EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 66

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Posted: 12 years ago

Originally posted by: nn027

Htela sam da vam kazem da previse paznje pridajete ovim njihovim shranjima. Da se razumemo Papuu je zao. Hjebote pa meni stene od 3 meseca uginulo pa sam tela da crknem , a ne sa zivim covekom provesti 10 meseci, vise nego sa rodjenom majkom. Sve je ovo namesteno , mislim ta dobrodoslica i to . Bas im je posle radnog dana od 10 sati da se jos snimaju za tamo neku hebenu dobrodoslicu. Ali moraju. U BV su u igri milioni . To je ogroman novac. Oni ce uraditi sve ali bas sve da gledaoce uvere kako u ekipi tece med i mleko , kao se vole, obozavaju. Bice tu intervjua, kojekakvih druzenja,slavlja i sranja. Glumci to moraju. Mora i Papu.
I jos nesto pa da zavrsim. Moj komentar,koji sam ostavila, na tu vajnu "dobrodoslicu" je "kako ste ispratili Prats?"

Odlicna ideja Nado sad sam i ja to isto uradila😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saaska

Dancic od mene cure.

Dal, slazem se sa ovim sto si napisala.
Inace, odgledala sam intervju i mislim da je ovo prvi Papu-ov intervju u kome nema onog njegovog slatkog osmeha.
Makan je zakon❤️

Sid je kanda malo umoran..pitam se zasto ne spava lepo ovih dana..nesto ga muci ???😲
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Vidjela sam sliku"novog para" i sta da kazem kod mene nikakvog efekta.
Imam osjecaj kao da gledam u par srednjih godina,a ne mladi frisko vjencani.🤢
Sidd jest lijep muskarac,ali svjezinu izmedu njih donoslila je Prats.
Ova nova neizaziva nikakve pozitivne vibracije,ama bas nista kao da gledam u plasticnu lutku.😕
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Svi ti komentari i ankete na sajtovima,kao i stranice namenjene pohvalama,sugestijama i kritikama,zapravo sluze za ispitivanje trzista..BV je proizvod kao i svaki drugi. Oni ga prodaju kupcima,odnosno nama, i zaradjuju novac. Niko ne voli da njegov proizvod ili brend (a nije svaki proizvod brend da se razumemo) izgubi potraznju. Ovo sa scenskim efektima oko ulaska,kao i razni intervijui sa ekipom BV ,samo su marketing za seriju koja mnogo gubi ako kupci ne prihvate stari proizvod sa izmenjenim karakteristikama. Postoji period u svakom plasmanu novog ili starog izmenjenog proizvoda koji je kritican za prezivljavanje istog..
Da ne bi ja sada ovde davala razne analize,mada mogu ako zelite, da vam ne bi bilo dosadno, i da ne tupim, mogu vam reci da oni ovim svojim potezima samo pokazuju koliko su se uplasili od kraha i svesni su sta je P zamena donela. Svaki njihov potez samo jos vise govori koliko ljudi negoduje zbog promene njihovog omiljenog brenda i koliko njih ne zeli vise da ga kupuje ili da se prilagodi izmenjenom proizvodu. To znaci da postizemo efekat, da uspevamo u nameri i da im je kraj blizu..samo ne odustajati..

Ljubim te Dall i potpisujem sve sto kazes 🤗 I jos da dodam hebemm immm znate vec sta.😉
Edited by nn027 - 12 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Ja sam odgledala snimak ,jeste distanciran ali ima mali osmeh neznam kako da prokomentarisem to,kao smejanje na silu.Nije bio bas mnogo veseo,ali nije bio ni nesto tuzan ja nisam primetila na licu nista sto bi ukazivalo da mu je krivo sto je Makan otisao. Sumi onako prijatana ali uzdrzana.Gena,jjjag srecni zadovoljni,kao i Gaangga
nn027 thumbnail

Originally posted by: kop93

Vidjela sam sliku"novog para" i sta da kazem kod mene nikakvog efekta.

Imam osjecaj kao da gledam u par srednjih godina,a ne mladi frisko vjencani.🤢
Sidd jest lijep muskarac,ali svjezinu izmedu njih donoslila je Prats.
Ova nova neizaziva nikakve pozitivne vibracije,ama bas nista kao da gledam u plasticnu lutku.😕

Pa naravno kad ona izgleda kao zrela zena i majka troje dece.
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Hebem li im sve,ne daju mi da komentarisem kod Prats 😡
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Ja sam odgledala snimak ,jeste distanciran ali ima mali osmeh neznam kako da prokomentarisem to,kao smejanje na silu.Nije bio bas mnogo veseo,ali nije bio ni nesto tuzan ja nisam primetila na licu nista sto bi ukazivalo da mu je krivo sto je Makan otisao. Sumi onako prijatana ali uzdrzana.Gena,jjjag srecni zadovoljni,kao i Gaangga

Tacno..svako iz svojih razloga..
saaska thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sid je kanda malo umoran..pitam se zasto ne spava lepo ovih dana..nesto ga muci ???😲

Muci ga, nesto al nikako da prizna sta😉
Posto se vidi da je jako umoran vreme je da ga zamene i ovoj bikulji dovedu nekog novog.
Naravno serija im nece biti ni upola gledana al bar ce imati sveze i odmorne glumce.
A nasa Maki i nas Papu nek se zajedno lepo odmore od ovih robovlasnika pa zajedno u nove pobede.❤️
nn027 thumbnail
Sad mi se javila nasa cura preko fejsa. Ona je otvorila stranicu za lajkovanje na fejsu. Kaze da i ona mlati po ovim obojenim kao i mi. Mislim da je dobra vest da ima jos istomisljenika.😛