Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-8 Sept 2025| Teams DT note P.58
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 07 Sep 2025 EDT
NASEEB vs BADNASEEB 7. 6
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
BHAGODI MAIRA 8.9
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
BALH Naya Season EDT Week #13: Sept 8 - Sept 12
The ba****ds of bollywood trailer
Danas smo imali prilike da vidimo kako je ocitala bukvicu onom Kusalu. Dobro ga je naribala.
PS . Smeki jos u potpunosti nisam utvrdila o cemu se zapravo radi. Gaga je nacula da ceo slucaj ima veze sa hranom.
Sutra sve moram ispitati Smeki, moracu da glasam , da me nauci gde , kako i ostale finese, a nadam se da cete i vi pruziti lojalnu podrsku 😆. Mada ima jedna stvar, jos davno kad je sve ovo pocelo, posle 27-0g februara, ja sam tad upo*no pocela da glasam za seriju Madhubala i ne znajuci nista o njoj, samo iz razloga znas kog, i to sam glasala i pekla kolace do besvesti , secas se nasih kolaca. I vidi sad, sad cu da glasam zaista sto tako mislim, samo mora Smeki da me opremi sa potrebnim linkovima i ostalim stvarima, na ovo sam nabasala slucajno 😆
I ovo sam htela da vas pitam pa sve zaboravim. Je l' JDJ zavrsen i ako jeste , ko je pobedio ?
Uostalom, ni ja nju ne volim nesto preterano, meni se dopada on i mislim da je stvarno sjajan glumac
Ajme, jedva izadjoh iz crne rupe🤣a bas imam nameru da ubijem topic veceras 😆bas da vidim de ce sutra Smeki piti kafu, jel me zvala da dodjem, e sad kad sam dosla necu kuci nikako 😆