EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #26 - Page 14

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

53k

Users

34

22k

Frequent Posters

LiliWorld thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: smeker

Meni je on ljigav mnogo😡 i ja sam sigurna da je umesao prste,smetala je njemu Makanova popularnost,pa je eliminisao.A vidi se da njega iz produkcije neko gura😡😡

ocigledno nekom ljubi...
Cica thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: Beograd

Nemoj Dr J molim te, on meni ljigav malo... ne bi me cudilo da i on nije tu nesto zamesio (ljubomoran je on na njih uspeh) 😡

Uspeh se vrlo tesko oprasta, a tek posle ove gungule, kad je ona izbila u prvi plan, ispred svih, mogu da zamislim.
LiliWorld thumbnail

Originally posted by: Cica

Uspeh se vrlo tesko oprasta, a tek posle ove gungule, kad je ona izbila u prvi plan, ispred svih, mogu da zamislim.

i na makana i na papu (pofotovu na papu) dok su si bili jao papu crce, lepoto... za njega mrzim ga, nevalja... koji ce ego to da prezivi?
Cica thumbnail

ocigledno nekom ljubi...

To se u moj kraj kaze: "uvuko mu se u ggguzzziiicccu pa mu samo vrhovi od cipela vire"
Cica thumbnail

i na makana i na papu (pofotovu na papu) dok su si bili jao papu crce, lepoto... za njega mrzim ga, nevalja... koji ce ego to da prezivi?

Meni samo nije jasno da ima ljudi koji su za njega, bez obzira na sve ono sta je radio i kako se odvratno ponasao, maltretiranje Anandi psihicko ne mogu da zaboravim, ali izgleda da mnogi imaju amneziju kad je on u pitanju. To mi je neshvatljivo. Ovih dana sam gledala epizode iz 2010. i 2011. i podsetila se svih njegovih dela, odvratno. 🤢
I
LiliWorld thumbnail
Nema veze on je Laddessar (sine moj jedincicu) ljubi te baka
LiliWorld thumbnail
Danas sam pogledala da vidim sta mi papu radi pa sam se razbolela kad vide onabikulja ulazi u sobu a on u krevetu, a ja Oh shit, ali sva sreca on zaspao, a ja se stresla i najezila...YUK!😵
LiliWorld thumbnail
Moram da idem u krpice... prosla ponoc a ja ustajem u 5 i sutra sastancim dok ne padnem u nesvest...i hate meetings!

CIAO spijuni! daj da nadjemo neki dirt na bikulju

makan rules!
😆
Cica thumbnail

Danas sam pogledala da vidim sta mi papu radi pa sam se razbolela kad vide onabikulja ulazi u sobu a on u krevetu, a ja Oh shit, ali sva sreca on zaspao, a ja se stresla i najezila...YUK!😵

Jos to nisam gledala, sve kao izbegavam, znam da ce posebno te scene da mi tesko padnu.

Sad sam isla u fan klub nase Makice, povecao se broj fanova. Valjda bi trebalo da danas izadje rangiranje, ocekujem bolje rangiranje posle ovolikog naseg truda.😛
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Cica

Jos to nisam gledala, sve kao izbegavam, znam da ce posebno te scene da mi tesko padnu.

Sad sam isla u fan klub nase Makice, povecao se broj fanova. Valjda bi trebalo da danas izadje rangiranje, ocekujem bolje rangiranje posle ovolikog naseg truda.😛

I ja se nadam,boljem rangiranju valjda ce i njoj da racunaju😛