EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 67

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: saaska

Muci ga, nesto al nikako da prizna sta😉
Posto se vidi da je jako umoran vreme je da ga zamene i ovoj bikulji dovedu nekog novog.
Naravno serija im nece biti ni upola gledana al bar ce imati sveze i odmorne glumce.
A nasa Maki i nas Papu nek se zajedno lepo odmore od ovih robovlasnika pa zajedno u nove pobede.❤️

Ko da si mi uzela recenice iz usta.Potpuno se slazem sa tobom povodom ovoga. A kada bi Makan i Papu usli zajedno u novi projekat to bi bio pogodak za bilo koju kucu koja bi ih aganzovala jer oni imaju obozavaoce sirom sveta.❤️😉
medena thumbnail

Nego devojke izgleda da Pink isto ceka reakciju smanjili su na jedu novo epizodu a ni oni ne bi ovako rano najavili Farmu da ne nameravaju da promene programsku semu😉

medena thumbnail

Originally posted by: Jeca

Super je,distanciran je 😃

Prilicno je distanciran rkla bih ja.😃
medena thumbnail

Cujemo se kasnije idem nesto da obavim.Makan je zakon!!!

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Aktivrala sam sve prijatelje sa Fb sad mi stizu ptanja poludecu ,ali nema veze bar kom i potpisuju peticiju.Razumeju moju tugu srecna sam sto su me podrzali😃😃
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Serija "Mala nevesta" dobila je novu Anandi. Nakon dvadesetodnevnog kastinga izbor je, kako se i ocekivalo, pao na mladu indijsku glumicu Toral Rasputru.
"Nisam ocekivala da cu zameniti slavnu Pratišu Banerdži, ali kada sam saznala da sam ja nova Anandi mnogo sam se obradovala", ne krije srecu zbog ukazanog poverenja Rasputra. Prema njenim recima, ona cak nije ni znala da se takmicila za tu ulogu.
"Kada je pre 20 dana sve pocelo, mislila sam da je rec o audiciji za novi projekat, ali kada su mi saopštili da sam nova Anandi bila sam u šoku. Smatram da cu verodostojno zameniti Pratišu. Ona je sjajna glumica, ali gledaoci ce se vremenom naviknuti na mene u toj ulozi", sigurna je Toral u svoje kvalitete, koja kaže da je za tu ulogu odabrana jer ume dobro da iznese tipican indijski lik. "Porodica je bila ushicena kada je cula lepu vest, narocito kumovi i mama, koji su vatreni obožavaoci serije", ponosno završava nova Anandi.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Evo link da vam podignem raspolozenje 😃

http://colors.in.com/in/videos/balika-vadhu-kacchi-umar-ke-pakke-rishte/anandis-attempts-to-confess-her-love-for-shiv-balika-vadhu-30189.html
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Originally posted by: smeker

Evo link da vam podignem raspolozenje 😃

http://colors.in.com/in/videos/balika-vadhu-kacchi-umar-ke-pakke-rishte/anandis-attempts-to-confess-her-love-for-shiv-balika-vadhu-30189.html

Hvala puno.To je sve sto nam je ostalo. Ova druga to nikada ne bi mogla odglumiti. Ni za sto godina.

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
Nego ja se pitam kako nema nijedne izjave ni dobrodoslice od Anupa ili ti BS niti od Dadise...kontam da su njih dvoje jedini koji imaju dovoljno autoriteta da kazu sta stvarno misle pa ih zato ni ne snimaju..😕
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Dora77

Hvala puno.To je sve sto nam je ostalo. Ova druga to nikada ne bi mogla odglumiti. Ni za sto godina.

Dora,nemoj molim te,i sad je matora a zamisli tek tad 🤣