Favourite soaps (invited only) #3 - Page 53

Created

Last reply

Replies

588

Views

58.3k

Users

10

1.4k

Frequent Posters

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago
Ijuuu 😲,izgleda da u desnom dzepu,ima orase 😳😆

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: kop93

Eh kad se neko zaljubi 😆

Slazem se sa tobom Kopi . Kadaje neko zaljubljen❤️😆😃⭐️
kop93 thumbnail
Mame ce pokusati otkazati vjencanje 😕
Shlok and Aastha's wedding plans to hit a road block in Iss Pyaar Ko...
Shlok (Avinash Sachdev) and Aastha (Shrenu Parekh), the love birds of Star Plus' Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?...Ek Baar Phir (Sphere Origins), are preparing for their upcoming wedding. However, if sources are to be believed their wedding plan will hit a road block.

As reported earlier by , Anjali (Geetanjali Tikekar - Shlok's mother) and Kalindi (Prachi Shah - Aastha's mother) will have a fight over a petty issue. However, the simple fight will snowball into a bigger issue which will lead to Aastha's mother calling off the wedding.

Yes, you heard it right; the wedding will be called off!!!

But there would be nothing to worry for the viewers as Shlok will ask Aastha to convince her mother to go ahead with the wedding and she will go ahead and do the same. Thus, the preparation of the wedding will start in full swing once again.

Now, the viewers will witness the celebration of Gudi Padwa (Maharastrian New Year), Diwali and finally the sangeet before the wedding.

We tried getting in touch with Avinash and Shrenu, but they remained available for comment.

Keep reading this space for more...
kop93 thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon... Ek Baar Phir

Danasnja epizoda:

Prevod od Love.

29.10.

Shlok govori Asthi da hoce sada da se sretnre sa njom. Planira da zajedno veceraju.Astha: Sada, ali...On prekine vezu.Astha: Halo...? Jyoti i Bharat vide Shloka i pitaju se sta se desilo?Prate Shloka krijuci se dok pokusavaju da shvate sta se desilo.Shlok pakuje hranu u posude za hranu. Anjali posluzuje goste u svojoj kuci.Kaze Kalindi da pocne sa jelom. Kalindi i Atul zapocnu sa vecerom.

Anjali kaze Atulu da prvo uradi sankalp, jer treba da obave taj ritual. Kaze mu da zapocne sankalp tako sto ce da navede sve sta ce da im da. Atul je sokiran i kaze: Izvinite, ali mi nemamo takav ritual. Anjali: Niste nam to pre rekli, ali ja cu uciniti ono sto mogu. Donosi fasciklu sa dokumentima onog zemljista koje Niranjan zeli. Anjali: Dodelite ovo zemljiste nama. Atul i Kalindi se gledaju. Anjali: Vasa kcerka ce da postane nasa snaha, svi treba da znaju koliko srece nam je ona donela. Niranjan ih posmatra.

Astha je kod svoje kuce. Stavila je nanogice i posmatra se u ogledalu. Stavlja ghunghat (veo)i smesi se. Kaze: Gospodja Astha Shlok Agnihotri. Cuje se zvono na vratima. Ona proveri i vidi da je Shlok sa posudom za hranu. On je pozdravi.Ona ga pita sta radi ovde? Astha: Sta to radis? Ako nas netko vidi biti ce problema. Shlok: Jesi li ti zabrinuta da bih ja mogao nesto da uradim? Ona mu kaze da ide. On kaze da nece da ide, pita je zasto je zabrinuta, posto ce njeni roditelji doci tek kasnije. Kaze joj da nece otici dok ne bude vecerao sa njom. On je upalio svetlo i zapalio svecice. Astha se smesi. On je posluzi sa hranom. Gledaju se. On je hrani svojom rukom. Muzika svira.

Shlok joj kaze da svakoga dana razmislja kada ce ona koju ce on uciniti svojom zenom, stvarno postati njegova? Astha ga je naterala da jede i on je gleda. Atul gleda u Niranjana. Atul ostavlja hranu i ustaje zajedno sa Kalindi. On kaze Anjali: Zao mi je ali ja to ne mogu da uradim.

