Returning of the written off #16*invited only* - Page 96

Created

Last reply

Replies

992

Views

59.6k

Users

7

4.1k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Sta nas ocekuje u sutrasnjoj "Oluji"
Ernan dovodi svoje ljubavnice u kucu i sprema im lepu dobrodoslicu. Furhensio trazi oca Tomasa u crkvi i priznaje mu da je on Lazarov otac. Komandir Robles odlazi u bar, trazeci Hazmil i govori joj da zna istinu i zove je njenim pravim imenom, Lusia. Ernanu javljaju da su Damjan i Estersita krenuli na medeni mesec. Marina trci, u nadi da ce stici pre polaska Estersite i kapetana i vice na sav glas da ne ide i da ga voli.
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Sta nas ocekuje u sutrasnjoj "Oluji"

Ernan dovodi svoje ljubavnice u kucu i sprema im lepu dobrodoslicu. Furhensio trazi oca Tomasa u crkvi i priznaje mu da je on Lazarov otac. Komandir Robles odlazi u bar, trazeci Hazmil i govori joj da zna istinu i zove je njenim pravim imenom, Lusia. Ernanu javljaju da su Damjan i Estersita krenuli na medeni mesec. Marina trci, u nadi da ce stici pre polaska Estersite i kapetana i vice na sav glas da ne ide i da ga voli.

Znaci sada ce Damjan i Estersita doziveti nesrecu,. Iskreno , ovaj njihov odlazak na MM mi nije ni malo logican, Ne mogu da razumem da on , s jedne strane, toliko voli Marinu, a sa druge, odlazi sa drugom zenom na MM. 😕
nn027 thumbnail
Evo i malo gospodina Desnog 😆
Naravno , bez gospodjice Desanke 😆

Edited by nn027 - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Wow, tacno sam osetila da me neko doziva 🤣

Evo Nale, da malo doprinesem i ja

A sto se tice Desanke, koga jos ona interesuje 😉

Stephi thumbnail

Originally posted by: nn027

Prats je u zadatku dobila elektrosokove 😲

A neki su ostali bez kose

Pa ja lepo rekoh sinoc, ona sto se kupala u Gangu najbolje prodje.

Svasta, pa sta je ovo , zabavna emisija ili stoji znak '' ne preporucuje se onima sa slabim srcem''
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Wow, tacno sam osetila da me neko doziva 🤣

Evo Nale, da malo doprinesem i ja

A sto se tice Desanke, koga jos ona interesuje 😉

Nikog. Zato je dobila slobodno vece 😆
nn027 thumbnail

Pa ja lepo rekoh sinoc, ona sto se kupala u Gangu najbolje prodje.

Svasta, pa sta je ovo , zabavna emisija ili stoji znak '' ne preporucuje se onima sa slabim srcem''

Lepa vest je da je Prats presla u luksuzni deo kuce. A ovi sto smisljaju sve ovo u BB ko da su taze sa lecenja pristigli.
Stephi thumbnail

Originally posted by: smeker

Sutra sve moram ispitati Smeki, moracu da glasam , da me nauci gde , kako i ostale finese, a nadam se da cete i vi pruziti lojalnu podrsku 😆. Mada ima jedna stvar, jos davno kad je sve ovo pocelo, posle 27-0g februara, ja sam tad upo*no pocela da glasam za seriju Madhubala i ne znajuci nista o njoj, samo iz razloga znas kog, i to sam glasala i pekla kolace do besvesti , secas se nasih kolaca. I vidi sad, sad cu da glasam zaista sto tako mislim, samo mora Smeki da me opremi sa potrebnim linkovima i ostalim stvarima, na ovo sam nabasala slucajno 😆

Saska drage volje bi ti dala link ali ne znam ,moracu da potrazim,ali pazi glasas samo za Desnog ne za DD vazi,nemoj da te upecam da si glasala za DD sve snimam😉

Smeki, duso, pa zar ti ja licim na nekog ko bi izneverio tvoje poverenje 😆 Ona me ne zanima ni pod tacku razno , i prosli put sam prokomentarisala nju samo zato sto je Nada navalila, to vidi sa Nadom sto je tol'ko zapela za nju 🤣Mene zanima samo on, on je za mene u ovoj seriji ono sto je bila Prats u BV , that's all 😉
nn027 thumbnail
Mada smo davno odustali od BV, zanimljivo je baciti pogled sta se ocekuje unarednim epizodama. Cisto da vidite koliko "vaznu " ulogu u njima ima ljubav izmedju Anandi i Siva.
  • Sanchi odlucuje da se vrati Jagija u njen zivot u najnovijim epozodama MN! Sanchinini snovi su se srusili kad je Jagi priznao svoju ljubav prema Gangi pred svojom porodicom I stavio joj sindor. Medjutim,to nece biti kraj ljubavne sage za Sanchi... Prema pouzdanom izvoru,Sanchi ce prestati da jede i razgovara sa clanovima porodice i ona ce biti uznemirena zbog svega sto se dogodilo izmedju Gange i Jagija.U stvari,ona ce takodje okriviti i Anandi za sve to sto joj se deava. Ali, uskoro ce se stvari promeniti naime Sanchina drugarica ce reci Sanchi ti ces morati da se boris za svoju ljubav .Moraces da uradis bilo sta da vratis Jagdisha,milom ili silom.On je samo stavio sindor Gangi nije je u potpunosti ozenio.Idi i zaustavi ga.Nema potrebe da prihvatis svoj poraz i sedis mirno,uradi nesto. Da,dobro ste culi! Sachi ce pokusati da vrati Jagija,ali ovaj put njen pristup ce biti drugaciji.Ona ce pokusati sve kako bi ponovo zadobila Jagijevu paznju. Sta je njen sledeci plan? Samo ce vreme pokazati .. Kada su kontaktirali,Roop(Sanchi) je rekla,"Sanchi je vrlo nezrela i njena ljubav prema Jagiju je slepa.Otuda ona ce pokusati sve da ga vrati ."

• Strahinja Pro Nikolic
    Hvala Smeki !
Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Smeki, duso, pa zar ti ja licim na nekog ko bi izneverio tvoje poverenje 😆 Ona me ne zanima ni pod tacku razno , i prosli put sam prokomentarisala nju samo zato sto je Nada navalila, to vidi sa Nadom sto je tol'ko zapela za nju 🤣Mene zanima samo on, on je za mene u ovoj seriji ono sto je bila Prats u BV , that's all 😉

Moze tako super,a sad cu da jurim Nadu😆