EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #26 - Page 16

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

53k

Users

34

22k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kaliopa

Smeks, Alok nam dobio ulogu u jednoj novoj seriji i vec je poceo sa snimanjem, medjutim nigde ne pise da ce prestati da snima za BV...

Hebem im mater 😡 ja sam se bas obradovala😡😡
Edited by smeker - 12 years ago
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: smeker

Samo polako Smeki, videcemo uskoro mi i taj clanak gde ce umesto Jayneeraja (Aloka) da pise Sid...
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Dobar dan tajni agentii spijuni!
Vidim od ranog jutra ima novina. Ovi clanci u vezi Makana i njenog angazovanja u drugoj seriji, pa odmor sa drugaricama, ma nidje veze sa mozgom.Cista propaganda. U fazonu vi se ovde ubijate od pisanja za nju a ona maca , boli je uvo , otisla da se odmara. Jeftino!!! Misle nas preveslati. Iste clanke su pustali i pre dve nedelje. Onaj link sa clankom kod nas nisam uspela da otvorim tako da ne znam sta pise.
Edited by nn027 - 12 years ago
nn027 thumbnail

Smeki jel jos vaze one adrese koje si pre neki dan poslala il ima promena? Ako ima neki novih prosledi. Za Papua nista pre maja😉 Nemoj se jedis!
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Smeki jel jos vaze one adrese koje si pre neki dan poslala il ima promena? Ako ima neki novih prosledi. Za Papua nista pre maja😉 Nemoj se jedis!

Vaze Nado svi😃 A da znas kako sam skocila sa stolice kad sam procitala hahahahha,pa sad kad mi Kaliopa prevela 😕 ali nadam se da ce i on uskoro😉 ako ima novih prosledjujem😃
Edited by smeker - 12 years ago
nn027 thumbnail

Vaze Nado svi😃 A da znas kako sam skocila sa stolice kad sam procitala hahahahha,pa sad kad mi Kaliopa prevela 😕 ali nadam se da ce i on uskoro😉 ako ima novih prosledjujem😃

Hvala! Nastavljamo dalje. Sad sam gledala Prats je i dalje 30. Izgleda da nju ne rangiraju vise. Na zikinoj sarenici tamo gde je najvise komentara je poplava. Koliko ih je za danas to nije normalno😉
Edited by nn027 - 12 years ago
kaliopa thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Jos jedan clanak http://www.emirates247.com/entertainment/films-music/balika-vadhu-creates-a-monster-just-who-is-pratyusha-banerjee-2013-03-12-1.498273

Vidimo se poslepodne

E, ali provalite vi to, u "10 cinjenica koje MORATE znati o sledecoj indijskoj velikoj zvezdi (tj. Pratishi, jel')" pored njenih opstih podataka stavljaju i : "Pratisha planira odmor u Ladakh-u, a zatim ce biti u Goi s prijateljima"! Miiisliiim... Kako samo pokusavaju ono sto je Nada rekla, da ispadne da je boli pedu za fanove 😡 😡
Maja86 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Pao svima rejting.
P - 46
Bikulja - 56
S-65
smeker thumbnail

Originally posted by: kaliopa

E, ali provalite vi to, u "10 cinjenica koje MORATE znati o sledecoj indijskoj velikoj zvezdi (tj. Pratishi, jel')" pored njenih opstih podataka stavljaju i : "Pratisha planira odmor u Ladakh-u, a zatim ce biti u Goi s prijateljima"! Miiisliiim... Kako samo pokusavaju ono sto je Nada rekla, da ispadne da je boli pedu za fanove 😡 😡

Ostavila sam im tamo kom da lazu hahahah jesi procitala😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Cica

Lili, na prethodnoj strani edit, imas cetiri vezana posta.

A i ovi sarenikakvi u ovoj anketi stavili dva lika iz BV, sad im se i ono malo glasova deli. Ako, ako, kad tad sve dodje na naplatu. Ja upo*no glasam za MB.

Eh da ne zaboravim..MB je vec prva..sada da se glasa za ove prve ispod BV...da pomognemo ledenom bregu,ne mogu sve oni sami..😆