Anjali ga pita zasto ne moze da potpise? Kaze da svi roditelji to rade za svoju decu. Kaze mu da se cini da on ne ceni svoju kcerku.Atul joj kaze da ona ne moze da ga uceni time sto ce da pomene Asthino ime. Kaze joj da ne mogu da ih prevare. Anjali: Mogli smo da vas trazimo bilo sta, ali nismo.Trazimo vas samo ovu malu stvar. Atul: Vi treba da ste srecni sto vam ja ne odgovaram ostrije. Ja cu dati Asthi sta god ona bude zelela, ali necu da radim ilegalne poslove. Ja to jednostavno ne mogu.Ja necu da potpisem te papire.Svi se gledaju. Atul: A u vezi te zemlje, vi nikada necete dobiti tu zemlju jer to nije po zakonu i zakon je protiv toga.

Niranjan kaze Anjali da prekine sve to.On grdi Anjali.On kaze: Ako dobijem to zemljiste na njemu cu da izgradim institut koji ce se voditi na Asthino ime, a ako ne dobijem to zemljiste, nema problema, ne zalim se. Kaze Atulu da nastavi sa vecerom.On kaze da Anjali nije pogresila jer je ona videla koliko je on zabrinut, i zelela mu je pomoci kao sto to svaka idealna zena zeli. Kaze Atulu da se ne brine. Atul se izvine i kaze da sada nije gladan.Shlok dolazi tamo sa Asthom i kaze: Ja ovo ne mogu da verujem.Zasto postoji potreba da se prave problemi oko tog zemljista? Sada cu ja da zavrsim jednom za svagda taj problem. Uzima papire od Anjali i gleda u Atula.Spalio je papire. Svi su sokirani.Anjali i Niranjan su ljuti na Shloka.

Shlok je bacio fasciklu.Atul i Kalindi su sokirani videvsi sta je Shlok uradio.Shlok drzi Asthinu ruku i ljutito gleda u Anjali.Shlok: AStha je meni vaznija od bilo cega drugoga. On to jasno i glasno kaze Anjali.Niranjan kaze Shloku: Tvoja sreca je nama vazna, ne ta zemlja. Niranjan se podmuklo smesi.Niranjan: Zbog svega sta se ovde desilo mi smo postidjeni. On se ispricao Atulu i Kalindi i obecao da se ovako nesto nece ponoviti.Kaze da Shlokov deda? dolazi sutra i da treba da odrze puja. Zahtevamo od vas da dodjete sutra. Shlok gleda u Asthu.

Kalindi je ljuta nakon sto su dosli kuci.Kaze da oni nece sutradan da idu tamo.Kaze da Anjali ne propusti ni jednu priliku da ih izvredja.Atul kaze da on sve razume, ali da oni moraju misliti na Asthu i njenu srecu.Kalindi: Anjali je protiv Asthe!Atul: Zar nisi videla sta je Shlok uradio, on je podrzao nasu kcer. Kalinda: Ja znam da je Shlok jako dobar, ali vazno je i Anjalino ponasanje.Plasim se da moja proslost ne postane Asthina buducnost.

Astha place u svojoj sobi.Shlok je zove i izvinjava joj se. Kaze joj da on potpuno razume kroz sta ona prolazi. Astha: U cemu je greska mojih roditelja? Ja ne mogu da gledam kako se moji roditelji vredjaju.Sta treba da uradim da usrecim tvoju porodicu?

On joj kaze da to nece ponovo da se desi.Ona mu kaze da je to vec pre obecao.Shlok: Veruj mi, ako se to ponovi, ja cu podrzati tvoju porodicu.Astha: MI cemo da se ozenimo, ja sam uvek vidjala da tada vlada sreca i radost, ali nase vencanje, nase porodice nisu srecne jedna sa drugom. Shlok: Ne brini se, sve to ovisi samo o par stvari. Videces da je u nasoj sudbini samo sreca i ja sam uvek uz tebe. Sve ce da bude u redu posle vencanja. Astha se smesi.

