donosi mleko sa haldijem.Sojal: Zasto ste sada ljuti, cemu sve to? Oni su se vencali, nista se tu ne moze uraditi. Popijte ovo mleko. Znam da ste tuzni zbog Asthe, razumem vas bol. Anjali je pogleda i baci mleko. Sojal vrisne. Anjali: meni nije potrebno da delim svoj bol sa bilo kime, idi i uradi potrebne pripreme za vencanje. Astha je sada postala nasa snaha.Kaze joj da pocisti sobu i da joj nije palo na pamet da je sledeci puta sazaljeva. Povredila je Sojal drzeci je za obraze. Anjali odlazi a Sojal je uznemirena.

picture3

Sojal cisti sobu. Sojal: Ti si vrlo lako popustila, ali ja necu da dozvolim da Astha udje u ovu kucu, videt cu kako mogu da se zabavim, ona se prema meni ponasa kao da sam sluzavka. Astha prica sa Shlokom na telefonu i kaze da su njeni roditelji povredjeni. On joj kaze da se i on oseca lose. Astha: Nemoj tako da se osecas, ja sam njihova kcerka, oni zele najbolje za mene i brinu se za mene. Danas su se sokirali. Shlok: Ja ne govorim o tvojim roditeljima, vec o nasim, ovo kako su se danas ponasali nije bilo u redu.Da se to nije desilo, mi bi sada bili zajedno. I zapoceli bi ovu prekrasnu noc zajedno umesto sto sada pricamo preko telefona, bili bismo blizu, ti bi bila u mojim rukama.

picture4

picture5

Anjali razmislja o Shlokovim recima. Jako je uznemirena.
Astha pita da li mogu da razgovaraju o necemu drugom. Shlok je pita zasto, zasto je stidljiva. On se smesi i kaze joj da razmisli o onome sto joj je rekao: ti u mojoj kuci, kada dodjes, onda... Asta mu kaze da ce da prekine vezu. Shlok: OK u redu, pricat cemo o necemu drugome. Ja cu uciniti nasu noc najlepsom noci ikada.
Kalindi razmislja o svojoj svekrvi i potresena je. Misli joj tada odlutaju na Anjali.
Astha: Vec je kasno, prekini vezu sada.Shlok: Iako smo daleko , ovi trenuci su prekrasni, uzivaj u njima, tko zna, mozda su ovo nasi najbolji trenuci. Astha: Sve dok si ti uz mene, ja cu biti srecna. Prekida vezu i smesi se.

Shlok gleda u ogledalo i kaze: U pravu si Astha, dozivet ces takva iznenadjenja da ces se umoriti od njih i takva kakva nisi ni sanjala. Kalindi razgovara sa nekim. Astha kaze da ide u Ashram. Kalindi je zaustavi ali joj kaze: Dobro, idi. Astha je pita o cemu se radi. Kalindi joj kaze da je ionako ne bi slusala. Astha: Dobro, necu nigde da idem. Kalindi: Mozda te svi tamo cekaju, idi. Napravila je Asthi tilak i rekla joj da se brzo vrati. Astha je srela Shloka na putu. Astha: Ti! Tako sam se uplasila. Shlok: Sta sam ti ja rekao, ja sam uz tebe, zasto se onda bojis?

picture6

On joj se priblizi a ona pobegne. On trci za njom i drzi je u zagrljaju. Kaze joj da lepo izgleda.Ona gleda okolo i kaze mu da je pusti, da svatko moze da ih vidi. Shlok: Bas me briga, ti si moja zena. Astha: Mene jeste briga. Ja i dalje jos uvek nisam dosla u tvoju kucu Shlok: Shhh...nemoj nista da govoris, da li se zena ovako ponasa...Astha: Sta sam uradila? On je podigne u narucje. Ona mu kaze da ju pusti, pita ga sta to radi?Shlok je pogleda u oci i odnese je do kola. Stavi je da sedne na haubu i gleda u nju. Doneo je prstenje koje zene nose na noznim prstima i stavi joj in na prste, i poljubi joj stopalo. Astha mu kaze: Volim te Shlok.

picture7

picture8

Precap:
Shlok kaze Asthi da dodje kuci predvece. Ona ga pita sta ce biti ako je netko bude video? On kaze da to ostavlja njoj da resi. Astha se krijuci ide sresti sa njim. Shlok je ceka.

picture9

Edited by kop93 - 11 years ago
kop93 thumbnail
Ziva istina 🤣

kop93 thumbnail
Nema sta ,Slock je organizovan covjek,krenio je od stopala😃, a do

"srede"kad stigne .🤣

kop93 thumbnail