EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 69

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: smeker

Evo link da vam podignem raspolozenje 😃

http://colors.in.com/in/videos/balika-vadhu-kacchi-umar-ke-pakke-rishte/anandis-attempts-to-confess-her-love-for-shiv-balika-vadhu-30189.html

Sve ti je oprosteno Smeks,vezala sam Dzekija..😆🤗
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sve ti je oprosteno Smeks,vezala sam Dzekija..😆🤗

Jesss🤗 hvala sad mogu slobodno da se krecem
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Jesss🤗 hvala sad mogu slobodno da se krecem

Sledeci put pazi sta postavljas u moju postu..😆.. E odo ja da zaradjujem pare,ko ne radi nema pare za internet..😉😆
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sledeci put pazi sta postavljas u moju postu..😆.. E odo ja da zaradjujem pare,ko ne radi nema pare za internet..😉😆

Jes Boos
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Evo sta je Papu rekao u videu:

Papu: iiskreno da vaam kazem sve se desilo iznenaada tako da nemam posebnih planova kaako da je doceekamo tj kaako da jooj pozeliimo dobroodosliicu. Siguuran saam da cee je ljuudi lepo docekati i da ce uuraditi dobaar poosao.

Tako su mi prevele ove moje i svideo im se njegov komentar...kazu da je bio zvanican i diplomatski...kaze da je njegov intervju kao da su pitali direktora upravnog odbora sta misli o svetskom trzistu...opet ga vole...

Sta vi kazete?
[/QUOTE
Tako da po meni izgleda da on jadan ne zna gde udara, dobrodoslica je uvek upravo to DOBROdoslica, odkad za to treba plan, ili je iz srca ili je ja MORAM
kabakaba4 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Drage moje cerke i unuke 😊, da vam se javim sa par recenica?? Evo vec vas gledam nedelju dana i stvarno mi je zao sto se toliko zalostite zbog promena u BV. Znam, Makan je u pitanju.
Ja mislim da treba da kazete hvala Bogu da nije u pitanju vas licni gubitak, jer ja vrlo dobro znam kako TO izgleda. Ne dao vam Bog! 😭😭

Volela bih da uskoro vidim vise "smajlica" na forumu.

Vec sam rekla da cu gledati seriju, jer sam radoznala sta ce biti. Znam da ima onih koje vise ne interesuje sta se desava, pa cu reci par stvari o jucerasnjoj, za one koje su kao ja 😉

Juce je bila "nova serija"... osim Jag, sve novi glumci...a Jag sprema Gangu da postane med. sestra!? On ce je obucavati.
Drugo, promenili su G bebu i sad je to sladak decko od jedno 2 godine. Ljudi se pitaju otkud imaju njegovu sliku u Haveliju, kad je Ganga pobegla od kuce bez igde icega 😆, a drugo, otkud ..kulja njega zna, kada ga je upoznala?

Budite mi ponovo vesele i uzivajte u svojim milima koji su pored vas. ❤️ BV

Stephi thumbnail

Originally posted by: Jeca

Serija "Mala nevesta" dobila je novu Anandi. Nakon dvadesetodnevnog kastinga izbor je, kako se i ocekivalo, pao na mladu indijsku glumicu Toral Rasputru.
"Nisam ocekivala da cu zameniti slavnu Prati'u Banerd'i, ali kada sam saznala da sam ja nova Anandi mnogo sam se obradovala", ne krije srecu zbog ukazanog poverenja Rasputra. Prema njenim recima, ona cak nije ni znala da se takmicila za tu ulogu.
"Kada je pre 20 dana sve pocelo, mislila sam da je rec o audiciji za novi projekat, ali kada su mi saop'tili da sam nova Anandi bila sam u 'oku. Smatram da cu verodostojno zameniti Prati'u. Ona je sjajna glumica, ali gledaoci ce se vremenom naviknuti na mene u toj ulozi", sigurna je Toral u svoje kvalitete, koja ka'e da je za tu ulogu odabrana jer ume dobro da iznese tipican indijski lik. "Porodica je bila ushicena kada je cula lepu vest, narocito kumovi i mama, koji su vatreni obo'avaoci serije", ponosno zavr'ava nova Anandi.

A pre toga je bila izjava da je bila na audiciji jos 2010 kad je izabrana nasa i da je oduvek zelela da igra Anandi
Stephi thumbnail

Originally posted by: Jeca

A ova Gena samo sto ne skace od srece 😡 🤢

Pa i ona je necija zamena, a videli smo svi gde je odvela lik stare dobre Gene
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Nas Papu izgleda,razocaran,neispavan,tuzan...izgleda da mu neko nedostaje,kao i nama...
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: saska

Pa i ona je necija zamena, a videli smo svi gde je odvela lik stare dobre Gene

Mumiiijjaaa😈