Kalindi: Mi jos imamo vremena. Ona je nasa kcerka, nije jos njihova snaha. Atul: sve ja to znam!Kalindi: Ja mislim da treba da kazemo Asthi o onim pismima, mozda ce ona to razumeti, a mozda tada nece da se uda za Shloka kada sazna istinu! Atul se ne slaze sa time. Kalindi je odlucna. Kalindi: poslusaj me, ovo vencanje ne treba da se desi.

Precap:

Atul pokazuje pisma Shloku i pita Shloka da li su te stvari Swatine? Astha pita Shloka da joj kaze istinu. Astha: Nase vencanje ne moze da se odrzi. On je gleda.

Edited by kop93 - 11 years ago
kop93 thumbnail

😃

medena thumbnail
Dobro vece Sladjo😊⭐️😆
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: medena

Dobro vece Sladjo😊⭐️😆

Dobro vece, Medena🤗

Kako su nam Shlok i Astha? Ne stizem, u poslednje vreme, da gledam😭
alisa112 thumbnail
Laku noc 😆 🤗

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Jos niste zavrsili ovaj topik????

Edited by Serviana - 11 years ago
kop93 thumbnail

Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon... Ek Baar Phir

Danas su se Slock i Astha vjencali,na brzinu...

Danasnja epizoda:

Prevod od Love .

30.10.

Astha prica sa Shlokom. Kalindi je zove i ona mu kaze da ce nastaviti razgovor kasnije.On joj kaze da poruci svojim roditeljima da se ne brinu jer je on nece nikada ostaviti. Kalindi razgovara sa Atulom i pita ga zasto nitko ne zeli da im kaze bilo sta o Shlokovoj proslosti. Kaze da ce Asthin zivot biti upropascen ako je on imao proslost.Kaze da ce ona da razgovara sa Ashtom. Astha dolazi i sve cuje.Stoji mirno i posmatra ih.Astha uzima kutiju i otvara je. Unutra vidi pisma, narukvice i mangalsutra. Gleda u Kalindi i Atula. Procita pisma i place.

picture1

Shlok je u svojoj sobi i pije vino. Kalindi pita Asthu sta zeli da uradi sada kada je procitala pisma?Astha kaze da ona ne veruje u sve to, to je sigurno neciji plan. Kalindi joj kaze da Anjali nije srecna sto ce ona postati Shlokova zena, i kaze joj da pokusa to da razume. Astha place. Astha: Zao mi je, molim vas da mi oprostite, ne mogu da vas ostavim, a ne mogu da ostavim ni Shloka jer ga volim. Odlazi trceci odatle sva u suzama. Kalindi vice za njom: Astha...!! Atul kaze da je sada svega bilo dosta.

picture2

Shlok razmislja...Astha dolazi u svoju sobu i place. Vidi Shloka pred sobom i grli ga.Shlok; Znam da si zabrinuta ali veruj mi, brige tvojih roditelja ce nestati kada nas vide srecne. Ona ga pita hoce li se to desiti?Shlok: Da, desit ce se.On joj brise suze i ljubi je u celo. Ona zatvara svoje oci. Kada otvori oci Shlok nestane, sve je to bila samo njena masta.

picture3

Ona kaze: Ja znam Shlok, sve dok si ti uz mene, sve ce da bude u redu, ti ces uciniti moje roditelje srecnima. Ajju prica sa Atulom i kaze mu da sve razume, ali da on mora biti jak, i da treba da objasni Kalindi da ce sve biti u redu. Shlok ce uciniti Asthu srecnom.Atul: Ali situacija se menja iz dana u dan, strasno se bojim.Ajju mu kaze da ce otici u hrami pomoliti se za Asthu, kako bi se on oslobodio tog straha.Ajju mu kaze: Saberi se, oboje vas ceka mnogo posla, idi i spavaj.

