EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 68

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 12 years ago

Originally posted by: Jeca

Serija "Mala nevesta" dobila je novu Anandi. Nakon dvadesetodnevnog kastinga izbor je, kako se i ocekivalo, pao na mladu indijsku glumicu Toral Rasputru.
"Nisam ocekivala da cu zameniti slavnu Prati'u Banerd'i, ali kada sam saznala da sam ja nova Anandi mnogo sam se obradovala", ne krije srecu zbog ukazanog poverenja Rasputra. Prema njenim recima, ona cak nije ni znala da se takmicila za tu ulogu.
"Kada je pre 20 dana sve pocelo, mislila sam da je rec o audiciji za novi projekat, ali kada su mi saop'tili da sam nova Anandi bila sam u 'oku. Smatram da cu verodostojno zameniti Prati'u. Ona je sjajna glumica, ali gledaoci ce se vremenom naviknuti na mene u toj ulozi", sigurna je Toral u svoje kvalitete, koja ka'e da je za tu ulogu odabrana jer ume dobro da iznese tipican indijski lik. "Porodica je bila ushicena kada je cula lepu vest, narocito kumovi i mama, koji su vatreni obo'avaoci serije", ponosno zavr'ava nova Anandi.

Ma bas je "khvajitetna" . Svaka cast ovima sto su odradili "kasting" . Ni da su mene pitali ne bi "bolju" izabrali. Mislim cure,realno,ajde sto mi negatvno lajkujemo ali nema pozitivnih lajkova uopste. Tako da i mi delimo svekoliko"ushicenje" sa doticnom, a narocito sa kumovima i mamom.😉
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Nego ja se pitam kako nema nijedne izjave ni dobrodoslice od Anupa ili ti BS niti od Dadise...kontam da su njih dvoje jedini koji imaju dovoljno autoriteta da kazu sta stvarno misle pa ih zato ni ne snimaju..😕

A ova Gena samo sto ne skace od srece 😡 🤢
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Evo link da vam podignem raspolozenje 😃

http://colors.in.com/in/videos/balika-vadhu-kacchi-umar-ke-pakke-rishte/anandis-attempts-to-confess-her-love-for-shiv-balika-vadhu-30189.html

Jel to nesto novo na colorsu? Mislim odkud sad to kad su usred krljanja bikulje sa "odusevljenim" kolegama.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Serviana

Nego ja se pitam kako nema nijedne izjave ni dobrodoslice od Anupa ili ti BS niti od Dadise...kontam da su njih dvoje jedini koji imaju dovoljno autoriteta da kazu sta stvarno misle pa ih zato ni ne snimaju..😕

Mozda nece nista ni reci,nego ce samo nastaviti snimanje😕
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Jel to nesto novo na colorsu? Mislim odkud sad to kad su usred krljanja bikulje sa "odusevljenim" kolegama.

Nije novo ali ima dovoljno pregleda da se nadje s desne strane na colorsu i da bude dostupno svima,vise se svidja ljudima to da gledaju😃
nn027 thumbnail

Jeco zasto pada sneg? Pada, ne da pokrije breg nego da svaka zivuljka pokaze svoje tragove😉
I ona je svoj ostavila!!

Edited by nn027 - 12 years ago
smeker thumbnail

Pa i ona je dosla kao zamena uz to sto je stara Gena dobra prijateljica Makanu
nn027 thumbnail

Mozda nece nista ni reci,nego ce samo nastaviti snimanje😕

Nema jer njih ne mogu naterati da govore ono sto ne misle😉
nn027 thumbnail

Nije novo ali ima dovoljno pregleda da se nadje s desne strane na colorsu i da bude dostupno svima,vise se svidja ljudima to da gledaju😃

Pa da ga lajkujemo do besvesti da tu i ostane, da ih malo zuljka?
smeker thumbnail
Kad je Papu usao u seriju Makan mu je pomogao da se uhoda i da deluje prirodno,tako da su mi njih dvoje na samom pocetku bili super kao da glume godinama zajedno.A sada neznam ko kome treba da pomogne da se opusti i da to izgleda dobro,ona je odusevljena sto je dobila ulogu trudice se da dobro odglumi ali kako ce da funkcionise njih dvoje zajedno to ce mo da vidimo.I bas me zanima kadar njih dvoje zajedno kako ce to da izgleda ali nesmem da gledam,zato ce te vi da gledate pa cu ja posle vas.Samo da se uverim ili razuverim u ono sto mislim,a bolje da ne kazem sta mislim,moze svasta da mi se desi vidite da je Dal jutros pustila dzekija na mene 😆 sva sam izujedana😆