EX YU SCENARIO MALE NEVESTE #22 - Page 70

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

58.1k

Users

32

20.3k

Frequent Posters

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 12 years ago

Originally posted by: kabakaba4

Drage moje cerke i unuke 😊, da vam se javim sa par recenica?? Evo vec vas gledam nedelju dana i stvarno mi je zao sto se toliko zalostite zbog promena u BV. Znam, Makan je u pitanju.
Ja mislim da treba da kazete hvala Bogu da nije u pitanju vas licni gubitak, jer ja vrlo dobro znam kako TO izgleda. Ne dao vam Bog! 😭😭

Volela bih da uskoro vidim vise "smajlica" na forumu.

Vec sam rekla da cu gledati seriju, jer sam radoznala sta ce biti. Znam da ima onih koje vise ne interesuje sta se desava, pa cu reci par stvari o jucerasnjoj, za one koje su kao ja 😉

Juce je bila "nova serija"... osim Jag, sve novi glumci...a Jag sprema Gangu da postane med. sestra!? On ce je obucavati.
Drugo, promenili su G bebu i sad je to sladak decko od jedno 2 godine. Ljudi se pitaju otkud imaju njegovu sliku u Haveliju, kad je Ganga pobegla od kuce bez igde icega 😆, a drugo, otkud ..kulja njega zna, kada ga je upoznala?

Budite mi ponovo vesele i uzivajte u svojim milima koji su pored vas. ❤️ BV

@Kabice sve si u pravu sto kazes, 😭😭
Posto gledas seriju ja bi volela da cujem tvoje misljenje posle svake epizode , jos ne mogu da gledam sta da radim jace je od mene😭😭
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Citam komentare na colorsu. Brate ako vedeh jedan pozitivan u vrh glave. Ne bih volela da sam u njenoj kozi. Citati to o sebi. Ja bih se pokupila, hvala dovidjenja, nadjite drugu kantu za smece.
smeker thumbnail

Originally posted by: kop93

Nas Papu izgleda,razocaran,neispavan,tuzan...izgleda da mu neko nedostaje,kao i nama...

Nama nedostaje vise😭😭😭
Pa ako je neispavan nek napusti seriju da se covek lepo odmori 😃
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
A jeste procitale kom. na in fo pod naslovom promena kod Sida, komentarise cura da ne detaljisem sve, kako je ova nova doprinela da Sid izgleda tuzno
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail
BV je odavno postala promocija nebuloza i nelogicnost. Jedino sto je odrzavalo u zivotu je upravo ta magija koju su stvorili Makan i Papu.Posle vise godina prikazivanaja ljudi su se zasitili .Pre nego sto su prekinuli seriju uveli s Papua da spasavaju stvar. Sad je sve izgubilo smisao.Ne mogu ponavljati neke stvari do besvesti. Naravno da niko ne zna kako izgleda Gangino dete. Samo sto su gospoda izgleda zaboravila tu cinjenicu. Jos jedna u nizu nelogicnosti. BV definitivno vise nije ono sto je bila. Ne samo zbog M. i P.
BV je postala je parodija same sebe.

smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Citam komentare na colorsu. Brate ako vedeh jedan pozitivan u vrh glave. Ne bih volela da sam u njenoj kozi. Citati to o sebi. Ja bih se pokupila, hvala dovidjenja, nadjite drugu kantu za smece.

Ona bre jedva docekala da tu glumi ,ma kakvi da odeee ta bi i g...a jela samo da tu ostane pa vidis koliko su njeni odusevljeni sto je upala tu😡😡
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

Ona bre jedva docekala da tu glumi ,ma kakvi da odeee ta bi i g...a jela samo da tu ostane pa vidis koliko su njeni odusevljeni sto je upala tu😡😡

Sve si u pravu. Ja sam samo napisala sta bih ja uradila. Ona nije ja - ocigledno. Da je kao ja ne bi nikad snimila ni jednu scenu u BV.
smeker thumbnail

Sve si u pravu. Ja sam samo napisala sta bih ja uradila. Ona nije ja - ocigledno. Da je kao ja ne bi nikad snimila ni jednu scenu u BV.

Kakav kom lep sam procitala kaze misle da se Papu zaljubio u Makana i da zato izgleda tuzno na slikama sa bikuljom,e evo mi se svidja pa iako nije tacno😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: Dora77

BV je odavno postala promocija nebuloza i nelogicnost. Jedino sto je odrzavalo u zivotu je upravo ta magija koju su stvorili Makan i Papu.Posle vise godina prikazivanaja ljudi su se zasitili .Pre nego sto su prekinuli seriju uveli s Papua da spasavaju stvar. Sad je sve izgubilo smisao.Ne mogu ponavljati neke stvari do besvesti. Naravno da niko ne zna kako izgleda Gangino dete. Samo sto su gospoda izgleda zaboravila tu cinjenicu. Jos jedna u nizu nelogicnosti. BV definitivno vise nije ono sto je bila. Ne samo zbog M. i P.
BV je postala je parodija same sebe.

Dora , sve si u pravu. Pa koliko puta smo komentarisali te njihove nebuloze, dublere...i svasta nesto. Mi smo navikle na nase serije u kojima se malo vise vodi racuna o inteligenciji gledalaca, pa malo bolje zapazamo neke stvari. PiM su nas drzali ispred ekrana, ta njihova neverovatna hemija je mogla da izbrise te budalestine. Ova T ih jos samo vise naglasava. Kad nema Menu ja navijam da ih je jos vise.😉
Edited by nn027 - 12 years ago
Dora77 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Navigator Thumbnail

Neka se smeje i raduje dok moze. Mozda gresim ali ozbiljno mislim da nece jos dugo trajati.Sta jos hoce da prikazu.Kako se Jagdish 3. put zeni? Ili kako se postaje medicinska sestra preko noci? Gangin razvod-vec vidjeno. Bikulja moze sad da glumata zaljubljenu zenu-ima takvih serija na stotine.
BV je definitivno izgubila sarm. Mozda ce se odrzati kao prica ali ne za dugo.