TRAUMA DRAMA 15.9
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Conceiving of PL…
BHAJAN & DANCE 16.9
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs BAN, 9th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-16th September, 2025
which new Bollywood movie should i watch ....
💫 The Heuphorias Discussion Thread 💫
BALH Naya Season BC Voting~BY PM INVITE ONLY~Vote for 2 entries
YRKKH SM updates, BTS and Spoilers Thread #127
Slazem se sa tobom Kopi . Kadaje neko zaljubljen❤️😆😃⭐️
29.10.
Shlok govori Asthi da hoce sada da se sretnre sa njom. Planira da zajedno veceraju.Astha: Sada, ali...On prekine vezu.Astha: Halo...? Jyoti i Bharat vide Shloka i pitaju se sta se desilo?Prate Shloka krijuci se dok pokusavaju da shvate sta se desilo.Shlok pakuje hranu u posude za hranu. Anjali posluzuje goste u svojoj kuci.Kaze Kalindi da pocne sa jelom. Kalindi i Atul zapocnu sa vecerom.
Anjali kaze Atulu da prvo uradi sankalp, jer treba da obave taj ritual. Kaze mu da zapocne sankalp tako sto ce da navede sve sta ce da im da. Atul je sokiran i kaze: Izvinite, ali mi nemamo takav ritual. Anjali: Niste nam to pre rekli, ali ja cu uciniti ono sto mogu. Donosi fasciklu sa dokumentima onog zemljista koje Niranjan zeli. Anjali: Dodelite ovo zemljiste nama. Atul i Kalindi se gledaju. Anjali: Vasa kcerka ce da postane nasa snaha, svi treba da znaju koliko srece nam je ona donela. Niranjan ih posmatra.
Astha je kod svoje kuce. Stavila je nanogice i posmatra se u ogledalu. Stavlja ghunghat (veo)i smesi se. Kaze: Gospodja Astha Shlok Agnihotri. Cuje se zvono na vratima. Ona proveri i vidi da je Shlok sa posudom za hranu. On je pozdravi.Ona ga pita sta radi ovde? Astha: Sta to radis? Ako nas netko vidi biti ce problema. Shlok: Jesi li ti zabrinuta da bih ja mogao nesto da uradim? Ona mu kaze da ide. On kaze da nece da ide, pita je zasto je zabrinuta, posto ce njeni roditelji doci tek kasnije. Kaze joj da nece otici dok ne bude vecerao sa njom. On je upalio svetlo i zapalio svecice. Astha se smesi. On je posluzi sa hranom. Gledaju se. On je hrani svojom rukom. Muzika svira.
Shlok joj kaze da svakoga dana razmislja kada ce ona koju ce on uciniti svojom zenom, stvarno postati njegova? Astha ga je naterala da jede i on je gleda. Atul gleda u Niranjana. Atul ostavlja hranu i ustaje zajedno sa Kalindi. On kaze Anjali: Zao mi je ali ja to ne mogu da uradim.
Niranjan kaze Anjali da prekine sve to.On grdi Anjali.On kaze: Ako dobijem to zemljiste na njemu cu da izgradim institut koji ce se voditi na Asthino ime, a ako ne dobijem to zemljiste, nema problema, ne zalim se. Kaze Atulu da nastavi sa vecerom.On kaze da Anjali nije pogresila jer je ona videla koliko je on zabrinut, i zelela mu je pomoci kao sto to svaka idealna zena zeli. Kaze Atulu da se ne brine. Atul se izvine i kaze da sada nije gladan.Shlok dolazi tamo sa Asthom i kaze: Ja ovo ne mogu da verujem.Zasto postoji potreba da se prave problemi oko tog zemljista? Sada cu ja da zavrsim jednom za svagda taj problem. Uzima papire od Anjali i gleda u Atula.Spalio je papire. Svi su sokirani.Anjali i Niranjan su ljuti na Shloka.
Shlok je bacio fasciklu.Atul i Kalindi su sokirani videvsi sta je Shlok uradio.Shlok drzi Asthinu ruku i ljutito gleda u Anjali.Shlok: AStha je meni vaznija od bilo cega drugoga. On to jasno i glasno kaze Anjali.Niranjan kaze Shloku: Tvoja sreca je nama vazna, ne ta zemlja. Niranjan se podmuklo smesi.Niranjan: Zbog svega sta se ovde desilo mi smo postidjeni. On se ispricao Atulu i Kalindi i obecao da se ovako nesto nece ponoviti.Kaze da Shlokov deda? dolazi sutra i da treba da odrze puja. Zahtevamo od vas da dodjete sutra. Shlok gleda u Asthu.
Kalindi je ljuta nakon sto su dosli kuci.Kaze da oni nece sutradan da idu tamo.Kaze da Anjali ne propusti ni jednu priliku da ih izvredja.Atul kaze da on sve razume, ali da oni moraju misliti na Asthu i njenu srecu.Kalindi: Anjali je protiv Asthe!Atul: Zar nisi videla sta je Shlok uradio, on je podrzao nasu kcer. Kalinda: Ja znam da je Shlok jako dobar, ali vazno je i Anjalino ponasanje.Plasim se da moja proslost ne postane Asthina buducnost.
Astha place u svojoj sobi.Shlok je zove i izvinjava joj se. Kaze joj da on potpuno razume kroz sta ona prolazi. Astha: U cemu je greska mojih roditelja? Ja ne mogu da gledam kako se moji roditelji vredjaju.Sta treba da uradim da usrecim tvoju porodicu?
On joj kaze da to nece ponovo da se desi.Ona mu kaze da je to vec pre obecao.Shlok: Veruj mi, ako se to ponovi, ja cu podrzati tvoju porodicu.Astha: MI cemo da se ozenimo, ja sam uvek vidjala da tada vlada sreca i radost, ali nase vencanje, nase porodice nisu srecne jedna sa drugom. Shlok: Ne brini se, sve to ovisi samo o par stvari. Videces da je u nasoj sudbini samo sreca i ja sam uvek uz tebe. Sve ce da bude u redu posle vencanja. Astha se smesi.
Kalindi: Mi jos imamo vremena. Ona je nasa kcerka, nije jos njihova snaha. Atul: sve ja to znam!Kalindi: Ja mislim da treba da kazemo Asthi o onim pismima, mozda ce ona to razumeti, a mozda tada nece da se uda za Shloka kada sazna istinu! Atul se ne slaze sa time. Kalindi je odlucna. Kalindi: poslusaj me, ovo vencanje ne treba da se desi.
Precap:
Atul pokazuje pisma Shloku i pita Shloka da li su te stvari Swatine? Astha pita Shloka da joj kaze istinu. Astha: Nase vencanje ne moze da se odrzi. On je gleda.
Dobro vece Sladjo😊⭐️😆
Dobro vece Sladjo😊⭐️😆