Anjali razgovara sa nekim telefonom.Shlok i Astha izvode ritual puja kod kuce, zajedno sa svima. Svecenik pita Niranjana gde je njegova Taai. Ona ulazi u kucu. Svi su srecni sto je vide i smese se. Niranjan je upoznaje sa Asthom. Astha je pozdravlja.Ona je gleda i popravi njenu maramu. Asthini roditelji se upoznaju sa Taai. Ona im kaze da devojcina majka ne sme da sedi za vreme puje bez haldi i kumkum. Kaze Anjali da to uradi.

picture4

Anjali uradi Tilak uznemirena i ljutita lica. Sojal se smeje. Pocinje puja. Svecenik stavi tilak na celo Asthi i Shloku. Oni vide njihov kundlis. Shlok golica Asthu i ona ga gleda.Svecenik se uozbilji kada ugleda kundlis. Kaze im da idu i da prime bozji blagoslov. Kaze Niranjanu da podje sa njim. Svecenik kaze Niranjanu da kundlis se ne slazu i da je to los znak i da ne treba da se ozene. Shlok i Astha dolaze u hram da uzmu bozji blagoslov.

Astha gleda u Shloka. On je pita sta se desilo, i da li je jos uvek uznemirena? Ona mu kaze da nije taj razlog vec nesto drugo. Pokaze mu narukvice i mangalsutra. Shlok gleda u to. Ona mu kaze da je zabrinuta zbog toga, ui da veruje da ce i on da shvati da je to neciji plan.Pita ga da li su te stvari Swatine? Pita ga sta to krije od nje, i da ukoliko je to u vezi sa njegovom prosloscu, ona ocekuje da joj on sve kaze.
Niranjan kaze sveceniku da on ne veruje u sve te stvari i da to nikome vise ne govori.
Astha ponovo pita Shloka da li je to istina, i ako je istina, onda... Shlok je pita: Onda sta?
Astha: Ja ne mogu da uzmem nicije pravo. Ja ne mogu da ispunim svoj san tako sto cu oduzeti nekome njegovo pravo. Kazi mi sta je istina, tko je ta Swati? Shlok vikne: Dosta!!

picture5

Shlok: Proslost je poput rane. Ja ti ne zelim pokazati moju proslost jer ona nema nikakve veze sa tobom. Astha: Ima veze samnom, ja imam puno pravo da znam sve o tvojoj proslosti. Ja imam mnogo pitanja, i pita ga. Shlok: Da li ti sumnjas u mene? Znaci da me samo na recima volis i verujes mi. Astha: Ako se sve ovo obistini, to ce da utice na nasu sadasnjost i buducnost. Molim te reci mi. Umorna sam da postavljam pitanja na koja ti nista ne odgovaras.

Ona kaze: Ja sada imam samo jednu opciju, morat cemo da prekinemo nas odnos, ovo se vencanje ne moze odigrati.Shlok se naljutio i gleda je.
Nekoliko zena dolazi kod Anjali i cestita joj, i kazu joj da ih upozna sa Kalindi. Anjali im kaze da nema potrebe, jer to nije nitko poseban. Kalindi i Atul to cuju i Kalindi se naljuti.Kaze Atulu da nema nameru da danas bude tiho. Shlok kaze Asthi da podje sa njim i da ce on odgovoriti na sva njena pitanja. Povede je u hram i gleda u jedan bracni par.

picture6

Kalindi podrugljivo kaze Anjali da nije zelela nikome da ih predstavi jer ih se stidi. Anjali ju pita : Ako sve znas zasto postavljas pitanje. Shlok uzima blagoslov od svecenika u hramu. Kalindi kaze da ona kao Asthina majka raskida ovu vezu. Svi su sokirani. Shlok stavlja sindoor u Asthin Maang. Astha je sokirana. U pozadini se cuju neke mantre.

picture7

picture8

picture9

Precap:
Shlok i Astha dolaze kuci vencani. Anjali kaze da ona ne prihvaca taj brak. Shlok se raspravlja sa njom. Atul osamari Shloka.

picture10